November 28, 2012

Achizitii noi



Luna asta am cam dat-o în bară cu finanţele. Nu la fel de grav  ca în alte dăţi, însă am fost foarte motivată să încep o rutină fără iritanţi, cu produse OK. Am început acum ceva timp să introduc treptat în rutina de îngrijire exfoliantul chimic de la Paula’s Choice, iar acum am ajuns să îl folosesc zilnic fără probleme. Însă rutina trebuia completată de o cremă hidratantă bună şi evident, de încă una cu factor de protecţie mai mare, pentru zi.

Aşa că atunci când am văzut că Deea dă comanda iar (la foarte scurt timp după ce tocmai primisem exfoliantul), am făcut un efort (a se citi mi-am băgat picioarele şi am zis că nu mai folosesc nici un fel de iritant pe faţă, chiar dacă asta înseamnă să nu mănânc două săptămâni). Am supravieţuit.

Mi-am tot plimbat ochii ba pe site-ul Paulei, ba pe bloguri/review-uri şi până la urmă am ales pentru hidratare Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator, iar pe partea de SPF am ales crema de mâini Resist Ultimate Anti-Aging Hand Cream SPF 30 + Antioxidants – după ce am văzut-o în rutina de îngrijire a Corinei.



Bineînţeles, nu m-am putut opri aici şi am mai luat câte una alta, aşa, pentru sufleţelul meu. În primul rând, oja Rapsodi, de la acelaşi magazin de la metrou. A costat 5 lei şi este cea mai tare ojă cu sclipici. În curând am să postez şi un NOTD cu ea. De la standul Miss Sporty am vrut încă un ruj. Aveam de la ei nuanţa Bubble Gum, care bate spre portocaliu şi parcă nu mai merge acum toamna. Aşa că am ales un roşu clasic, nuanţa Malaga (îmi place cum sună – deşi nu ăsta este motivul pentru care l-am achiziţionat).





Şi pentru că rămâneam fără dischete demachiante şi deja intrasem în panică, am dat aseară o fugă până în Cora şi le-am luat pe acestea, care îmi plac mult de tot, pentru că sunt ovale şi late. Au costat undeva până în 5 lei. 



Cam atât pentru luna asta (care este pe final). Mă duc să iau wishlist-ul la puricat şi să văd ce anume îmi mai “trebuie” în continuare :)

4 comments :

  1. Sa te bucuri de ele! Crema de maini cu spf30 am primit-o si eu ieri, abia am incercat-o azi dimineata si deja imi place. Are o textura superba, zic eu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulţumesc! Sunt foarte încântată că îmi cresc "colecţia" de produse PC :)Şi mie îmi place textura, e foarte light şi nici nu lasă peliculă albă. Să te bucuri şi tu de cremă! Te pup!

      Delete
  2. Sa le folosesti cu placere si rezultate maxime!! Te pup:)

    ReplyDelete