October 24, 2012

NOTD - Sateen

Revin cu un review/ swatch pentru una din ojele achiziționate recent și anume Sateen/ Speed Dry+ de la Avon. În primul rând, în catalog apărea ca un mov delicat, însă în realitate bate mai mult spre roz, după cum se poate observa și în poze. Am fost puțin intrigată la început mă gândeam că poate am notat codul greșit și am primit altă ojă. Apoi am fost puțin dezamăgită să descopăr că asta e oja comandată, doar că arată altfel decât mă așteptam.


Totuși, este o culoare plăcută și m-am grăbit să o încerc, cum de altfel fac cu toate noile achiziții. Pensula e cam colțuroasă, aduce a mătură în miniatură, dar merge. Nu îmi place că lasă urme la aplicare, probabil (mai mult ca sigur) din cauza sidefului. Când mi-am făcut unghiile era noapte (știu că am zis mai demult că nu le mai fac seara, dar mai dau și eu rateuri; other than that, e speed dry, deci merge) și chinuindu-mă de zor la lumina lămpii, mi se prea că aduce cu aurul roz. Ce filme proaste am în cap câteodată.

A doua zi, la lumina necruțătoare a unei noi zile de muncă, arată exact așa cum arată: un roz deschis, delicat, sidefat...care îmi aducea foarte mult cu veșnica ojă a bunicii. M-am uitat pe tot parcursul zilei respective la ele și am oscilat de la hai că merge la „cine are o acetonă? O acetonăăăă, văăă roooog!

La sugestia colegei de birou, o voi folosi doar cu un crackle over coat sau cu un lac pentru matifiere. Însă nu am așa ceva (da, știu, zici că trăiesc în Evul Mediu), deci până la viitoare achiziții, țin oja asta în sertar, în spate. Am avut la un moment dat un crackle de la Rimmel, pe negru, însă după ce l-am testat, s-a lipit atât de bine capacul de sticluță, că nu a mai putut fi deschis. Și l-am aruncat.

Tu ce zici ce oja asta? Sau ce sugestii de combiații ai, ca să o fac să arate mai bine?

4 comments :

  1. Cu un crackle negru cred ca ar arata minunat!
    In rest, e dezamagitor ca pozele din brosura nu corespund realitatii, mai ales in cazul produselor colorate (farduri, oje...).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Georgia, multumesc de recomandare! Am sa incerc cu crackle negru. Abia astept sa vina weekend-ul si sa merg la putin shopping! Trebuie sa ajung neaparat si la standul Essence - am un wishlist consistent :)

      Delete
    2. Abia astept sa vad ce alegi :)

      Delete