November 7, 2012

Favorite octombrie

Ştiu că am întârziat cu postarea asta, dar timpul nu e pierdut. Având în vedere că nu am atins jumătatea lunii, aleg să cred că am o scuză. În favoritele lunii octombrie intră şi produse pe care le-am mai arătat, dar şi o parte din noile achiziţii.



Gelul de duş Balea Med Ultra Sensitive - am apucat să îl folosesc de două ori, pentru că voiam să termin vechiul gel de duş îaninte. Mi se pare cremos, fin şi îmi place că e fragrance free. 

Loţiunea micelară Bioderma Sensibio H2O, despre care am mai vorbit şi aici şi care mă uimeşte în continuare cu puterea de curăţare şi delicateţea ei. Am cumpărat-o prin iunie - iulie şi abia am trecut de jumătatea sticlei. Loţiunea asta va face parte din rutina mea de demachiere foarte mult timp de acum încolo.

Serul Olay Regenerist, căruia i-am făcut un review aici şi pe care îl folosesc în continuare cu plăcere zi de zi, seară de seară.

Masca de faţă Yes to Tomatoes, am vorbit despre ea de mai multe ori, încă mai am din ea şi momentan o aplic doar pe zona T, căci în rest am tenul normal şi prefer să o păstrez doar pentru zonele cu probleme.

Crema de mâini Bottega Verde cu ulei de argan, pe care o ţin după mine în geantă şi care miroase divin.

Crema babylove de la DM - am apucat să o folosesc de două ori până acum, după epilare şi chiar funcţionează. Nu mi s-a înroşit pielea deloc, nu s-a iritat, a făcut invizibile cele 20 de minute de chin. I love it!

Oja Essence Ticket to the Show - am un NOTD cu ea aici. Nu mă mai satur de nuanţa asta!

Balsamul de buze de la Apivita, cu propolis, pe care l-am cumpărat recent şi de care sunt foarte mulţumită. Hidratează foarte bine şi nu dispare repede de pe buze.

Ruj Avon Colordisiac Rose Addiction - un roşu-vişiniu, perfect pentru toamnă. Şi e o pată de culoare binevenită, având în vedere că nu insist mai deloc cu machiajul ochilor.

Pensula pentru ruj luată din Cora sau Real. Nu îmi amintesc exact de unde am luat-o, ştiu doar că nu a costat mult şi e bună, mă ajută să trasez conturul buzelor, mai ales la rujurile închise la culoare.

Şi, last but not least, dermatograful Avon Glimmerstick Diamonds în nuanţa Sugar Plum, despre care am scris mai multe aici

Cam astea ar fi cosmeticele pe care le-am folosit şi îndrăgit cel mai mult în octombrie. La tine care e topul?

2 comments :

  1. eu dupa epilat, dau cu o masca de aspirina (tablete de aspirina zdrobite cu putina apa, pana se face o pasta), las 10 minute, indepartez si aplic babylove. Magic !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmmm, good to know! Nu m-am gândit până acum să folosesc masca de aspirină decât pe față. Îmi plăcea mai ales partea de exfoliere ușoară, pentru că se fărâmița în particule mititele.

      Delete