November 22, 2012

De-ale mele...



De fiecare dată când mi-e lene să iau tramvaiul către casă, apelez la metrou. Şi de fiecare dată când cobor la metrou, trec pe lângă un mini magazin cu diverse farduri, oje şi alte minuni. Penultima oară când am făcut asta am văzut un rimel la 10 lei şi am rugat-o pe vânzătoare să mi-l deschidă şi să-mi arate peria. M-am hotărât că e OK şi i-am dat o şansă. Ăsta e rimelul:



Când am ajuns acasă, m-am demachiat şi m-am grăbit (ca de obicei) să-l testez. Însă conţinutul rimelului era horror. În primul rând era foarte moale şi se întindea. Când scoteam peria, se întindea rimelul ăla mai ceva ca guma. În al doilea rând, avea un miros tare dubios.

Aşa că pasul următor a fost să-l arunc la coş, dar nu înainte de a salva peria. Am spălat-o bine de tot şi o folosesc pentru sprâncene. Peria de la creionul de sprâncene a murit acum câteva săptămâni, în timp ce făcea baie (i-au căzut două smocuri – şi chiar dacă încă putea fi folosită, mă scotea din sărite lipsa lor).  



Acum folosesc periuţa asta şi sunt chiar mulţumită. Perii sunt dintr-un cauciuc moale şi întind foarte bine creionul. În afară de asta, face o treabă mult mai bună la aranjatul firelor de păr faţă de peria veche. Şi m-a costat doar 10 lei :


Creion am, însă vreau şi un gel incolor pentru aranjare şi fixare. Cine îmi recomandă şi mie unul?

4 comments :

  1. eu am niste sprancene f rebele si folosesc fie gelul transparent Giordani Gold de la Oriflame, fie rimelul transparent de la ELF

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bună Ralu,

      M-am uitat și eu acum la gelul de fixare de la Elf, văd că are un preț foarte OK. Am să îl trec pe wishlist - care a crescut foarte mult în ultimul timp :)

      Delete
  2. Hehe, si eu am spalat o perie de la un rimel max factor, dupa ce l-am terminat :).
    La sprancene, eu sunt Albulescu in persoana :). Am incercat elf, essence, alverde si giordani gold. Dintre toate, cel mai mult mi-a placut elf, dar se consuma urgent, e adevarat ca e 9 lei, poate mai prinzi si o reducere, dar daca nu ma insel are 1-2 ml. Pe locul 2 e alverde, fixeaza bine, se usuca repede, m-a tinut 1 luna tubul si costa cam 17 lei daca nu ma insel. Essence nu se consuma repede, e ieftin, vreo 10 lei parca, dar se usuca foarte foarte greu. Oriflame e mic, nu se usuca la fel de greu ca si essence dar nici atat de repede ca si elf, si fixeaza relativ bine. Am citit lucruri excelente de gelul Anastasia, dar acolo si pretul e pe masura.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Coconut,

      Multumesc de mini-review-uri. Din ce imi zici tu aici, cred ca am sa ma indrept spre cel de la Alverde, chiar daca e 17 lei, dar macar tine mai mult. Si daca si fixeaza bine, atunci e bucurie mare :))

      Te pup!

      Delete