May 26, 2016

FARD MULTIFUNCȚIONAL DE LA MELKIOR

Probabil am mai menționat pe blog, la un moment dat, că îmi plac produsele multifuncționale sau că le atribui eu mai multe întrebuintări unora, acolo unde se poate. Este și cazul vedetei articolului de astăzi: trio-ul de farduri Melkior Earth Treasures.



L-am primit și m-a cucerit din prima clipă, pentru că nuanțele din paletă sunt pământii, exact ce-aș alege eu oricând. Și pentru că la capitolul ochi machiajul meu este, de cele mai multe ori, minimal spre deloc, i-am găsit paletei alte întrebuințări, despre care-ți scriu azi.

Toate fardurile sunt sidefate, foarte pigmentate și rezistente. Prima nuanță o folosesc rar, fiind albă și cam rece pentru gusturile mele, însă merge foarte bine în colțul intern al ochiului, pentru iluminare.

Cea de-a doua nuanță este preferata mea, culoarea șampaniei, pe care o folosesc din abundență pe pomeți și sub arcadă, pe post de iluminator. Îmi place cum se comportă, iar nuanța puțin mai caldă se potrivește perfect cu tenul meu. Mai încolo, când scot rochiile la purtat, cu siguranță o voi folosi și pe umeri (am eu o chestie cu umerii care lucesc).


Ultima nuanță, un brun minunat, este perfectă pentru pleoapele mele. Am rămas fără tuș lichid și parcă nici nu-mi mai place în perioada asta conturul ăla perfect, așa că, atunci când decid să-mi pun ochii în evidență, folosesc o pensulă mică și plată pentru a trasa o linie exact la baza genelor, sus și jos. Merge repede, e super simplu și chiar dacă linia nu e perfectă, tot arată bine . În plus, poate fi blenduit cu ușurință pentru un look mai trashy.


Concluzia: paleta asta merită toți banii și poate fi folosită în mai multe moduri decât cel destinat. O găsești aici și costă 50 lei.

3 comments :

  1. Foarte frumoasă e paletuța asta de farduri, dacă n-ar fi „atât de scumpă” pentru bugetul meu, aș cumpăra-o, cu toate că mai am 5 paletuțe de terminat pe acasă.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dacă te încumeți la un moment dat, chiar o recomand. Poți eventual să încerci fardurile lor mono, eu am avut două până acum (un alb sidefat și un bronz metalic) și am luat varianta rezervă, care e mai ieftină decât cea în cutiuță. Te pup!

      Delete
  2. De la Melkior nu am incercat nimic, dar daca as vrea farduri, cred ca pe aceleasi nuante as merge si eu.

    ReplyDelete