September 19, 2016

PRIMELE IMPRESII : REMESCAR PUNGI SUB OCHI & CEARCĂNE

Am scris aici despre lansarea celui mai nou produs din portofoliul Remescar și anume Remescar Pungi sub ochi & cearcăne. În cazul în care nu ai fost pe fază, produsul este o cremă revoluționară cu rezultate dovedite clinic, care promite reducerea acumulării lichidului de sub ochi, oferind instant o piele mai fermă, întinsă și cu un strop de luminozitate.




Așa cum am promis, revin cu detalii despre produs, primele impresii și pozele grăitoare de care aminteam. L-am testat în ziua evenimentului, imediat ce am ajuns acasă, pentru a simți pe pielea mea modul în care funcționează.  *Urmează o bucată bună de copy-paste din prospect :)


Ce promite produsul?

Să diminueze aspectul pungilor de sub ochi și al cearcănelor prin combinația de minerale din argilă și complexul de bi-peptide ce stă la baza tehnologiei EYESYL, determinând astfel o acțiune de strângere asupra pielii, o micșorare a acumulării de lichide de sub ochi și o pauză micro-musculară (asemănătoare cu efectul Botox). Aceste acțiuni ajută la reducerea pungilor de sub ochi și la eliminarea prezenței cearcănelor. 

Cât timp trebuie folosit?

Produsul nu trebuie folosit mai mult de 4 săptămâni consecutiv. Se recomandă o pauză de 1-2 săptămâni până la reluarea tratamentului. Este nevoie de o simplă aplicare pe zi. O dată deschis, produsul are un termen de valabilitate de 12 luni. Important: machiajul pe bază de ulei îi poate reduce eficiența.



Cum se aplică?

În primul rând, începi cu o piele curățată și hidratată. Apoi aplici o cantitate mică de Remescar (de dimensiunea unui bob de orez) pe zona de sub ochi, masând din interior spre exterior și tapotând cu ajutorul inelarului. E important să rămâi nemișcată timp de 2-3 minute pentru a avea cele mai bune rezultate - adică să nu zâmbești, să nu te strâmbi, din astea. Pentru a accelera procesul, poți să „ventilezi” zona cu un evantai/o coală/cu palmele.

Prezentare

Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne vine sub forma unui tub de 8 ml, prevăzut cu un sistem de dozare tip canulă. Culoarea produsului este roșiatică, textura plăcută. Se întinde ușor, intră foarte repede în piele, iar apoi începe magia.




Listă de ingrediente

Aqua, Magnesium Aluminum Silicate, Sodium Silicate, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, PEG-75 Shea Butter Glycerides, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, CI 19140, CI 16035, Acetyl Tetrapeptide-5, Acetyl Octapeptide-3. Nu conține parfum.

Experiența mea

Îmi place faptul că nu are parfum, îmi place și textura cremei. În momentul în care începe să se usuce, o simt pe piele ca o peliculă ce-mi aduce aminte de măștile peel-off. Simt că pielea mă strânge în zona în care am aplicat produsul, însă nu e foarte deranjant și m-am obișnuit repejor cu senzația (care durează până când decizi să te demachiezi). După uscare totală, pe alocuri poate căpăta un aspect făinos și culoare albă, însă e ușor de acoperit cu concealer/fond de ten/ BB cream. Are efect aproape imediat (3-5 minute). 

Ca să-mi dau seama cum funcționează și cum se simte, l-am aplicat și eu, însă neavând cine știe ce probleme, efectele nu s-au văzut foarte bine pe mine. Așa că pentru poze l-am avut model pe Andrei, my better half, pentru că știam că la el se vor observa. Las, deci, mai jos pozele before & after.



În concluzie, Remescar Pungi sub ochi & Cearcăne mi se pare genul de produs pe care e bine să-l ai la îndemână, chiar dacă nu vrei să-l folosești pe post de tratament, ci pentru momentele alea în care nu arăți your best, dar ți-ar plăcea :) În plus, are un preț rezonabil pentru ceea ce poate face (130 lei, exclusiv în farmaciile Sensiblu).

