June 3, 2016

IMPRESII // APIVITA QUEEN BEE HOLISTIC AGE DEFENSE CREAM

În luna martie scriam despre evenimentul de lansarea al gamei Queen Bee de la Apivita. Te invit să citești aici detaliile, dacă nu ai făcut-o deja. La plecare am primit crema despre care vreau să povestesc azi: Queen Bee Holistic Age Defense Cream/ Rich Texture, la care m-au atras, în primă fază, ambalajul elegant și mirosul.






Dacă mă citești, deja știi că pun accent pe ambalaje și, nu de puține ori, îmi fug ochii după produse pornind doar de la criteriul ăsta. Cu toate că nu sunt fană înfocată a cremelor la borcănel, apreciez că acesta este din sticlă închisă la culoare și-mi place și capacul auriu (care, apropo, nu face parte din categoria celor care se transferă pe mâini - nu se cojește).


Gama Queen Bee propune o abordare holistică a anti-îmbătrânirii, combinând efectul lăptișorului de matcă grecesc încapsulat în stare proaspătă în lipozomi cu 12% ingrediente active - combinație menită să refacă structura și funcționarea armonioasă a pielii.

Crema anti-îmbătrânire pentru zi se laudă cu 94% ingrediente naturale (dacă știi produsele Apivita, probabil ai observat că fiecare din ele are menționat acest procentaj pe ambalaj) și este destinată pielii uscate, cu promisiunea să hrănească, să repare și să netezească ridurile profunde. Având tenul mixt, m-am ferit să o aplic pe față. Însă zona gâtului și a decolteului s-au bucurat de crema asta aproape zilnic (spun aproape, pentru că am și momente de blackout și uit complet să le cremuiesc). Uneori, atunci când simt nevoia, o folosesc și pentru zona ochilor.


Are o textură onctuoasă, fină, ușor de întins, intră destul de repede în piele, iar luciul care rămâne în urmă e unul plăcut. Pielea se simte imediat în elementul ei, devine relaxată, elastică, orice senzație de disconfort dispare. E ca atunci când ți-e super sete și bei apă. Adică bine și, din acest motiv, o mai aplic și pe mâini & coate din când în când, mai ales că efectul este unul de durată. Mirosul este unul specific combinației de lăptișor de matcă și propolis și-mi place super mult. Nu este puternic sau deranjant.

Las mai jos o imagine cu lista de ingrediente, cu mențiunea că produsele Apivita nu conțin siliconi, parabeni, propilen glicol, uleiuri minerale, etanolamină, flatați, mosc policiclic sau nitro mosc. De asemenea, apa din formula cremei a fost înlocuită cu infuzie de trandafir sălbatic grecesc, cu proprietăți antioxidante. Și, pentru cine contează, ambalajele cartonate ale produselor Apivita sunt eco-friendly, provenind din surse responsabile.


Crema are 50 ml și poate fi găsită în magazinul propriu din Băneasa Shopping City sau în farmaciile Sensiblu. Tu ai încercat produse de la Apivita? Dacă da, care sunt preferatele tale?


Until next time, 

3 comments :

  1. Pana acum n-am incercat nimic de la Apivita, preturile cam mari m-au tinut deoparte.

    ReplyDelete
  2. Mie nu imi plac cremele in borcanele din plastic. Am senzatia ca isi schimba proprietatile in timp. Daca acest borcanel este din sticla, sigur ma va tenta sa cumpar si crema. :)

    ReplyDelete
  3. a Government enrolled and globally perceived holistic medication school offers vocation arranged holistic and common pharmaceutical courses through correspondence and separation learning mode.more here

    ReplyDelete