November 11, 2012

Prima impresie despre demachiantul Balea Med

Achiziția acestui demachiant a fost făcută din mai multe motive. În primul rând, îmi doream de mult timp să introduc în rutina de demachiere un lapte demachiant, pentru că m-am gândit că dacă voi completa gelul de curățare cu încă un produs, demachierea va fi mai eficientă. Am oscilat  mult timp între laptele demachiant de la Bioderma Sensibio și cel de la The Body Shop cu aloe vera. Între timp, am renunțat la idee și am cumpărat o loțiune micelară. Cea de la Bioderma Sensibio, pe care o folosesc deja de multe luni, a ajuns la jumătate. 

Așa că am revenit la ideea de lapte demachiant, pentru a mai face economie la produse, înjumătățind demachierea dinaintea gelului de curățare între lapte și loțiune micelară. În felul ăsta, produsele mă vor ține mai mult timp, iar eu voi avea convingerea că nu am mai lăsat nici o urmă de machiaj sau praf pe ten.

Mergând pe ideea asta, am vrut să încerc Balea Med Ultra Sensitive pentru că este ușor de procurat, nu conține iritanți și are un preț mai mult decât bun. Eu l-am luat cu 12,39 lei din DM Unirii. 




La o primă folosire, am observat că produsul este destul de consistent și nu alunecă suficient de ușor pe față. Sau nu pe cât mi-ar fi plăcut mie. Îndepărtează bine machiajul ochilor, care de cele mai multe ori e format din dermatograf și mascara, însă recunosc că mi-ar fi plăcut să fie mai “lăptos”. 





Pe ten îl simt destul de gras, însă ştiu că după ce spăl cu gel de curățare, totul va fi în regulă. În timp, am descoperit şi cum anume să-l fac să îmi placă mai mult. Înainte de a-l folosi, umezesc discheta demachiantă, punctez tenul cu Balea Med şi încep să curăţ faţa cu mişcări circulare. În felul ăsta, fac alunecarea mai uşoară şi nu mi se mai pare că mă chinui să mă demachiez. 





După trucul cu udatul dischetei, eu şi demachiantul ne împăcăm mai bine. Însă nu pe cât de bine s-ar putea. Am să-l folosesc în continuare o perioadă, însă cred că îl voi schimba înainte să-l consum până la capăt.

2 comments :

  1. Ioana, eu am citit la Corina ca ea aplica demachiantul cu degetele, maseaza, apoi sterge usor cu o discheta umeda. Am incercat si eu metoda, imi place mult, personal ma impac bine cu laptele asta. Mi se pare ciudat ca al meu e destul de lichid, al tau chiar pare dens in poze.
    Din pacate alt demachiant asa ieftin si fara iritanti nu cred ca mai exista in Ro. :(
    Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu ştiam de asta :) Dar chiar merge mult mai bine cu discheta umedă. Înainte să îmi pice fisa să ud discheta, se întindea greu şi aveam senzaţia că mă chinui prea mult şi frec pielea prea tare.

      Deocamdată e ok, am să văd mai încolo dacă e cazul să îl schimb sau nu. Da, în afară e altceva, ai de unde alege şi ai şi preţuri bune, dar ne descurcăm noi cumva :D

      Te pup şi eu!

      Delete