Until next time,

43 comments :

  1. Cat dureaza efectul cremei? Eu as vrea sa-l cumpar, dar mi-e teama ca efctul va dura doar 2-3 ore, dupa care toata lumea o sa ma intrebe brusc ce am patit :)
    Pe de alta parte am citit pe site ca nu ai voie sa-l folosesti mai mult de 4 saptamani (trebuie minim 2 saptamani pauza). Si nu inteleg de ce, plus ca, daca functioneaza si ma obisnuiesc sa arat mai bine, ce fac in cele 2 saptamani de pauza :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Efectul dureaza destul de mult, dar nu va sfatuiesc sa il achizitionati. Eu am aceasta problema de multa vreme, am incercat multe produse, unele mai eficiante altele mai putin eficienta. Eu l-am cumparat si sunt complet dezamagita. Mai intai ca nu face decat sa stranga piele de sub ochi, intr-o masura foarte mare si discomfortul este accentuat. Eu nu pot suporta pentru mai multe ore. Daca dai cu alta crema peste, efectul dispare instantaneu. Nu este un produs pentru toata ziua, doar pentru situatii in care trebuie neaparat sa ascundeti pungile, pe termen scurt. Intr-un cuvant, produsul este prea scurt pentru superficialitaea cu care a fost facut. Daca zambesti dupa apicare produsului, locul arata de-a dreptul hidos, ridurile sunt mai adanci si mai vizibile, iar aspectul fetei este neplacut si ireal.

      Delete
    2. Multumesc de lamuriri. Prea scump pentru ce face - efect scurt, disconfort, si cine stie ce efecte nedorite are pe termen lung.

      Delete
    3. Buna ziua celor care au aceeași prbl cearcănele! Pe scurt crema este f buna ,dacă apar linii după un zâmbet puteți întinde din nou cu inelarul umed. Scapi de pungi cu mult soare sau bisturiu. Nordicii au carenta de vitamina D. Deci draga anonymous aici este vb de o prbl. ereditara pe care cei mai multi dintre cei de aici o au. Sunt instructor fitness cu un still de viață f sănătos doar ca pungile mă îmbătrânesc. Așa că vă recomand crema ptr situații critice când chiar nu ai ce sa faci. Numele meu este Darius am 30 ani și sunt din Brașov.

      Delete
    4. Am incercat aceasta crema minune la un targ. Arati bine 2-3 ore si cam atat.
      Dar, vreti sa va spun ceva? Nu stiu ce dracu chimicale contine, mie dupa 15-20 min de la aplicare mi s-a facut f rau!Imediat cum s-au absorbit probabile prin capilarele pielii substantele acelea. Deci: NU!

      Delete
  2. Bună Cristina,

    Efectul durează câteva ore (cel wow). În schimb, senzația de piele care ține va rămâne acolo până-l ștergi. Poți să îl păstrezi în geantă și să reaplici, însă mie nu mi se pare că e genul de produs pe care să te bazezi constant, ci mai degrabă o salvare pentru zilele „negre”. Motivul pentru care ar fi bine să iei pauze este că sensibilizează pielea din jurul ochilor, deci ar fi indicat să ai și perioade de respiro. E foarte important și să hidratezi temeinic înainte și după folosire. Dar cred că cel mai bine este să-l încerci și să hotărăști după cum va fi relația voastră :) Te pup!

