November 4, 2012

DIY - Ce am facut cu fardurile vechi

După curățenia de toamnă spuneam că nu voi arunca fardul de ochi, deși l-am scos din sertărelul lui, pentru că îl aveam de mult timp și nu îl foloseam. Motivul pentru care nu m-am descotorosit complet de el a fost tentativa de a-mi colora lacurile incolore. Cum? Ca de obicei, simplu :)) Am ras suprafața fardului până când am adunat o grămăjoară de pudră pe o bucată de hârtie, după care am pus pudra în sticluța de lac și am agitat bine. Dar pozele sunt mult mai interesante decât bla-bla-ul meu.








Am ales fardul cel mai deschis. În pastila lui părea un bleu-gri, însă după ce l-am ras, am fost plăcut surprinsă  să observ că este de fapt un lila. Pentru că pusesem cam mult fard, consistența lacului era prea vâscoasă și am adăugat exact 2 stropi de dizolvant. Aveam manichiura proaspăt făcută în momentul experimentului și nu am apucat să testez oja, dar voi reveni cu poze în momentul în care o încerc. În viitorul apropiat voi repeta experimentul și cu fardul mov închis (e prea frumoasă culoarea aia ca s-o las să scape).

Pentru că m-am distrat și m-am bucurat să văd ce a ieșit, am mai încercat să fac un top coat sclipicios cu un fard pulbere. Din nou, pozele sunt mai grăitoare:










Ai încercat să faci asta până acum? Ce părere ai de noile mele lacuri? :D

8 comments :

  1. Replies
    1. Bună,

      Probabil se încărcau mai greu pozele, aşa că dacă vrei să le vezi, încearcă din nou acum :)

      Delete
  2. Buna postarea! Am incercat si eu acasa si mi-au iesit 2 oje noi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hey, mă bucur că îţi place! Data viitoare cred că am să încerc şi să amestec farduri, ca să obţin nuanţe cât mai pe placul meu :D

      Delete
  3. Top coat-ul auriu mi se pare foarte frumos, abia astept sa il vad pe unghiile tale! :) E super ingenioasa ideea, cred ca o voi pune si eu in practica.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulţumesc! :D Recunosc că nu mi-am colorat unghiile de aproape 4 zile, abia aştept şi eu! :)) Dacă îţi faci, să postezi un NOTD.

      Delete
  4. foarte faina ideea! sigur o voi incerca si eu cu entuziasm :) thanks for sharing :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mă bucur mult că ţi-a plăcut! Să îmi spui dacă ţi-a ieşit. Te pup!

      Delete