December 15, 2014

[INCHEIAT] X-MAS IN A JAR ♥ GIVEAWAY!


Ladies, am promis surprize, vine şi Crăciunul, așa că iată: X-Mas In a Jar - pentru că-mi plac borcanele, pentru că îmi doream să înghesui în unul mai multe produse, alese cu drag și plănuiam încă de la finalul anului trecut giveaway-ul ăsta. Sper să placă ideea și, mai ales, the goodies.



Ce conține borcanul?

 Un prosopel din bumbac, perfect pentru îndepărtarea măștilor
 Un unt de corp Gingerbread de la Scottish Fine Soaps - 75 ml
 O cremă de ochi L'Oreal Revitalift Laser X3 - 15 ml
 O cremă Vichy Idealia - 15 ml
 O ojă Pretty, verde pastel cu particule hexagonale negre - 15 ml
 Un balsam de buze Vaseline Rosy Lips - 20 gr
 Mască pentru ochi Scottish Fine Soaps
 Săpun fin Scottish Fine Soaps Arboria - 100 gr
 Mostră benefit Hello Flawless Oxygen Wow #I'm So Money Honey
 Mostră Collistar Anti-Water Talasso Scrub - 40 gr
 Mostre Sabon  Delicate Jasmine Hand Cream & Ocean Secrets Eye Cream
 Mostre Vichy Aqualia Thermal Spa de Jour & Spa de Nuit
Mostre Vectem Tractopon & Xhekpo - 10 ml 
Mostre Uriage - Creme Lavante 15 ml & fluid Isoliss 5 ml

Ce trebuie să faci?

 Să-mi lași un comentariu la postare şi să-mi spui dacă-ți place ideea de X-MAS In a Jar, pentru că aş vrea să devină una din tradiţiile The Beauty Tag;
Opțional, dacă ai timp/chef, mi-ar plăcea să-mi spui la ce vei refolosi borcanul după (e o curiozitate, eu mereu strâng şi găsesc întrebuinţări noi ambalajelor) .

Succes!

Giveaway-ul se încheie duminică, 21.12.2014, la ora 18:00, cel târziu luni voi anunța numele norocos (ales cu random.org), după care aștept un mail cu datele de livrare. Aș vrea ca de Crăciun borcanul să aibă stăpână nouă, care să se ocupe de el cum se cuvine :)

Later edit: Fetelor, încep prin a vă mulțumi pentru răspunsurile frumoase și ideile bune de depozitare! Câștigătoarea giveaway-ului este Cati. Felicitări! Aștept datele de contact pe mail cât de repede, ca să pot expedia coletul. Acesta este ultimul giveaway pe 2014, dar mai pun la cale surprize și, ca de obicei, sper să vă placă. Până atunci, lots of kisses!



47 comments :

  1. Buna!
    Chiar acum cateva minute ma uitam pe youtube la un clip cu idei de cadouri pentru Craciun, in borcan. O coincidenta placuta pentru mine, chiar imi place ideea aceasta, cred ca este inovativa.
    Si pentru ca borcanul nu este unul simplu, ci are un mod tare frumos de inchidere/deschidere, eu l-as refolosi pentru a pune cafea in el. Tare mult imi plac genul asta de borcane. :*
    O zi frumoasa!

    ReplyDelete
  2. Este o idee super. Am vazut si la Ingrid Nilsen ideea asta si mi-a placut la nebunie. E o idee faina si pentru cadourile celor dragi si asa le poti personaliza.
    Cu siguranta l-as folosi la depozitatul pensulelor de maciaj, I need more space .
    Sarbatori fericite !

    ReplyDelete
  3. buna:* tare frumos ar fi sa faci din asta o traditie..de multe ori m-a batut gandul si pe mine sa-mi fac un blog, si mereu m-am gandit ce giveaway.uri as organiza <3 eu as umple acest borcan cu niste cristale colorate si mi-as tine pensulele de maxhiaj in el, sau avand in vedere ca se inchide, si ca eu colectionez toate petalele trandafirilor primiti de cativa ani incoace, as umple acest borcan cu petale..mai am recipiente umplute cu petale uscate, si ofera un cadru atat de romantic <3 kiss you

    ReplyDelete
  4. Ador ideea asta asa ca fa-o traditie, merita :D mai ales ca arata asa dragut si festiv cu fundita aceea. Si eu refolosesc borcane, fie pentru depozitarea biscuitilor, cous-cous-ului, zaharului, cafelei etc :D fie pentru baie unde imi fac exfoliant de corp. Mi se pare ca se vede dragut. Te pup!

