May 30, 2016

NEW IN: L'ERBOLARIO GOODIES

Nu-mi aduc aminte să fi încercat foarte multe produse de la L'Erbolario, dar ştiu că le studiam cu interes pe la sfârșitul facultății. Însă e ușor să pierzi din vedere unele brand-uri în marea asta de oferte. De curând au intrat în posesia mea câteva produse de la ei, aşa că las poze și impresii mai jos. 

Din gama Indian Jasmine am desfăcut crema de corp (gelul de duș e rezervat pentru o surpriză). Îmi place foarte mult mirosul, însă în doze mici, fiind destul de puternic. Ca să-ți faci o idee, am aplicat două picături pe încheietura mâinii și am simțit parfumul câteva ore. În rest, textura este ușoară, nu foarte apoasă și intră repede în piele.


Un produs care-mi place foarte mult, încă de când l-am deschis, este acest unguent superbronzant cu morcov, coajă verde de nucă și aloe. Produsul nu conține filtre solare, însă nu am de gând să-l folosesc pentru a mă înnegri (în cazul meu, pielea se bronzează oricum), ci ca unguent hidratant. Are o textură splendidă, de gel uleios, care intră repede în piele, fără să lase peliculă deranjantă. E o adevărată plăcere să-l simt pe piele, o lasă mătăsoasă, cu un luciu sănătos. Este rezistent la apă.


Tu ce produse ai încercat de la L'Erbolario și care ar fi recomandările tale?


Until next time, 

3 comments :

 1. cand am citit articolul m-am regasit, si eu ma uitam cu jind la produsele L'Erbolario si Botegga Verde in facultate, insa nu am avut ocazia sa le incerc efectiv. Am bagat gelul de dus in teste si este super hidratant si miroase divin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ah, chiar! Mi-ai adus aminte de Bottega Verde! ♥ Cred că am avut ceva de la ei totuși, dar era o miniatură, evident :))

   Delete
 2. Cred ca miroase genial crema indian Jasmine. De la L`Erbolario am incercat o crema de fata colorata, pentru ten gras era, si mi-a placut la nebunie.

  ReplyDelete