September 5, 2014

Daily Essentials: Shower

Continui seria de postări Daily Essentials cu trebuincioasele pentru duș. Recunosc că sunt adepta gelurilor de duș și-mi place să le folosesc direct pe piele, fără să mă ajut de burete. Din când în când le mai înșel cu săpunurile (îmi plac în mod deosebit cele Dove și, mai nou, cele de la Scottish Fine Soaps), dar mă întorc mereu la texturile lichide, cremoase sau spumoase ale gelurilor.


În momentul de față mă răsfăț cu trei și asta pentru că am fost cuminte și am încercat să termin ce aveam prin baie, înainte să cumpăr altele noi. Cea mai recentă descoperire este gelul de duș elmiplant Senses Touch cu mango&acai, primit alături de o lumânăre Moon la care ard de zor, ca să văd ce mesaj secret conține.


Primul aspect pe care vreau să-l menționez e spuma bogată: dacă ești o fană a clăbucilor, atunci ăsta e gelul de duș creat pentru tine. Face o spumă fină, care alunecă pe piele și miroase senzațional. Varianta primită de mine este Freshen Up, iar mirosul chiar mă trezește, mă binedispune și mă setează pe modul optimist și zâmbăreț.


Sticla are o formă user-friendly, cu capac de protecție, iar la cei 400 ml costă undeva sub 10 lei (oh, yeah!). Lista de ingrediente e destul de stufoasă, iar parfumul ocupă al patrulea loc - cu toate astea, la produsele de curățare nu mă deranjează deloc, cu atât mai mult când vine vorba de geluri de duș. Îmi place să mă răsfăț cu tot felul de arome :) Are și câteva ingrediente skin identical, plus anti-iritanți, însă din păcate nu ajută mult dacă le clătești.


Un alt preferat este gelul de duș Orange Blossom & Verbena, despre care am mai povestit aici și aici. Eu zic că încerc să-l termin, dar văd că nu se lasă dus, semn că trag de el cât de mult pot :) Îmi place să-l folosesc seara, după o zi lungă şi nesuferită.


O altă miniatură e gelul de duș Douglas XSmall, cu care am plecat acasă de la workshop-ul dedicat bloggerilor de beauty, organizat de BeautyBarometer. Îmi place mult mirosul - e unul masculin, însă deși se vrea a fi generous foam shower gel, e departe de așa ceva. Nu mă deranjează asta, cât așteptarea creată. Îl folosesc când la duș, când pe post de gel de curățare mâini, până când îl dau gata.



1. Nivea Creme Care - 750 ml de gel de duș cremos, care nu usucă pielea și are mirosul specific Nivea. Mi-a plăcut și cu siguranță îl voi recumpăra.
2. Balea Lemongras Duft - un miros divin, foarte fresh, foarte verde (la fel e și culoarea), însă îmi usucă pielea mult și nu-mi place.
3. Scottish Fine Soaps Boheme Toning Wash - i-am făcut un scurt review aici, rămâne printre preferatele mele.
4. Yves Rocher Jardins du Monde cu nuci macadamia - primit în dar de la Alice, noroc de ea, căci altfel nu cred că apucam să mă îndrăgostesc prea curând de el. Miroase minunat, e cremos, nu usucă pielea, dar se termină prea repede :)

Tu cu ce te răsfeți la duș?

6 comments :

  1. Elmiplant-ul il am si eu, dar nu l-am inceput inca, plus un Dove nou (cu rodie si lamaita), iar in dulap ma asteapta unul Balea care miroase a cirese amare (senzational parfum) si unul I love...
    Am rasfat asigurat pana la iarna :D
    Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, dacă te abții până atunci din cumpărat :) Vreau să-l încerc și eu pe cel nou de la Dove, dar întâi termin ce am. Te pup!

      Delete
  2. Dear, te invit la un tag :). http://www.beautybarometer.com/2014/09/very-inspiring-blogger-award.html

    ReplyDelete
  3. Nu am incercat niciunul din cele de mai sus, dar l-as incerca pe cel de la elmiplant. :)
    Te invit si eu la tag: http://miss-lorrie.blogspot.ro/2014/09/very-inspiring-blogger-award.html
    :)):*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc, Lorena, ești o scumpă! L-am făcut aseară și l-am postat azi, a fost o provocare, pentru că mă fâstâcesc când vine vorba să zic lucruri random despre mine :)) Te pup! :*

      Delete