September 12, 2016

[NOTD] : RAIN WASHED

O dată cu toamna, mi-a revenit și pofta de scris, așa că mă întorc pe blog după o absență îndelungată. Am schimbat și tema blogului, pentru că simțeam nevoia de ceva mai puțin colorat și mai aerisit. Și ca să-mi reintru ușurel în ritm, am zis să-ncep poveștile cu un NOTD. Acum 2 săptămâni am fost în Cluj la niște prieteni și-am luat după mine oja pe care-o purtam pe unghii, special ca să-i fac poze în alt loc decât acasă.




Întâmplarea face că „ședința foto” a avut loc într-un barber shop și le mulțumesc băieților și pe această cale pentru că m-au lăsat să mă joc pe-acolo. Tot în dimineața aia îmi cumpărasem o cămașă neagră de la Smuggler și a contrastat perfect cu oja de pe unghii: Avon Gel Shine în nuanța Rain Washed. Este o nuanță pastel, un bleu spălăcit care, în funcție de lumină, poate trece și drept gri deschis (ceea ce, din punctul meu de vedere, o face o nuanță potrivită și pentru toamnă).



Rezistența, pe unghiile mele, este de 5-6 zile, perioadă la finalul căreia lucrurile se prezintă decent. Am purtat-o și răspurtat-o în ultima vreme și doar de curând (ieri) m-a pocnit un dor de vișiniul la care mă întorc mereu toamna, drept care acum îl port pe unghii.

Revenind la Rain Washed, a fost cadou de la mama, alături de o nuanță murdară de lavandă (pe care am să o prezint aici cândva) și are aceleași calități pe care le au ojele din această gamă. Am mai povestit despre ojele Gel Shine aici și aici. Și nu mă voi opri din a încerca alte și alte nuanțe, cu siguranță.



P.S. În ultima poză țin sticla de Cola din plante cu care am plecat din Roots, unde m-am văzut cu Irina de la Coffentropy (are blog fain, cu poze și ilustrații minunate, așa că te invit s-o urmărești). Ah, am luat sticla pentru că-mi place forma, iar acum car cafeaua de dimineață în ea. Am I weird?



Until next time,

4 comments :

  1. :* :* mimimi
    Referitor la sticla.. sau nu esti tu weird, sau suntem ambele, dar it's a great idea :)) si am sa ti-o fur

    ReplyDelete
  2. Eu am Sheer Love din gama asta, dupa ce am testat-o in ambalajul vechi am impresia ca cea in ambalajul asta e mai slabuta calitativ...

    ReplyDelete
  3. Eu nu am făcut comparații, dar la mine e simplu: dacă stă 5 zile pe unghii, e clar că ne înțelegem și rămâne la colecție :) Dar la ce te referi exact când spui că e mai slabă?

    ReplyDelete