September 17, 2016

LANSARE NOUĂ: REMESCAR PUNGI SUB OCHI & CEARCĂNE

Joi am onorat invitația la evenimentul de lansare al unui nou produs pe piața românească și cel de-al doilea din portofoliul Remescar. Este vorba despre un produs destinat cearcănelor și pungilor de sub ochi, cu efect aproape instant, deci o bună alternativă la injecții sau operații: Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne




Produsul este o cremă revoluționară cu rezultate dovedite clinic, ce folosește o combinație de minerale din argilă, un complex de bi-peptide și tehnologia EYESYL pentru a reduce acumularea lichidului de sub ochi, oferind o piele mai fermă, întinsă, cearcăne atenuate și un strop de luminozitate zonei de sub ochi.


La evenimentul de lansare a fost prezentă Andreea Raicu, care a avut un speech foarte fain, natural și convingător și redau aici o parte din vorbele ei: „Niciodată nu endorsez sau vorbesc despre un produs decât atunci când îl testez și cred cu adevărat în el. Folosesc Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne de aproximativ 3 săptămâni, dinainte de a pleca în America și încă sunt uimită de rezultatele pe care le obțin în urma folosirii acestuia. Ce-mi place cel mai mult este că funcționează de la prima aplicare.”


La eveniment a fost prezent și Adrian de la Aquarelief, care face picturi folosind cafea. De obicei pictează mașini, însă de data asta a trecut la pictat ochi frumoși de gazele venite la eveniment :) Eu încă nu am primit vederea cu ochii mei, dar o aștept răbdătoare. 


Revenind la produsul despre care scriu astăzi, când am primit invitația nu știam despre ce este vorba și nici la ce să mă aștept. Și a fost o surpriză foarte plăcută, pentru că mai văzusem la un moment dat filmulețe care circulau pe net cu un produs asemănător, dar despre care eram convinsă că trebuie să 1) coste mult și 2) îl procur din afară. 

Mi se pare foarte util pentru momentele în care ții să arăți impecabil, indiferent că e vorba de mers la birou, la vreo întâlnire sau interviu, seara când ieși cu prietenii, ziua nunții sau ziua de naștere, aniversările celor dragi, etc. Sau atunci când te trezești cu fața „boțită” și nu te recunoști în oglindă. Sau pentru poza de buletin sau pozele pe care le pui pe blog. 

Revin cu un articol nou cu primele impresii, pentru că deja l-am testat și am poze grăitoare. Până atunci, să știi că produsul se găsește exclusiv în farmaciile Sensiblu, la prețul de 129.99 lei.

Until next time,

2 comments :