November 12, 2012

Review Skin79 Hot Pink BB Cream

M-am gândit că nu mai are rost să amân review-ul pentru BB Cream-ul de la Skin 79, pentru că deja mi-am făcut o părere. Am vrut de foarte mult timp să am în posesie un BB Cream asiatic. Când a apărut BB Cream-ul de la Garnier m-am entuziasmat că am acces uşor şi ieftin la aşa ceva (care, de fapt, chiar nu are nicio treabă cu variantele asiatice). Pe atunci nu citisem încă site-ul Corinei şi am făcut abstracţie de alcoolul din lista de ingrediente. E drept, am fost foarte mulţumită, nu mi-a cauzat absolut nicio neplăcere şi mi-a plăcut mult, atât partea de acoperire, care era light spre medie, cât şi consistenţa.

În ziua în care am apăsat pompiţa BB Cream-ului de la Skin79, mi-am dat seama că e altă mâncare de peşte. Textura e mai vâscoasă decât cea a unei creme grase, pentru ten uscat. Mai vâscoasă decât a Apidermin-ului (asta fiind singura cremă grasă care îmi vine în minte acum). Însă, în momentul în care o aplici pe piele parcă se topeşte şi se întinde foarte uşor şi plăcut. 





Eu am ales varianta Hot Pink, după ce am citit în mai multe review-uri că ar fi potrivită tenului mixt sau gras. Am făcut comanda, iar la o săptămână după m-am şi trezit cu avizul de la poştă, deşi mă aşteptam să dureze mult mai mult, având în vedere că cei de la Skin79 au bătăi de cap acum cu deschiderea magazinului şi multele comenzi. 





BB Cream-ul este în varianta full size de 40g (mai au disponibilă şi varianta travel size, de 15 g) şi a costat 89 de lei. După cum se vede şi în poze, crema promite efecte antirid şi de albire. De asemenea, are factor de protecţie 25 PA++. 





Pe pagina de Facebook a Skin79 România am găsit câteva avantaje ale cremei şi anume:

  • acoperire, fără a încăra tenul - da, are acoperire medie, însă e suficientă dacă nu ai probleme mari cu tenul şi vrei doar să uniformizezi nuanţa sau să acoperi roşeaţa/ mici coşuri; nu încarcă tenul, nici dacă aplici un al doilea strat pe zonele problematice;
  • aplicare foarte uşoară - se aplică foarte uşor, cum spuneam şi mai sus, are un miros subtil, floral, se întinde bine;
  • după aplicare, tenul arată luminos şi sănătos - la partea asta nu aş putea spune că are efecte uimitoare. Îţi dă o anumită stralucire, un healthy glow, dar am avut efecte şi mai bune cu unele fonduri de ten;
  • după oxidare (5-10 minute) se adaptează perfect nuanţei tenului dumneavoastră - crema  este destul de deschisă la culoare, cu tonuri de gri. În primă fază m-am şi speriat când am văzut nuanţa aia de gri. După câteva minute de la aplicare se adaptează nuanţei tale, dar asta numai dacă ai pielea foarte deschisă la culoare. Din păcate, pe mine mă face cam palidă, ghost-like aşa. La fondurile de ten mi se potrivesc de obicei nuanţele Nude, iar BB Cream-ul este mai degrabă echivalentul unui Ivory;
  • efect hidratant - hidratează. Am aplicat BB Cream direct pe piele, fără cremă hidratantă în prealabil şi mi-a plăcut efectul. În general, dacă nu aplic ceva hidratant, am senzaţia aia de piele care ţine. Deci merge direct pe piele;
  • reglementează secreţia de sebum - nu ştiu ce să zic la partea asta. Are talc în compoziţie, însă efectul nu durează mai mult de 4 ore. După vreo patru ore, trebuie să merg la baie şi să culeg excesul, care e foarte vizibil;
  • ambalaj atractiv, practic şi igienic - ambalajul e foarte draguţ, îmi place că e colorat şi vesel, are o super pompiţă care îţi permite să scoţi produs de mărimea unui bob de orez sau de cea a unui bob de mazăre, în funcţie de cât ai tu nevoie. Mulţumită pompiţei, nu trebuie să deschizi tubul, crema nu intră în contact cu aerul/microbi, nu trebuie să îţi bagi degetele pe acolo. Ambalajul primeşte nota 10.
  • nu se transferă pe haine - Nu ştiu, n-am încercat să mă frec cu faţa de haine :)






Lista de ingrediente este următoarea: 




În concluzie, este o cremă bună, un fel de tinted moisturizer cu factor de protecţie. Dar nu m-a dat pe spate. E drept că şi eu am avut aşteptări nu mari, ci foarte mari de la ea, având în vedere că mi se scurgeau ochii după un BB de aproape doi ani şi citisem atâtea şi atâtea review-uri de la bune la foarte bune. Însă, după experienţa mea, tind să cred că nu îşi merită super reclama.

Aşa că o scot la vânzare cu 50 lei. Am folosit-o de 6-7 ori, de fiecare dată am avut nevoie de puţin produs. Mă gândesc că poate o vrea cineva care a mai încercat şi i s-a potrivit. Eu astăzi plec în căutare de fond de ten :)) Dacă eşti interesată, trimite-mi un mesaj prin formularul de contact.

8 comments :

  1. Cred si eu ca sunt altele mai bune :) foarte bun review <3
    SandraB.ro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersi! Ştii cum e: când ţi se pune pata, nu te mai opreşte nimic! A trebuit să încerc pe pielea mea, asta e :)

      Delete
    2. Sunt cateva detalii esentiale de care trebuie sa tina cont detinatorii bb skin79.
      1.BB crema skin79 se alege functie de tipul de ten ,mixt cu tendinte de ingrasare -hot pink si mixt cu tendinta de uscare- vip gold.
      2 BB skin79 este consistent si trebuie aplicat in strat f subtire prin tapotare,pentru a se adaptat bine tenului.Nu trebuie aplicat mult ci cate fff putin.
      3 Pentru ten deschis merg majoritatea iar pentru ten f bronzat merge bb bronze.

      Delete
  2. Nimeni nu vorbeste de bb cremele de la skin79??
    Sa va spun cate ceva-o gama completa pe tip de ten si probleme...probleme de genul acnee ,sebum in exces,pete si pisstrui,cearcane,riduri,impefectiuni de tot felul,sensibilitate la expunere solara . O prezentare super,consistenta buna,ingrediente naturale,sunt si fara parabeni cu spf 50 plus,au acoperire buna si adaptare perfecta la nuanta tenului ,cameleonic.iar pentru vara si bronz in exces au bb bronze.
    Pe langa bb creme au si bb cleancerul care este un produs de curatare fara dischete ,cu f formula magica pe baza deoxigen aciv.
    Merita sa ai produse originale de calitate la un pret accesibil .www.skin79.ro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc de info, sunt la curent cu oferta skin79. Părerea mea despre Hot Pink e puțin mai sus, în articol. Nuanța nu mi se potrivește, este prea deschisă pentru mine, cred că merge doar pe tenurile foarte palide :)

      Delete
  3. Pai, tocmai de bb skin79 hot pink este vorba in articol,si slava Domnului e un articol ,un reiew extraordinar ,f bine documentat ,profi,felicitari ...

    ReplyDelete
  4. Am fost tentata sa cumpar, insa pe siteul lor nu sunt afisate ingredientele. Parabeni care vad acum ca ii contin m-au convins sa nu imi mai cumpar acest Bb cream. Multumesc de review,.

    ReplyDelete