June 1, 2016

NEWS IN: BIOTEN CU ULEIURI PREŢIOASE

Brandul românesc Bioten s-a relansat de curând, iar astăzi povestesc puţin despre noile creme pentru ten cu uleiuri preţioase. Gama conţine trei produse în compoziţia cărora au fost îmbinate uleiuri fine şi ingrediente specifice nevoilor fiecărui tip de ten.





Noua cremă antirid adăposteşte uleiuri preţioase care hrănesc în profunzime şi oferă elasticitate pielii, iar lăptişorul de matcă netezeşte şi protejează. Tenul uscat sigur se va bucura de această combinaţie şi va radia. Preţul cremei este de 13,18 lei.



Crema hidratantă pentru ten normal şi mixt echilibrează şi păstrează starea de bine a pielii. Conţine uleiuri preţioase, panthenol şi extract de miere. Panthenolul este, de fapt, vitamina B5, care are capacitatea de a reţine apa şi, implicit, senzaţia de hidratare a pielii. Also, panthenolul este recunoscut şi pentru efectele lui în lupta cu acneea, fiind responsabil pentru o piele curată, elastică şi fină. Preţul cremei este de 11,39 lei



Crema hidratantă cu Unt de Shea hidratează intens şi echilibrează PH-ul pielii. Este înnobilată cu miere pură, care are rol antioxidant şi revitalizant şi are proprietăţi calmante, tonifiante şi remineralizante. Preţul este de 11,39 lei. Gama include şi un lapte demachiant, care vine în completarea rutinei de îngrijire.

Acestea fiind spuse, vă las să vă continuaţi copilăreala de astăzi.

Until next time,

1 comment :