March 18, 2015

NEW IN


Aniversarea celor 3 ani de blogging beautybarometer.com s-a lăsat cu multe teme pentru acasă și am zis să fac o mică introducere produselor care intră în teste. M-am bucurat să încerc primele produse L'Occitane - uleiul de duș l-am folosit aseară, e absolut demențial. Nu am folosit până acum niciun produs de genul ăsta și mă declar îndrăgostită. Crema de mâini miroase bine și nu lasă pielea unsuroasă după folosire - a big plus.



Una din noutățile care urmează să apară pe piață este gama Argan Bio de la Gerocossen. Tot aseară am încercat demachiantul - mi se pare puțin cam greu pentru tenul meu, care e obișnuit cu chestii light, însă curăță bine și rapid, iar textura e perfectă - nu foarte groasă, demachiantul se întinde ușor.


„Doar” trei produse din gama Gerovital Hapiness cu zmeură (I love zmeură!). CC Cream-ul e deja în a 3-a zi de teste, ne înțelegem foarte bine. Am încercat și scrub-ul pentru picioare, însă particulele mi se par prea fine pentru tălpile mele, așa că am să-l folosesc pe corp mai încolo.


Un SPF 50 colorat de la ACM, o cremă pentru ten uscat de la Xerolys și un gel spumant pentru ten cu probleme de la Sebionex. Gelul are un miros masculin, e albăstrui, puțin cam parfumat pentru gusturile mele, dar în final poate fi folosit și ca gel de duș. Revin cu impresii mai încolo.


Fixativ și spumă din noua gamă Taft Ultimate - încă nu m-am jucat cu ele, am nevoie de o stare anume pentru a-mi aranja părul mai elaborat decât o fac de obicei (când îl prind într-o coadă).


Marionnaud m-a răsfățat cu un ser Skin Chemist (are o textură foarte light, de gel, intră imediat în piele și are finish mat), plus o superbitate de OPI - I saw U saw We saw Warsaw - un albastru intens, pe care-l port cu succes pe unghii de 3 zile (în general, ojele OPI dispar în maxim 2 zile de pe unghiile mele).


Elmiplant a venit cu nu-demult-lansata gamă Seametry - cremă antirid și ser antirid pentru ochi, iar mai jos sunt produsele de la Melvita, brand cu care nu am avut plăcerea până acum.


Câteva mostre Vectem - de la ei folosesc momentan un gel de duș din gama Pon-Emo, iar crema antiperspirantă Protesud (despre care urmează să scriu) e foarte eficientă.

Un luciu de buze Sephora - roșul e preferatul meu so far


Fetele de la Arome de Lux au fost foarte drăguțe și ne-au cadorisit cu parfumuri. De duminică îl folosesc și nu mă mai satur de el. Și pentru că după aniversare am mers la Cosmobeauty, pun mai jos și cele câteva produse luate de acolo.

Am văzut borcanul ăsta de 500 ml de cremă de la Village și nu m-am putut abține. Nu că n-aș avea vreo 5 creme de corp desfăcute, dar m-am alintat și am luat încă una - varianta cu rodie, care mirose divin. De la Yamuna nu am putut pleca fără gelul de duș cu hibiscus, în special pentru sticluța frumoasă, pe care intenționez s-o folosesc pe post de vază sau...văd eu ce.


De la standul Melkior am plecat cu un fard de ochi metalic în nuanța Bronze Metal, un alt fard de ochi vișiniu (nuanța Lilith) - pe care-l voi folosi ca blush și un stick USB în formă de ruj (cado. I love it!).


La Inglot s-au dus toți banii mei - aveam nevoie (serios!) de un tuș de ochi, așa că am luat două - unul negru #25 și unul maro #21, un creion kohl nude #05 și un altul movuliu în nuanța #AMC 83.


Awesome friend is awesome și mi-a adus din Londra 3 miniaturi Soap&Glory (auzi corul de îngeri pe fundal?): scrub Flake Away, body butter The Righteous Butter și cremă de mâini Hand Food. Iar mai jos vezi minunea: crema cu particule sclipicioase din gama Boheme by Scottish Fine Soaps - aia frumoasă, cu ciucuraș. Îmi mai lipsește un vanity desk fain pe care s-o așez.


Am promis și un concurs, care e mai mult un giveaway. Vreau să împart două produse din noile game despre care povesteam mai sus: fixativul Taft Ultimate și crema de față Gerocossen Argan Bio, plus un ruj Melkior în nuanța Cosmopolitan Red și o ojă Inglot. Giveaway-ul se desfășoară pe pagina de Facebook și are 2 condiții simple. Detalii aici. Succes, ladies!

5 comments :

  1. Sa folosesti cu drag toate produsele primite si cumparate de tine! Multumim frumos pentru giveaway! Pupici!

    ReplyDelete
  2. Eu de ce nu am gasit miniaturi soap & glory? De ceee? :((
    Sa le folosesti cu drag!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you! Mi le-a luat din Boots! De-a lungul timpului am tot primit produse S&G de la binevoitori și am strâns bonurile. Și când ajung în Londra să vezi ce super discount primesc eu de la Boots :)) Pup!

      Delete
  3. Oh my, cate noutaaaati! Crema din gama Boheme arata atat de cute! ♥ Sa le folosesti cu spor pe toate!

    ReplyDelete
    Replies
    1. E așa frumoasă crema asta, cu particule sclipicioase mititele de tot, iar borcănelul e ♥ Thank you, dear :*

      Delete