January 17, 2013

Metallic NOTD

A trecut ceva timp de când nu am mai postat un NOTD...Sau nu? Oricum, azi vreau să fac o postare scurtă și să îți arăt una din ojele mele preferate (de la Flormar). De când am văzut eu prima oară un minx metalic, mi s-a pus pata că vreau ceva asemănător, dar să fie ojă. M-am dus repede la standul Flormar (e la îndemână și ai de unde alege) și am găsit oja asta în nuanța 436. E drept, nu are nimic din luciul unui minx, dar totuși arată foarte bine.



Am purtat-o și în noaptea dintre ani, pentru că am trecut peste clasicul roșu spre care am întins mâna an de an și mi s-a părut cea mai bună opțiune (și cea mai rapidă, altfel aș fi optat pentru o manichiură galaxy).


Aplicatorul e la fel ca al tuturor ojelor Flormar, nici prea lat, nici prea îngust și destul de ușor de folosit. Ce îmi mai place la oja asta este timpul de uscare foarte rapid și faptul că e opacă din două aplicări (nu m-aș fi așteptat să fie atât de ușor).


Sticluța are 11 ml, iar prețul cred că era undeva la 7-8 lei când am luat-o eu (prin toamnă). 


Recunosc, la ojele de la Flormar nici nu mă uit la preț. Pur și simplu merg la stand, încep să aleg, la un moment dat îmi aduc aminte că nu am bani să cumpăr toate ojele și „cer nota” (care e tot timpul pe gen „Surpriză! Iar ai făcut gaură în buget!”).


Cel mai mult am purtat-o 5 zile la rând, fără probleme. Se mai duce la vârfuri (se poate observa și în poze, dacă te uiți atent), însă efectul nu e dezastruos. Cred că ar fi rezistat și mai mult de atât, însă nu am eu răbdare să port aceeași ojă prea mult.


Mi se pare că poate fi purtată indiferent de ținută, anotimp sau timpul zilei, iar ăsta e un mare plus. Yay or nay for metallic nails?

8 comments :

  1. Eu am una aurie in genul acesta si imi place mult, e de efect! :) Chiar merge in orice anotimp.
    Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Și mie îmi plac tare mult cele aurii, din păcate cea pe care o am de la Flormar pe auriu e departe de ceea ce aș fi vrut de fapt. A ta de unde e? :*

      Delete
  2. arata frumos pe unghiile tale, eu nu am nimic de genul acesta. mama mai poarta nuante metalice, dar pe mine nu ma atrag chiar atat de mult, nu stiu de ce. de fapt, de vreo saptamana si ceva nu am avut chef nici de oja...oricum, nuanta asta se potriveste anotimpului. te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulțumesc! Am și eu perioade când n-am chef de culori, cel mult port un lac incolor sau nici pe ăla. Și asta se numește „perioadă de respiro” pentru unghiile mele :p

      Delete
  3. Se vede tare dragut pe unghii. Si da o poti purta mai mereu.

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Da, să știi! Chiar au observat-o și complimentat-o câțiva reprezentanți ai sexului opus, deci e treabă mare :))

      Delete