December 20, 2012

Mici achizitii


Am fost acum ceva timp să duc paltonul la curăţat şi am trecut pe lângă un stand Flormar. În primă fază m-am ambiţionat şi mi-am propus să nu arunc nici măcar un ochi în direcţia aia, însă când prietenul meu a început să râdă şi mi-a spus: “Ştii că vrei!”, am cedat şi am început să casc gura ca un copil la raftul cu bomboane.

Ca de aproape fiecare dată, m-am gândit că nu vreau să fac prăpăd acolo, dar măcar una să-mi iau! După lunga şi cruda perioadă de decizie, după ce am trecut toate ojele disponibile prin diverse criterii de selecţie, am ales un albastru închis cu particule sclipicioase fine şi discrete şi un tratament de albire a unghiilor. Mult prea multele experimente mi-au îngălbenit unghiile, iar tratamentele mele homemade cu pastă de dinţi sau zeamă de lămâie nu mai dădeau roade.



Tratamentul Nail Optical Whitener este un lac lăptos, pe care acum îl folosesc ca bază înainte de ojele colorate, dar şi simplu. Se aplică foarte uşor şi uniform dintr-un singur strat şi ce îmi place foarte mult la el este că are un finish semi-mat, iar asta face unghia să pară albă de la Mama Natură. În plus, îşi însuşeşte caracteristicile unghiei. Ca să mă fac înţeleasă, două din unghiile mele sunt mult mai lucioase decât celelalte. Oricât aş da cu buferul pe ele, în două zile maxim revin la starea lor naturală. Sunt atât de lucioase, încât ai zice că port lac transparent pe ele. A doua zi după ce am aplicat tratamentul, cele două unghii erau super glossy, iar celelalte semi-mate.

Am făcut şi poze before and after, ca să vedeţi cât de frumos arată unghiile după folosirea tratamentului.



 


Oja Flormar Pretty în nuanţa P29 este foarte asemănătoare cu ojele albastre pe care le deţin, însă nici una nu avea particule sclipicioase.




Pe lângă cele două, am luat şi benzile de ceară rece de la Care (Mega Image). Mă înţeleg foarte bine cu ele şi, în afară de asta, aveau un preţ foarte accesibil, undeva între 6-7 lei. La casă am avut însă surpriza să văd că le-au scumpit la aproape 12 lei, dar rămân în continuare mai ieftine decât alte seturi de benzi.

Tu cu ce mici cadouri te-ai mai răsfăţat în ultima vreme? Parcă Sărbătorile ne împing să ne tot cadorisim, chiar şi dacă e vorba doar de o ojă sau un ruj nou. Or is it just me?

4 comments :

  1. Tratamentul face unghiile sa arate foarte, foarte bine. Imi place si oja, e superba! :)
    Si eu m-am tot cadorisit zilele astea, am profitat de niste reduceri la H&M si am mai luat nimicuri, care mi-au golit portofelul pe final. Dar macar de sarbatori meritam, nu?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daaa, merităm! Eu nu am avut curaj să mai intru şi în magazinele cu haine, deşi ştiu că la H&M au avut reduceri foarte mari! Enjoy! :D

      Delete
  2. Sa le folosesti cu drag! Acum ma tentezi si pe mine cu "inalbitorul", asa bine arata unghiile cu el :). Eu am fost cuminte toata luna, dar ieri n-am mai rezistat si mi-am comandat UDPP si am mai dat si o raita prin DM, care s-a concretizat intr-un fdt Maybelline dream satin, plus inca alte cateva consumabile, gen sapun, servetele, sare de baie, un balsam de buze, plus un gel de dus in editie limitata cu miros de cioco :). Vorba |Georgianei, macar de sarbatori sa ne rasfatam si noi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc! Și tu la fel :D Of, la DM parcă îmi vine să trag rafturi întregi în coșul de cumpărături! Vreau și eu încă un fond de ten și mă gândeam să încerc unul de la MAC, dar mai încolo. Să te răsfeți cât mai mult și să te bucuri de Sărbători! Te pup!

      Delete