December 7, 2012

NOTD - Nude & Burgundy

Îmi place foarte mult combinaţia de culori nude cu vişiniu. Şi am încercat să-mi fac manichiura aşa, după unul din modelele la care apelez cel mai des, adică cel în care colorez inelarul în altă culoare. Evident, am încălcat regula "nu-ţi fă manichiura seara" şi după ce m-am tolănit în pat, ca o pisică, am stricat toată treaba.


Nu ştiu cât de bine se vede în poză, dar am ceva model de aşternut pe unghii, iar luciul iniţial a dispărut. Aşa că, de dimineaţă, am avut impulsul de a le şterge. Mi se par culori curate, cu care nu mă pot prezenta în "halul" ăsta. Şi în timp ce se forma în cap o idee despre cât va dura curăţarea lor şi cât de messy este tot procesul de îndepărtare a unei oje închise la culoare, m-am gândit să peticesc sau, mai degrabă, să acopăr.


Iniţial, am folosit Flormar 323 şi Gabrini N 03 pentru inelar, iar peste am apelat la Front row or backstage? de la Essence. Rezultatul?


Îmi place tare mult cum arată oja vişinie cu sclipici auriu peste, iar combinaţia mă duce cu gândul la Sărbători. Eu deja am intrat în priză şi simt miros de Crăciun peste tot, iar asta se vede în alegerile mele. Asta a fost un fel de bad NOTD gone good :) Şi, de acum, când voi mai strica vreo unghie, în loc să şterg, să întind sau să fac mizerie, pur şi simplu voi aplica sclipici peste. I love glitter! Place?

2 comments :

  1. La mine daca tot e glitter, trebuie sa fie glitter mare :). Prefer prima varianta, fara glitter, e asa frumos visiniul ala. Cand fac boacane din astea, eu de obicei aplic inca un strat de top coat, insa in general folosesc seche vite si nu prea mi se mai intampla sa ma trezesc cu urme.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Indeed, e fain vișiniul :D Eu nu am în posesie nici un lac cu glitter mare, dar vreau ceva în genul Essence Make it Golden. Nici top coat nu mai am, pentru că le-am colorat pe toate cu fard de ochi :)) Se anunță noi achiziții, dar aștept Crăciunul, ca să am o explicație pentru găurile în buget :p

      Delete