November 16, 2012

Ooops, I did it again

Da, am spart banii din nou. După experienţa cu BB Cream-ul de la Skin 79 am zis că am nevoie de un nou fond de ten. L-am ales pe cel de la Miss Sporty, din mai multe motive: este foarte accesibil ca preţ (am dat exact 16,79 lei pe el), nu are iritanţi, are pompiţă şi îl găseşti destul de uşor (eu l-am luat din Cora). Din cele trei nuanţe disponibile (Ivory, Light şi Medium), am ales Light, pentru că Ivory-ul era prea deschis pentru mine, iar Medium-ul avea o tentă rozalie destul de nesuferită.



De dimineaţă l-am probat şi sunt mai mult decât încântată de el. Se întinde foarte bine, uşor, are acoperire medie, chiar mai bună decât BB Cream-ul, nu trebuie să folosesc mult produs ca să acopăr faţa şi gâtul, iar cu pudră peste arăt perfect :) Bine, aproape perfect. Nu cred că mă va ţine 14 ore, dar mă mulţumesc şi cu 7-8.


Dacă tot aveam standul Rimmel London alături, mi-am încrucişat degetele şi am sperat să găsesc şi rujul în nuanţa 03 din colecţia Kate. Îmi doream un ruj nude şi văzusem şi câteva swatch-uri pe net.


La stand am oscilat între 03 (nude cu tentă de roz) şi 26 (un nude care dă mai mult în crem/ maroniu). După ce am stat aproape 10 minute cu rujurile în mână, nehotărâtă şi cu paznicul suflându-mi în ceafă, am ales nuanţa mai girly şi m-am dus triumfătoare la casă.

 Ajunsă acasă, mi-am dat seama că rujul este în aceeaşi nuanţă cu creionul de buze de la Flormar ( no 201) şi m-am bucurat din nou că am o bază bună pentru el. Deocamdată mă opresc din cumpărături.

Ah, am mai vrut să-mi iau bifazicul de la Farmec, dar nu reuşesc să-l găsesc pe nicăieri. Pare incredibil, dar nici în farmacii, nici în magazinele mari nu dau de el. Dacă îl foloseşti, de unde l-ai cumpărat?

4 comments :

  1. M-am tot abtinut pana acum sa nu iau fdt de la Miss Sporty, dar maine ajung in carrefour si cred ca-l pun in cos :).
    Ultima data am luat bifazicul din kaufland, la mine in oras se gaseste peste tot, daca vrei ti-l iau eu si ti-l trimit, scrie-mi un mail pe coconut.newme[at]gmail[dot]com.
    M-am abonat, ms. ca ai instalat aplicatia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cred că o să-ți placă fondul de ten :) Eu consider că am făcut o investiție bună. Am să merg și eu în Kaufland să caut, acolo n-am ajuns de ceva timp și dacă nu găsesc și nu găsesc, atunci îți dau mail :D

      Te pup!

      Delete
  2. Si eu am gasit demachiant farmec la kaufand colentina. Si acela cu echinaceea, simplu, ce apare in listele pasagerei :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersi de pont! Nici până acum nu am reușit să ajung într-un Kaufland, pentru că nu am nici unul în zonă. Dar weekend-ul ăsta sigur fac un efort și îmi iau :)

      Delete