December 28, 2012

NOTD - Midnight Date

Nu am avut nici un midnight date de Crăciun, însă așa se numește noua achiziție în materie de oje. Pentru că eram în febra cumpărăturilor, am zis că e cazul să mă mai răsfăț puțin și m-am oprit la standul Essence. În fața lui era o pancartă publicitară (nu mai știu la ce, știu doar că nu puteam trece de ea ca să ajung mai aproape de produse). Am întrebat vânzătoarea dacă pot muta pancarta mai la „hăisa”, iar ea mi-a răspuns la fel de politicos că îmi dă ea ce vreau. 

Nu mi-a plăcut ideea de a sta cu cineva în dreapta mea, mai ales că eu mă întind destul de mult, așa că am ochit oja asta și am rugat-o să mi-o dea. Văzusem la un moment dat swatch-uri pe alte bloguri, mi-o doream, însă nu o mai găsisem în București. Ah, da, toată povestea asta se întâmpla la standul Essence de acasă, din Botoșani. Mă gândesc că multă lume nu a ținut cont de testerele puse la dispoziție și a atentat la celelalte produse, altfel nu îmi explic de unde panica asta de a nu lăsa clientul să caște gura liniștit. 

Am cumpărat doar oja, însă am revenit a doua zi cu mențiunea că știu să fac diferența dintre un tester și un produs sigilat și am reușit să „pipăi” produsele înainte de a le cumpăra. Revenind la oja mea frumoasă, este nuanța 01 din seria Essence Nail Colour 3, din care mai am și 03 Ticket to the Show.




Oja este formată din:

  • Midnight date - un albastru cerneală metalic, sidefat 
  • City that never sleeps - o bază mov deschis (abia perceptibil) cu flakies verzui

Am aplicat în primă fază Midnight date și am reușit să acopăr unghiile foarte bine dintr-un singur strat. Are un finish glossy foarte frumos, care poate fi purtat ca atare, însă eu abia așteptam să văd cum arată cu top coat-ul.




City that never sleeps are o tentă de mov deschis, care însă nu se observă deloc în momentul în care o aplici peste baza albastră și conține flakies albaștri-verzui, dar și puțin sclipici colorat.




Îmi place mult cum arată contrastul, dar vreau să încerc și cu o bază verde, pentru că am un feeling că va arăta și mai bine. Aplicarea e ușoară, pensulele sunt destul de subțiri, dar nu încurcă cu nimic, iar fiecare dintre cele două oje are 4 ml. Se consumă destul de repede, judecând după cât a mai rămas din Ticket to the show (am folosit-o des în ultima vreme).




Oja a costat în jur de 14 lei și a rezistat eroic pe unghii timp de 3 zile (a se observa totuși că e puțin ciobită la vârfuri). Tu ce ai purtat pe unghii în seara de Crăciun?

6 comments :

  1. Like, like, like. Eu vroiam neaparat blue addicted, dar s-a scos :(, asta seamana oarecum, e si pe lista mea dar n-am mai ajuns la niciun stand (nu ca n-as mai avea inca 70 de oje).
    De Craciun a fost rosu cu sclipici, Marlyn and Me de la Catrice.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, seamănă foarte bine, doar că Midnight Date nu are sclipiceii rotunzi. Sunt mai..diformi :)) M-am uitat acum la niște swatch-uri pentru oja de la Catrice, e foarte frumoasă nuanța. A classic :D Cu sclipici :)

      Delete
  2. vai, dar ce frumusica eee! :) merge purtata si de Rev :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chiar că merge. Dar acum că tot mi-ai zis, mă gândesc dacă să o folosesc tot pe asta sau alta...Oricum, am de unde alege. În geanta de cosmetice (aia în care mi-am cărat strictul necesar), am aruncat „doar” 6 oje :))

      Delete
  3. Imi place oja, mai ales ca acum sunt atrasa de nuante de albastru pe unghii. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. După ce am trecut prin perioada mov, observ că intru în cea albastră, pentru că spre nuanțele de albastru trag și eu în ultima vreme :) Sper să nu-mi treacă repede, că am strâns vreo 5 în ultima lună :)

      Delete