December 3, 2012

...Of the Day



Cred că a trecut aproape o săptămână de când am spus că postez câteva poze făcute în mini-excursia la Braşov. Am tot amânat postarea pentru weekend-ul care tocmai a trecut, numai că am fost plecată iar (de data asta la Cluj, unde, din păcate, am prins vreme faină doar la dus). Am revenit şi vreau să urez, cu întârziere şi cu scuzele de rigoare, “La mulţi ani!” celor care şi-au serbat onomastica vineri.

În prima seară am fost într-o ceainărie pe strada Latină, Ceai et caetera, unde au o gamă variată de ceaiuri, dar şi de board games, aşa că am ales unul din cele mai tari jocuri: Ticket to ride. La parter au suveniruri handmade şi cărţi. 



A doua zi, de dimineaţă (pe la 12 aşa), am mers la cafea în Cafeteca din centru, unde am primit cele mai simpatice cappucinno, iar după ce ne-am făcut plinul, am urcat către Turnul Vânătorilor şi Cetate, asta nu înainte de a face câteva poze pe strada Sforii.



Am vrut să fac un OOTD şi să mă “laud” cu noua mea super rochiţă. A fost "salvată" dintr-un magazin second-hand pentru fabuloasa sumă de 10 lei şi are etichetă H&M. Materialul este creponat şi destul de gros, potrivit pentru vremea rece.



De asemenea, am vrut să încorporez şi un NOTD, pentru care am folosit ca bază Rimmel London 60 Seconds Deliciously Dark, iar peste am aplicat 3 straturi din oja Rapsodi (2 staturi pe toată unghia, iar ultimul doar pe jumătatea superioară, pentru o tentativă de efect ombre).




Îmi place foarte mult cum au ieşit unghiile, iar data viitoare am să repet schema cu o bază albastru metalic. Ce părere ai de rochie? Eu am luat-o din unul din second hand-urile din zona Lujerului. Dacă ai idee şi de alte second hand-uri unde pot găsi haine OK, please share the info :)

6 comments :

  1. Wow, ce frumoasa e rochita! Si manichiura e superba, iar despre cappucinno ce sa mai zic? Mi-ai facut o mare pofta! :)

    SH-uri faine prin Bucuresti nu am gasit, dar sper sa-mi fac timp printr-un weekend sa iau la rand magazinele din zona Lujerului.

    Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulţumesc! Poate am să-mi fac şi eu timp să mai caut magazine cu haine faine şi accesibile. Am să dau de veste, evident :D Pupici!

      Delete
  2. Buna , eu stiu mai multe SH-uri in zona Lujerului pentru ca locuiesc acolo...; daca le vizitezi periodic ai sanse sa gasesti super hainute...

    ReplyDelete
  3. Buna , eu stiu mai multe SH-uri in zona Lujerului pentru ca locuiesc acolo...; daca le vizitezi periodic ai sanse sa gasesti super hainute...

    ReplyDelete
  4. Buna,

    Eu știu două, cum mergi spre Gorjului, pe partea cu Cora. De la unul din ele am luat și rochia asta și încă vreo trei bluze în stare foarte bună. Presupun că majoritatea sunt la strada principală (Iuliu Maniu), nu?

    ReplyDelete