    ReplyDelete
  3. Multumesc mult pentru lamuriri. Asa e, experienta proprie ramane cea mai relevanta :)

    ReplyDelete
  4. Buna,

    in general nu-mi place sa dau sfaturi, nici sa intervin unde nu este cazul. Rasfoind intamplator blogul tau, nu am rezistat sa nu-ti comunic o parere pertinenta despre activitatea ta. Am observat ca blogul tau este unul de nisa si ca vrand-nevrand, prin postarile tale aduci o anume influenta asupra cititorilor si cititoarelor in special. Sunt de acord ca fiecare are dreptul la libera exprimare si la o anume satisfactie in urma promovarii propriilor valori, dar, ceea ce faci tu si multi altii, daca nu inrautateste perceptia tinerilor asupra lumii, cel putin o ingradeste. A te oferi ca exemplu in folosirea timpului in principal pentru "ingrijirea" corporala, nu-i cel mai folositor. Nu faci decat sa contribui la imbogatirea companiilor de cosmetice si la intarirea ideii ca frumusetea depinde de toate aceste fleacuri.
    M-a intrigat mai mult modul in care prezinti "remescar-ul", ca un produs ok, pertinent, uzual. Daca vrei sa scapi de pungi si cearcane, odihneste-te mai bine, schimba poate stilul de viata, nu mai sta cu ochii in dispozitive media (calculator, tableta, etc.), alimenteaza-te corect si sanatos. Situatia asta ma trimite cu gandul la claun, exemplul cel mai adecvat, mereu sulimenit, nu are cearcane, e colorat si uneori zambeste. De ce ne preocupa atat de mult construirea unei imagini false care sa ne estompeze neajunsurile ? Suna idilic, dar, tinerii nostri ar trebui sa se orienteze mai mult spre latura traditionala, nu spre cea occidentala. De acolo ne vin multe rele imbracate in masti atractive si placute. Aparent, nu-i nimic in neregula daca tinerii nostri folosesc machiajul in fiecare zi ca si toaleta, cada de baie, totul s-a dezvoltat in asa fel incat am crede ca e un tabiet ca oricare altul. Fetele nu mai pot merge la scoala nemachiate, dar nu e nici o problema daca n-au citit suficient. Si noi contribuim tacit, zi de zi la incurajarea acestor obiceiuri.
    Ma opresc, sper ca nu te-am plictisit in asa masura incat sa nu mai vrei sa reflecti asupra celor spuse. Mi-ar placea mult daca in blogul tau ai aborda si alte modalitati de incurajare a oamenilor, ma refer mai mult la tineri si sa impartasesti pareri si despre o carte, sau ceva bun ce ai gatit, o experienta de a ta de viata, fiindca am observat ca ai un simt estetic. Sa incurajezi astfel adevaratele valori. Avem nevoie de asta si din pacate nu prea o simtim.

    Multa sanatate si intelepciune.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bună, cititor/cititoare anonim/ă,

      Am citit cu atenție comentariul tău și încep prin a-ți mulțumi pentru complimentele care privesc simțul meu estetic. Cât despre celelalte spuse, abordarea este una… bine intenționată, dar mi se pare un pic generalistă. Da, este un subiect cu potențial mare de dezbatere - cel al îngrădirii percepției copiilor - dar această discuție poate începe din momentul în care părintele face găuri în urechi copilului, pentru a arăta lumii că e fată și nu băiat.
      Blogul meu de nișă nu se adresează oamenilor mici care vor să fie mari, ci oamenilor mari care folosesc produse de îngrijire deliberat - nu pentru că așa văd la părinții/colegii lor/pe internet. Apropo de îngrădirea percepțiilor, un exemplu bun este cel al împărțirii valorilor în latură „tradițională” și latură „occidentală”. Eu consider că adevăratele valori se sădesc în familie, nu se culeg de pe internet. Internetul poate fi un loc periculos.
      Cât despre direcția blogului, sunt tentată să-ți dezvălui ce planuri am, însă am să mă abțin.
      P.S.: nu o să scriu despre copaci, totuși.

      Delete
    2. Buna,

      iata ca raspunsul tau imi deschide apetitul pentru discutie. Asadar, in masura in care vei fi dispusa, te rog sa te gandesti la urmatoarele aspecte:

      1. Sunt parinte si voi ramane mereu in acest stadiu pentru copiii mei, indiferent de varsta. Cand timpul o cerea, nu ne-am inghesuit niciodata "sa fim in rand cu lumea", asa ca, referitor la tema cerceilor, fata noastra nu a fost obligata in vreun fel sa poarte vreo pecete, cu exceptia poate a felului nostru de a fi. Asadar, nu i-am gaurit urechile fara drept de apel.

