March 14, 2016

FABULOUS SPRING NAILS


După cum probabil ți-ai dat seama de-a lungul timpului, sunt adepta culorilor clasice, în general cuminți. Asta până recent, când am început să am o poftă necontrolată de roz - cu cât mai aprins și mai vesel, cu atât mai bine. Nu știu cum se traduce schimbarea asta, însă o primesc cu brațele deschise. Oja de azi stătea în cutia dedicată îngrijirii unghiilor de foarte multe luni.





Povestea: în general fac comenzi Avon prin mama și, la un moment dat, am primit 2 oje pe care se pare că le comandasem: un roz turbat și un crem cuminte. Crem-ul părea să fie din povestea mea, însă rozul a fost privit ca un intrus și nu l-am recunoscut. Nu-mi aduc aminte să mi-l fi dorit, deci singura explicație este că în catalog culoarea părea alta. Am așezat oja în cutie, cu gândul că o țin acolo până când îi găsesc o casă mai bună, dar am ajuns s-o îndrăgesc și să o port.


Nuanța se numește Fabulous - nume care, bineînțeles, mă reprezintă (haha). În ceea ce privește aplicarea, ojele din gama Gel Finish de la Avon se aseamănă mult cu preferatele mele de la Bourjois La Laque - acoperire opacă din primul strat, luciu care seamănă foarte mult cu cel al ojelor semipermanente, iar rezistența este foarte bună - stă cu succes pe unghii până la 5 zile, fără topcoat. Aplicatorul are formă clasică, oja este cremoasă și se întinde cu ușurință și nu am avut probleme de respectat conturul unghiei. În plus, cantitatea este una generoasă (10 ml), deci fiecare sticluță Gel Finish intră cu succes în categoria ojelor pe care nu le voi termina în următorii 5 ani. 


În plus, văd că în perioada asta sunt la mare reducere pe site, așa că, dacă te tentează, acum este momentul. Le găsești aici. Sunt curioasă cu ce pasiuni te-a prins primăvara pe tine, mai ales în materie de culori.


Until next time,

4 comments :

  1. Sunt foarte faine ojele Gel finish, eu am una Purplicious si Very Berry, sunt dementiale. Culorile sunt vibrante, au aspect mat si rezista binisor. O sa-mi mai achizitionez cateva nuante, iar rozul asta e pe lista.
    Sa ai o primavara fabuloasa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Și eu am pe listă mai toate nuanțele lor :)) Mulțumesc, o primăvară frumoasă îți doresc și eu!

      Delete
  2. Preeety! Sa o porti cu placere, chiar e perfecta acum! Hugs

    ReplyDelete