    ReplyDelete
  5. Foarte placuta ideea cu X Mas in a jar. Logic ca borcanul l-as folosi pentru miniaturile mele cosmetice (am o groaza - de la masti, creme, balsmauri, etc si pana la obiecte de aplicat cosmeticele). Foarte buna ideea. Pupici si de la bebe din burtica!

    ReplyDelete
  6. Ce idee draguta! Imi place la nebunie, ma voi folosi si eu de ea, intrucat sunt in pana de idei in ceea ce priveste cadourile pentru prietenele mele iubitoare de cosmetice :)).
    Nu imi dau seama cat e de mare borcanul, insa l-as folosi fie ca sa-mi pun discurile demachiante si betisoarele de urechi (ca sa-mi fie mai la indemana), fie pentru depozitarea rujurilor si balsamurilor de buze, fie pentru un exfoliant de corp sau o masca de par home-made. :)
    O saptamana frumoasa! :*

    ReplyDelete
  7. O idee interesanta, chiar imi place! Cred ca as refolosi borcanul pentru a pastra biscuitii/fursecurile pt ceai.

    ReplyDelete
  8. Ha ha ha!! Ce tare mi se pare ideea si atat de potrivita perioadei :)
    Da, cu siguranta merita sa faci un obicei o traditie de Craciun!
    La ce l-as refolosi? Hmm.. posibilitatile sunt nenumarate. Am si eu foarte multe asemenea borcane, si cel mai des le folosesc pentru a tine quinoa sau tipurile diferite de orez, dar si pentru a pastra crocanti fursecurile si biscotti :D

    ReplyDelete
  9. Buna!Daca imi place ideea de X-MAS In a Jar,imi place de moooorrr!Este plina cu bunatati,care ar folosi tuturor,ne rasfeti intr-un cuvant!Eu l-as reutiliza pentru a-mi depozita cafeaua,biscuitii sau bomboanele copiilor!
    Multumim mult pentru giveaway!

    ReplyDelete
  10. Tare inedita idea cu cosmeticele in borcanas. Imi place! Eu pastrez borcanesele si imi pun condimente in ele, sau daca sunt mai mari, fulgi de ovaz/secara, faina, etc.

    ReplyDelete
  11. Imi place borcanul,dar si continutul :-)l-as refolosi sa depozitez nuci,migdale etc.

    ReplyDelete
  12. Foarte tare ideea! borcanul l-aș folosi pentru bomboane de ciocolată :D

    ReplyDelete
  13. Foarte draguta ideea! As folosi borcanul chiar pentru un cadou sau ceva decorativ sau chiar un suport de pensule

    ReplyDelete
  14. O idee super! Imi place! Esti tare inventiva!
    Eu borcanul l-as refolosi pentru a face un "glob de cristal"

    ReplyDelete
  15. vai ce mos generos si frumos si feminin! :)
    ar fi foarte draguta asa o traditie, s-ar strange comentarii frumoase si ganduri bune!
    In ceea ce priveste borcanul, am si eu ceva asemanator, am luat vreo 6 intr-o vara, pe cateva le-am folosit la castraveti, apoi primavara au trecut la flori - lalele si zambile si liliac din gradina :)
    Le-am facut si panglici satinate, le leg in functie de culoarea florilor, iese intotdeauna ceva frumos, cred ca ai si vazut deja la mine pe blog!
    Toate cele bune si un decembrie frumos :)

    ReplyDelete
  16. Popescu Ioana CristinaDecember 15, 2014 at 2:45 PM

    Imi place foarte mult ideea, mai ales pentru ca sunt o mare fana a borcanelor :) Imi plac foarte mult borcanele cu inchidere speciala asa cum este cel din fotografii, la fel de mult ca si cosmeticele, deci e o idee minunata si iti sugerez sa continui cu aceasta! Sarbatori fericite!