      2. Vreau sa-mi spui sincer daca tu consideri ca un "om mare" este vreodata suficient de "mare" pentru a "folosi ceva in mod deliberat". Eu de pilda, nu ma consider inca suficient de "om mare" si poate altii, dupa aparente, m-ar incadra deja intr-o categorie. Cum crezi ca se poate forma un tanar deliberat, intr-o familie, in care cei de imprejur, parinti, rude, prieteni, apropiati se dedau cu "deliberare" tuturor chiciurilor. (includ aici si controversatele cosmetice)? Exista oare un prag biologic, ce ne poate transpune cu rapiditate din "oameni mici" in "oameni mari" ?

      3. Iata ca vrand-nevrand realizezi ca internetul "poate fi un loc periculos". Da-mi voie te rog sa subliniez aceasta idee. Si te-as ruga sa-mi spui cum crezi ca o familie isi poate sadi valorile adevarate. Daca nu exista nici o distinctie intre occidental si traditional, inseamna ca ar trebui sa ne rescriem istoria. Intr-adevar, in ultimii 25-30 de ani, in tara noastra am trait un cumul de identitati, in asa fel incat, dupa cum se vede, cei mai tineri dintre noi nu mai putem face deosebire. Am crede ca realitatea cotidiana a existat din totdeauna. Da-mi voie te rog sa te contrazic categoric.

      4. Expresia continand "copacul" a fost metaforica. Si am adresat-o doar celor nemultumiti de lipsa identitatii mele. Asa cum nici tu nu esti dispusa a scrie despre copaci, nici eu nu consider important sa imi dau numele. In fond, cui i-ar pasa ?

      Cu mult drag.

      Delete
    3. Bună,

      Mă bucur că ți-am făcut chef de scris - se pare că și asupra ta am avut o influență, până la urmă. Eu am învățat că există un timp când omul devine autonom, curăță balastul și înțelege lucrurile independent de sistemele de referință din jur. Pentru asta e nevoie de introspecție, sămânță care trebuie sădită în sânul familiei. Și îmi place cum ai structurat răspunsul. Practic, ai putea să-ți faci un blog în care să combați chestia-aia-care-te-enervează-pe-tine sau în care să explici de ce nu e bine și cum să facem să fie bine. Promit că acolo am să te citesc.

      Delete
    4. Din pacate, varsta nu prea imi permite luxul de a ma etala intr-un asemenea mod. Desi imi place sa povestesc, nu imi asum consecventa de a intretine un jurnal electronic. Uite ca mai pot imbuiba capul altora si ocazional.

      Doar imi asum consecventa in idei si asta-i totul. Ce ma enerveaza pe mine, as dori din tot sufletul sa enerveze pe cat mai multi, de-am cuceri si majoritatea. Cred ca iti va lua ceva timp sa intelegi asta. Cu siguranta dupa ce vei avea poate un urmas sau o urmasa cel putin la varsta pe care o ai tu acum. Daca mai prinzi si o a doua generatie viitoare la maturitate(nepotei) si vei ramane consecventa in opinii, atunci, daca printr-o minune te-as mai vedea, tare as mai vrea sa-mi povestesti despre autonomie.

      Iarta-ma ca te-am suparat iarasi. Defect profesional.

      Multa sanatate. Cu drag.

      Delete
    5. Un sfat de la cei ce caută rezultatul cremei SCRIE O CARTE ptr cei frustrați ca tine pe care nimeni nu o va citi. De ce nu blochezi acest anonymous draga Ioana? Este minunat Da ai cearcăne deci el/ea să le poarte sănătos și să ne lase cu filozofiile astea de unu ,doi si trei si chiar nu își au rost aici. O zi minunata să aveți !

