October 3, 2012

Favoritele lunii Septembrie



A mai trecut o lună, așa că e timpul pentru favoritele lunii. Multe din produse le-ați mai văzut, altele fac parte din categoria celor recent achiziționate, dar care mi-au plăcut, așa că m-am hotărât să le fac loc printre favorite. Așa că trec direct la subiect:


Dizolvantul fără acetonă Blanchette B- îmi place că nu are acetonă și își face treaba eficient, nu e nevoie de mult produs pentru a îndepărta lacurile, mai ales cele încăpățânate, cu sclipici. Îmi place și că nu usucă pielea din jurul unghiilor.

Uleiul pentru cuticule de la Seacret rămâne in top. Am mai vorbit despre el și v-am spus că hidratează foarte bine cuticulele, iar atunci când sunt uscate și încep să arate nasol, rezolv foarte repede problema cu acest ulei.

Serum-ul de față Olay Regenerist- nu voi face încă un review detaliat, mai aștept puțin, dar până acum nu mi-a făcut absolut nici o problemă și sunt mai mult decât mulțumită de cât de bine hidratează.

Balsamul de buze Carmex încă nu s-a terminat, deși îl folosesc zilnic și îl am de câteva luni bune.

Blush-ul de la Essence e o achiziție relativ recentă, dar îmi place foarte mult. Oferă un glow ușor și o culoare subtilă, care rezistă până la 3 ore, în cazul meu. Oricum, e mititel, nu ocupă spațiu, deci îl pot lua în geantă, pentru eventuale reaplicări.



Rujul de la Miss Sporty în nuanța 051- Bubble Gum e tot o achiziție nouă, de care m-am îndrăgostit. Miroase a pepene, e foarte moale, se întinde ușor, nu usucă buzele, are acoperire medie și costă 8 lei. Ce îmi place la el este că rămân pigmenții, chiar și după ce se duce.


Noua pensetă la 5 lei, luată din Cora. Întotdeauna am emoții la cumpărat pensete, pentru că majoritatea sunt făcute prost, costă destul de mult și nu își fac treaba deloc. Ultima pensetă, pe care am rătăcit-o, a stat în posesia mea 4 ani. De data asta, se pare că am reușit să găsesc una bună din prima și sper să avem o relație lungă și fericită.


Creionul dermatograf luat din DM, de la standul She- nu mai știu cât a costat, oricum am dat puțini bani pe el și sunt mulțumită atât de culoare- un maro sidefat, cât și de consistență- este moale și se aplică super ușor. Ce nu îmi place la el este că nu e foarte rezistent, după aproximativ 4-5 ore începe să dispară și o mare parte din ce pun pe pleoapă se transferă pe arcadă. Cu toate astea, culoarea îmi place prea mult ca să renunț la el. În swatch nu am reușit să surprind adevărata nuanță, dar e pe aproape.


Blush-ul de la Rimmel în nuanța Amber a început deja să se adâncească, de la cât de mult l-am folosit lately. E o nuanță perfectă pentru toamnă și îmi place mult cum vine pe pielea mea.

Cam atât la capitolul favorite. Tu ce-ai inclus în listă luna asta?

No comments :

Post a Comment