January 5, 2013

I'm back!

La mulți ani! Încep prima postare pe anul ăsta prin a vă ura un 2013 (lucky 13) nemaipomenit și plin de realizări pe toate planurile!

În sfârșit am ajuns în București și am reușit să mă organizez puțin, să mă reacomodez cu aerul de aici și să mă pun pe scris :) Vacanța mea s-a prelungit puțin mai mult decât plănuisem, însă nu regret nicio secundă. Pot spune cu mâna pe inimă că am avut parte de cele mai reușite Sărbători din ultimii ani. 

Primul și cel mai dorit cadou pentru perioada asta a fost noua tunsoare. Îmi făcusem programare cu o lună înainte, ca să fiu sigură că prind loc și că mă voi bucura de o freză nouă de Crăciun. De mai bine de 5 ani mă tund în Botoșani la Pretty Woman, Ionela fiind the one and only în care am suficientă încredere cât să-i încredințez podoaba capilară. În București cred că am fost de maxim 3 ori la tuns și atunci doar pentru vârfuri, mereu atentă să nu mi se ia mai mult de cei doi centimetri permiși de mine. În schimb, la Ionela pot să și dorm pe scaun, pentru că știu că voi fi încântată de rezultat :) 

(Pe de altă parte, dacă știți vreun salon pe care să mi-l recomandați în București, primesc cu drag orice sugestie.)

Pe lângă tuns, m-am vopsit și mi-am făcut și highlights, pentru că am vrut o schimbare completă. Mai jos am pus câteva din primele poze făcute după cele 2 ore și jumătate petrecute la salon.




Părul e mult mai ușor de aranjat acum și chiar dacă nu îi fac nimic, tot bine se așază. Îmi place mult senzația de libertate pe care o am, plus faptul că se usucă repede și nu mai pierd timp la capitolul ăsta. 

Din seria „cum se distrează oamenii mari”, am reușit să ajung pentru prima oară, în 25 de ani de existență, la patinoar. Deși pare treabă simplă, imaginează-ți că aproape o oră și jumătate am tot anunțat patinatorii că „gardul e al meu”. Am reușit abia pe final să fac două ture de patinoar fără să pup gardul sau să fiu ținută de mână. Și am fost foarte mândră de mine, evident.


Normal că venisem cu geanta după mine :)

După patinoar am fost în parcul de distracții, iar eu, Batman din fire, am zis că pot să mă dau în parașute fără probleme. Seara s-a încheiat cu o pizza, apă plată și multă lămâie, pentru că mi se făcuse „puțin” rău.

Revelionul a fost ca un fel de blind date, pentru că avut ocazia să cunosc oameni noi și faini. Am petrecut într-o cabană din Piatra Neamț și vreau să menționez trei „cele mai faine momente” pentru mine, în ordine cronologică: fetele la etaj, cu toate cosmeticele împrăștiate în fața oglinzii, pregătindu-se intens pentru noaptea dintre ani, probând câte două perechi de cercei și împărțind aceeași perie rotativă (nu am mai făcut asta din primul an de facultate și chiar îmi era dor); momentul în care am început să numărăm înainte de vreme, ne-am dat seama și am luat-o de la capăt cu „10, 9, 8, 7...” și buburuza de la ora 4.




Ciprian, unul din oamenii ăia faini de care vorbeam mai sus, este fotograf și ne-a pozat toată seara - nu cred că am arătat niciodată atât de bine în poze :).  

Pe la 4 dimineața, după ce ne-am luptat toți pentru poziția „ultimul care cedează”, mi-am adus geanta cu cosmetice (am fost fată cuminte și m-am demachiat înainte de somn) și pe ea am găsit o buburuză portocalie plimbându-se agale. Îmi plac foarte mult buburuzele și în momentul ăla am știut că 2013 va fi anul meu :) 




How cool is that?

Prima zi din noul an a fost una însorită și caldă. După ce am băut cafeaua și am admirat peisajul montan pe lumină (am văzut și o veveriță stufoasă în curte), am pornit către Iași, unde a urmat un fel de Revelion no. 2. Pe drum ne-am oprit puțin, mai mult forțați de situație, pentru că pe stradă era o horă. Așa că am coborât și am jucat și noi puțin. E drept, nu le prea am cu horele și dansurile populare, dar m-am descurcat.



2012 a fost un an bun, însă 2013 a început extraordinar și știu că va fi așa până la capăt. Am absentat cam mult (aproape o săptămână), dar de azi mă pun pe treabă și revin la programul normal. Sper că și la tine perioada Sărbătorilor a fost la fel de magică! (un simplu „da” n-o să-mi fie de ajuns, să știi)

4 comments :

  1. Ce postare super draguta! :)
    In primul rand vreau sa-ti spun ca arata minunat parul, tunsoarea dar si luciul si culoarea imi plac. Intr-adevar pare foarte usor de aranjat, ceea ce e un mare avantaj.
    Buburuza este evident un semn bun, vei avea un an nou fain! :)
    Te pup

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc! Părul a fost deschis cu câteva nuanțe, dar îmi place cum arată pe mine. Și e o adevărată „binecuvântare” când vine vorba de manevrat. Te pup si eu!

      Delete
  2. Iti sta super noul look!:* Mi-a placut postarea, a fost foarte draguta!:X

    ReplyDelete