      Delete
    6. Scuze am uitat sa menționez că am crema este intradevar o minune ptr situații în care trebuie să arăți odihnit si cum nici o minune nu tine nu așteptați miracole. Eu mă chinuiesc de o viață și este prima dată când am o mică soluție la cearcăne . A da si ptr același personaj Da ști că nu am id ptr ca nu am timp de net,dorm bine, mănânc foarte sănătos ,fac sport si analizele mi au ieșit perfect. Deci ... LASA-NE !

      Delete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daca vreți sa irosiți banii,cumpărați reme scar. As fi dorit foarte mult sa fie așa cum se prezinta in reclame.Sunt dezamăgita si probal vor fi multe persoane.Poate in timp, cei care il aduc pe piață mai îmbunătățesc rețeta.Nu intru in detalii. Sfatul meu este sa nu luați teapa ca si mine din dorință de a arata bine.

      Delete
  6. ANONYMOUS, ce frumos era daca iti dadeai numele, nu? Inainte sa faci morala celor care isi spun o parere despre un produs sau altul. Chestia asta se intampla peste tot in lumea asta. Fiecare este liber sa aleaga produsul sau alimentatia sanatoasa, cititul etc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tara arde si babele se piaptana...De asta avea lumea nevoie, sa-mi dau numele. Sunt eu cumva atat de important(a) ? Considerati va rog ca ati primit acele sfaturi din partea unui copac. E mult mai bine asa. Poate va veti deschide mai mult orizonturile. Natura chiar merita mai multa atentie. Si fiindca peste tot in lumea asta a ajuns sa se intample "chestia asta", va rog sa va ganditi putin si la eventualele cauze. Oare nu suntem chiar noi cei care construim imaginea acestei lumi, prin alegerile noastre ? Oare nu suntem noi liberi sa facem reclama la orice produs, fara discernamant uneori? Daca mas-media e inundata de tentaculele industriei cosmetice, fara sa putem face nimic, de ce nu putem sa facem sa "se intample altfel" peste tot in lumea asta ? Cu mult drag.

      Delete
  7. La ce preț este crema si o găsim in orice farmacie?Multumesc

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bună, Tania! Crema costă 130 lei și se găsește în farmaciile Sensiblu :)

      Delete
  8. Mda..nu contine parfum, doar un mic mix de chimicale la fel ca toate produsele minune..ma rog, cred ca l-as folosi numai in cazuri extra grave...dar sincer daca e vorba sa ma trezesc cu ochii umflati, feliile de cartofi reci fac minuni in nici 15 minute. Cu cearcanale e mai greu..

    ReplyDelete
  9. Mda..nu contine parfum, doar un mic mix de chimicale la fel ca toate produsele minune..ma rog, cred ca l-as folosi numai in cazuri extra grave...dar sincer daca e vorba sa ma trezesc cu ochii umflati, feliile de cartofi reci fac minuni in nici 15 minute. Cu cearcanale e mai greu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cum spuneam și eu în articol, e un produs care merge folosit în situații de urgență. Personal, nu fac mare lucru atunci când mă trezesc cu ochii umflați, doar beau apă și aștept să treacă. Dacă ar fi o zi importantă, atunci probabil mi-aș da interesul mai mult :)

      Delete
  10. Desi dispun de o doza buna de curiozitate, foarte rar citesc comentarii si aproape in toate ocaziile cand apar diferente de opinii, prin zona aceasta se pare ca se 'rezolva' repede prin cele mai vulgare injurii. Apreciez doamnelor stilul civilizat in care va exprimati diferentele, ce-mi reincurajeaza sperantele ca mai exista si caractere care pot fi un bun exemplu pentru cei ce par sa fie majoritatea (si sincer sper sa gresesc in aceasta ultima generalizare) !

    ReplyDelete
  11. Eu l-am cumparat.dar ce nu am inteles.el nu trateaza cearcanele si pungile de sub ochii? Doar mascheaza pt moment?

