May 28, 2016

NEWS IN: NOUTĂȚI PARFUMATE DE VARĂ

Inaugurez astăzi o nouă secțiune pe blog, pe care am botezat-o (nu foarte inspirat) NEWS IN și voi posta aici informații despre noile lansări de pe piața de beauty. Din nu știu care motiv, nu am făcut asta mai devreme, însă informațiile astea sunt utile. Așa că astăzi vă scriu despre noutățile parfumate ale verii.




Începem cu Calvin Klein One Summer, un parfum răcoros și rebel, inspirat de sălbăticia junglei (și ambalajul te duce direct acolo), cu arome de mojito, lime, guavă, ghimbir verde, ienupăr, cedru și mușchi de copac. Parfumul este unisex, potrivit pentru noi și partenerii noștri, are 100 ml și un preț recomandat de 193 lei.


Continuăm cu Davidoff Cool Water Exotic Summer în ediție limitată, a cărui poveste are ca sursă de inspirație oceanul, cu forța și prospețimea caracteristice. Cool Water Exotic Summer are note de mandarină, busuioc, salvie, ienupăr, mentă și lemn de santal, fiind un parfum fresh și vibrant.


Davidoff Cool Water Woman Exotic Summer este proaspăt și feminin, cu pepene galben, lăcrămioare și rădăcină de iris. Prețurile recomandate sunt de 220 lei pentru 100 ml. 

Marc Jacobs Cotton amintește de puritate și confort, încapsulând relaxarea și simplitatea verii. Are note de piersică, mandarină, bergamotă, iasomie, bumbac, lăcrămioare, esențe lemnoase și mosc. Clar, după descriere, ăsta e parfumul pe care l-aș alege oricând. Îmi place și design-ul sticlei, este simplu, minimalist, iar rozul ăla pudrat al apei e foarte pe sufletul meu.



Marc Jacobs Rain, întors la cererea publicului, amintește de prospețimea ierbii umede, proaspăt tăiate (mniam!), având esențe lemnoase de fag, clementine, chiparos, floarea soarelui, orhidee albă, floarea pasiunii, mușchi de copac, mosc și lemn de tec. Prețul recomandat pentru fiecare este de 247 lei la 100 ml.

Pe care l-ai alege? Și ce parfumuri folosești în timpul verii? Eu încă nu mă pot despărți de La vie est Belle, cu toate că nu e neapărat un parfum de vară.

Until next time, 

1 comment :