November 26, 2012

OOTD - Warm Sunday


Weekend-ul ăsta îmi propusesem să fac o mulțime de lucruri, însă până la urmă am ajuns să mă tot plimb dintr-o parte în alta. Așa că m-am gândit să fac și un popas (s-a nimerit la Biserica Anglicană), pentru un outfit of the day.



De asemenea, am vrut să scot la plimbare, pentru prima dată, cizmulițele primite cadou (în avans, de la Moș Crăciun), care în primă fază m-au speriat. Cred că sunt pe locul doi în materie de înălțime a tocurilor pe care am avut curaj să mă urc (primul loc este ocupat de o pereche de sandale cu toc de peste 10 cm, pe care le-am luat special pentru o nuntă, după care le-am vândut).




În ciuda fricilor mele (de a călca strâmb și a mă împrăștia cine știe pe unde), sunt incredibil de comode și pentru prima dată simt că știu “a merge pe tocuri”. Îmi place tot la ele: combinația de culori, botul lăcuit, șireturile false din piele, comoditatea și mai ales felul în care mă fac să mă simt.



Rochița este de la Nissa (luată acum doi sau trei ani) și rămâne în topul hainelor favorite. Are lungimea potrivită și un guler mare și călduros. Singurul dezavantaj ar fi mânecile scurte, dar se poate rezolva aspectul ăsta cu un cardigan peste. Paltonul și geanta le-am mai prezentat în articole anterioare.




Deși nu am făcut mai nimic din ceea ce mi-am propus, m-am bucurat de câteva întâlniri cu prietenii, de soare, de cizmulițe și de sprâncene noi :)

Tu cum ai petrecut weekend-ul? Sper ca pozele astea să îți încânte simțul estetic. Dacă ai completări de genul “aș schimba/ adăuga ceva”, nu te sfii să lași un comentariu. 

2 comments :