    ReplyDelete
  12. Eu l-am cumparat.dar ce nu am inteles.el nu trateaza cearcanele si pungile de sub ochii? Doar mascheaza pt moment?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bună Luminița,

      Produsul nu tratează, doar ajută să acoperi cearcănele și pungile de sub ochi pentru moment. Trebuie să folosești cremă hidratantă înainte de aplicare și nu este recomandat să îl folosești mai mult de 4 săptămâni zi de zi.

      Delete
  13. După toate explicatiile pe care le-am citit aici se pare ca aceasta crema =Instantly ageless sau ma însel?e copia ei sau invers?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, ambele produse rezolvă aceeași problemă, însă nu știu să îți spun care a fost primul și care e al doilea. Produsul Remescar, însă, mi se pare accesibil ca preț și este mai ușor de procurat.

      Delete
  14. Buna,
    am cumparat si eu produsul....am avut sperante mari, dar nu il pot folosi pentru ca ma ustura foarte tare zona de sub ochi dupa ce il aplic...imi e frica sa il mai folosesc. am rezistat 2 zile...inr-adevar strange pielea de sub ochi, dar probabil ceva ingredient din mix-ul de substante chimice imi provoaca acea reactie. cred ca asta nu se pune la "banii inapoi"...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bună Otilia,

      Îmi pare rău să citesc asta. Mai mult ca sigur ai o reacție alergică și nu este recomandat să mai încerci aplicarea lui. Te poți interesa în farmacia din care l-ai achiziționat, pentru a vedea care sunt condițiile de returnare a banilor (dacă nu ai făcut asta deja).

      Delete
    2. Buna ziua , personal cred ca eficienta este atunci cand tratezi cauza si nu efectul.Prin urmare foarte putine persoane stiu de produse cosmetice care au la baza factori de crestere din celule stem umane adulte. Exista un ser pentru regenerare celulara, demachiant, crema de zi , crema de noapte ..toate pe acelas pricipiu.produse testate si cu rezultate uimitoare intr-un timp foarte scurt. Pare SF si totul pare poveste (si eu am crezut la fel) ,pana te convingi. Este foarte adevarat ca pretul nu este unul mic dar reflecta calitatea acestui. Am invata ca daca un produs costa intr-o farmacie 120 de lei , oare cat este costul de productie al acestuia ...pentru ca din fabrica ajung in depozite ..apoi in farmacii si am doua adosuri comerciale ..ale distribuitorului si al farmaciei . Oare cat costa productia lui si ce poti sa pui de calitate in acel produs .

      Delete
  15. Fenoxyethanol...De ce au eliminat organismele de certificare a cosmeticelor bio Phenoxyethanol-ul din lista de substanţe permise?

    Potrivit unui studiu realizat de Journal of Industrial Hygiene and Toxicology din Statele Unite ale Americii (sursele apar la sfârşitul articolului), Phenoxyethanol-ul afectează creierul şi sistemul nervos al animalelor cărora li s-au aplicat doze medii.
    Phenoxyethanol-ul este considerată „substanţă care produce iritaţii” în Uniunea Europeană.
    Utilizarea Phenoxyethanol-ul este strict limitată în Japonia.
    Potrivit Food and Drug Administration (FDA) din Statele Unite, Phenoxyethanol-ul poate afecta sistemul nervos central şi poate da stări de vomă.
    Expunerea constantă la Phenoxyethanol a fost asociată cu apariţia dermatitei.
    Phenoxyethanol-ul poate produce înrăutăţirea eczemelor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bună,

      Potrivit dicționarului de care mă folosesc eu (și anume Beautypedia), phenoxyethanol-ul este trecut la categoria conservanți, cu rating-ul „Good”. Tot de acolo citez „Phenoxyethanol is approved worldwide (including in Japan and in the EU) for use in all types of water-based cosmetics, up to a 1% concentration. In short, phenoxyethanol is considered a safe and effective preservative when used in amounts approved for use in leave-on or rinse-off cosmetics products.” Traducere: Fenoxietanol-ul este aprobat în întreaga lume (inclusiv în Japonia, cât și în UE), pentru a fi folosit în toate tipurile de produse cosmetice pe bază de apă, până la o concentrație de 1%. Pe scurt, fenoxietanol-ul este considerat un conservant sigur și eficient atunci când este utilizat în cantitățile aprobate, în toate tipurile de cosmetice. Referințele sunt recente.

