November 6, 2012

Achizitii noi

Seria aroganțelor de toamnă continuă. Pentru că nu m-am putut ține de wishlist-ul făcut acum ceva timp, de aia. Pe lângă exfoliantul 2%BHA de la Paula's Choice, pe care mi l-am dorit foarte mult și care dă tonul unei noi ere pentru fața mea, am mai avut curiozități și nevoi. 



Capitolul curiozități a fost destul de scurt. Îmi doream de ceva timp să încerc un BB Cream de la Skin79 și am ales varianta Hot Pink, fiind mai potrivită tenului mixt. Deși mă așteptam să primesc coletul în 4 săptămâni, m-am trezit cu el la o săptămână de la plasarea comenzii, așa că am avut o surpriză plăcută. Până acum mă declar mulțumită de produs, chiar dacă în primă fază mă speriasem, fiind mult mai deschis decât îmi imaginam, însă se adaptează repede și bine la tenul meu. Voi face un review detaliat după ce voi folosi BB Cream-ul măcar 2 săptămâni.

Cât despre nevoi, îmi crescuseră rădăcinile și n-am mai suportat. Le-am acoperit cu Garnier Color Naturals Creme în nuanța 6.34 Ciocolată (mi-a plăcut ideea de ciocolată) și mi-a plăcut că are tente aurii, nu roșcate. Plus, din ce am văzut până acum, e singura vopsea care pretinde că prinde și pe culori închise, cum ar fi negru.



Am avut nevoie și de cremă de mâini, că a dat frigul și încep să se usuce excesiv. De fapt, aveam nevoie de o altă cremă de mâini pentru birou, în afară de cea de gălbenele, care lasă pelicula aia grasă pe toate suprafețele pe care le atingi după ce o folosești. Și am găsit la ofertă două creme de la Bottega Verde, la prețul de 15 lei. Una stă în geantă și una pe noptieră. Miros fabulos și mă bucură răsfățul ăsta parfumat, măcar pe mâini. 




Iar ultima achiziție, deocamdată, este un balsam de buze. Inițial, am vrut să-mi comand de pe iHerb, dar se terminase Carmex-ul și nu mai puteam aștepta cine știe cât. Îmi displac profund senzația și aspectul de buze uscate, așa că am trecut prin Sensiblu și am luat unul de la Apivita, varianta cu propolis, care e mai mult decât bun. Hidratează, emoliează, rămâne pe buze mai mult decât m-aș fi așteptat și are ingrediente naturale în proporție de 98%. Mă declar fericită.







M-ar ajuta și încânta câteva păreri despre BB Cream-ul de la Skin79, în cazul în care ai încercat produsul. În rest, abia aștept să văd cum mă împac cu exfoliantul PC :D

3 comments :

  1. Sa te bucuri de noutati si sa ai rezultate cat mai bune cu BHA-ul de la Paula! Te pup

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulţumesc! Eu deja sunt super încântată, deşi l-am folosit de doar patru ori până acum!

      Delete
    2. Sa vezi ce efecte are dupa o luna, doua :D

      Delete