October 9, 2012

Go to makeup



Eu de fel nu sunt a morning person. Îmi iau tot timpul măsuri de siguranță pentru trezit. Adică, dacă trebuie să fiu în picioare la 7:30, pun un telefon să sune la ora aia și încă unul care să sune peste 10 minute. Pentru că știu că nu mă ridic direct și mă tot foiesc / întind până adorm la loc.

Aşa că, de cele mai multe ori, nu îmi rămâne timp suficient pentru makeup. Deşi nu sunt adepta makeup-urilor foarte heavy, recunosc că mi-ar plăcea, măcar uneori, să fac ceva mai elaborat. Însă atunci cînd timpul nu mi-o permite, apelez la câteva produse esenţiale, menite să mă facă să arăt a...om.


De la stânga la dreapta:
  • Garnier BB Cream Miracle Skin Perfector- varianta pentru ten mixt
  • Rimmel London Extra WOW Lash- e pe terminate şi mă bucur, pentru că nu m-a dat pe spate
  • Creion pentru sprâncene, cu perie- îl am de mai bine de jumătate de an şi nu mai ştiu de unde l-am luat. Oricum, e cu siguranţa un must have în trusa mea de cosmetice
  • Contur buze Flormar- nuanţa 201- foarte apropiata de culoarea naturală a buzelor mele
  • Eyeliner lichid Hema/ varianta maro- e super rezistent
  • Blush Rimmel London- nuanţa Amber


Mai jos am făcut câteva swatch-uri pentru blush, contur buze, eyeliner şi am postat look-ul final. După cum se vede, imperfecţiunile (pete, cearcăne) nu sunt acoperite în totalitate, însă mie chiar îmi place să păstrez look-ul cât mai aproape de realitate şi să mă rezum la a da o pată de culoare. Şi toată treaba asta nu-mi ia mai mult de 7 minute.



No comments :

Post a Comment