      Delete
  16. Pentru doamna anonimă, cu morala: cu siguranță ați greșit topicul.Aici este vorba despre Remescar și cu toții ne dorim opinii despre Remescar și atât. Dacă doriți să ieșiți în evidență, există milioane de alte site-uri pe temele care vă interesează pe dvs. Simplu. Calmati-va și să aveți o zi bună :)

    ReplyDelete
  17. Il folosesc si eu de cateva zile dar mare lucru nu mi se pare ca face. Ustura cateva secunde dupa aplicare si apoi trece. Nu asta e problema ci ca i-au facut atata reclama, pretul e destul de piperat pentru cat nu prea isi face treaba. O sa-l mai folosesc ca tot am dat banii, dar prea mari asteptari n-am de la el.

    ReplyDelete
  18. Buna ziua am 16ani cearcanele pe care le am mi au apărut să zicem de vreo doi ani minim, si nu le am pentru ca nu dorm,sau alte cauze ale cearcanelor,când fololesc felii de castraveti si felii de cartofi si ceai verde /ulei de migdale toate in acceasi zii timp de mai multe zile cearcanele incep sa si revina cat de cat iar daca fac pauza 2'3zile se refac foarte urat la loc si numai suport ca la varsta mea sa am asa ceva pe fata nu stiu ce sa fac sunt foarte disperata ma ducea gandul si la acea operatie cu acid hialuronic sau cum se spune ,crema aceasta inteleg ca le estompeaza dar imi este recomandata la varsta mea? Va rog frumos ajutati ma cu un raspuns sau ce as putea face?☹(cearcanele inainte sa fac tratamente naturiste erau foarte adanci negre-maronii inchise si ieseau in evidenta fiind deschisa la culoarea tenului acum s au mai diminuat...

    ReplyDelete
  19. Nu imi place deloc crema. Nu face decat sa-ti usuce foarte tare pielea de sub ochi si parca mai tare mi se vad pungile de sub ochi. Daca vrei sa te machiezi peste el e o adevarata problema. Nu. nu imi place deloc. Nu l-as recomanda si nici nu o sa-l mai cumpar.

    ReplyDelete
  20. Cauzele aparitiei cearcanelor sunt multe; probleme cu rinichii, cu ficatul si altele . Decat sa dati bani grei pe creme facute cine stie unde si de cine stie ce persoane mai bine v-ati face niste analize amanuntite. Mai ales copilele aceste fragede si in crestere, ar fi pacat sa-si distruga fata cu tot felul de chimicale ... Doamnelor care v-ati suparat degeaba pe persoana Anonimus, mai ganditi-va putin inainte de a da cu parul !!! Omul si-a spus parerea, de ce sunteti asa de suparate ??? Ve deranjeaza adevarul ??? Fiecare face ce vrea cu banii si sanatatea lui, dar ati putea sa dati dovada de macar putin respect fata de alte persoane. Reveniti la realitate, rautatea dvs gratuita va face ca cearcanele voastre sa devina din ce in ce mai mari si mai vizibile . Sunteti rele !!! Rusine !!!

    ReplyDelete
  21. Cel mai prost produs care exista,pur si simplu mi-a ars pielea de sub ochi!nu il recomand sub nici o forma.L-am dus inapoi dupa 3 zile pentru returnarea banilor,sper sa ii si primesc deoarece trebuie sa ma sune ei😡😡😡

    ReplyDelete
  22. Este o porcărie cred ca cea mai mare teapa după citeva ore se face la loc în plus ramii și cu roaeata pe locul respectiv și piele arsa uscata!

    ReplyDelete