    ReplyDelete
  17. Borcanul l-as folosi pentru cookies

    ReplyDelete
  18. Foarte fain borcanul cu bunatati! Ar fi o traditie de tinut...si pentru noi, in afara blogosferei! Imi place ideea si am sa o preiau pentru cateva daruri pentru cunoscuti!
    In borcane imi tin condimentele in bucatarie de obicei ,dar cred ca in asta as pune bomboane de pom si acadele :)
    Te pup, merci pt giveaway

    ReplyDelete
  19. Super ideea! Eu as pune in borcan bomboane de pom sau l-as umple cu globuri mici, mici, ca sa capete in aspect placut!

    ReplyDelete
  20. Buna Ioana!

    Am descoperit relativ recent blogul tau si cred ca ti-am citit aproape toate postarile :) Te admir pentru curajul de a-ti face unul (care mie imi lipseste), pentru continutul inspirat, pertinent si autentic. Am aflat multe lucruri noi de la tine, am descoperit produse faine si m-am apucat mai serios de yoga (chiar imi place de Adriene :) ).
    E frumoasa ideea cu Giveaway-ul la borcan. Arata foarte sic produsele expuse asa.
    Din punctul meu de vedere, borcanele sunt printre cele mai practice si ieftine lucruri pe care poti sa le ai in casa. Eu le folosesc pt alimente/condimente, dar mai ales pentru decor. Am o gramada de suporturi de lumanari, vaze de flori si alte obiecte decorative pe care le-am facut din borcane, Deci si cel pe care il oferi tu o sa aiba un rol frumos la mine acasa :)
    Numai bine si mult succes in continuare!

    ReplyDelete
  21. Buna,
    interesanta idea cu borcanul pe care I l-as da mamei mele care e mare fan recipient pentru depozitare

    ReplyDelete
  22. Iti scriu si eu, ca data trecuta am fost norocoasa! :P Mi-am tot promis zilele astea ca ajung pe la https://www.facebook.com/imiplacebonbon sa cumpar niste cadouri de Craciun. Au cele mai cool borcane cu cele mai faine mesaje, deci da, imi plac si mie maxim borcanele si cred ca e foarte nice ideea asta de giveaway. Ce as face cu el? Inca nu stiu, sa vad cat e de mare first!! :) Te puuup!!! :*

    ReplyDelete
  23. Super ideea!Poate si-un Easter in a Jar:D..eu condimentele mi le tin in borcanase, si chiar cautam unul mai maricel zilele astea sa pun de-un zahar vanilat(zahar+pastaie de vanilie)

    ReplyDelete
  24. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  25. Chiar asta o sa ofer si eu cadou catorva prietene, imi place ideea super mult, anul trecut am vazut-o pe un blog ( nu mai stiu unde, dar mi-a ramas in cap). Daca este borcanasul pe care l-am cumparat si eu din Ikea (seamana capacul) l-as refolosi pentru bomboanele mele fara zahar. Daca cumva este mai mare, as pastra cerealele in el.

    ReplyDelete
  26. E o idee foarte buna! Iar borcanul l-as umple cu bomboane colorate :) Multumim pentru concurs ;)

    ReplyDelete
  27. Si mie imi place tare mult ideea! :) iar, cu borcanasul, daca e mai micut, as incerca un desert in el. Am vazut foarte multe retete in ultima vreme si mi s-ar parea interesant un desert in straturi. Iar, daca e mai mare, l-as folosi ca suport de lumanare. Si toata ceara care ar curge, as lasa-o acolo, asa incat sa se formeze straturi de diferite culori de la lumanari :)

    ReplyDelete
  28. Drăguţă ideea! ^_^ în borcan aş ţine cafea, zahăr, prăjiturele sau nasturi..

    ReplyDelete
  29. Oau, ce idee super, mi-ar placea sa devina o traditie! Mi-ar placea tare mult sa castig, mai ales ca te urmaresc de la inceputuri si mi-ar placea sa te cunosc! Si mie imi plac borcanele, mai ales astea mason, dar la noi sunt prea scumpe! Cred ca as pune tot felul de maruntisuri pe care sa le tin la vedere pt ca imi sunt dragi si nu vreau sa le arunc. Cum ar fi ambalaje de produse mici, de rujuri, de miniparfumuri etc, farduri mono etc. Ioana

    ReplyDelete
  30. Super, chiar arata bine, e altlceva, e original! Cred ca te.ai cam chinuit sa le pui in borcan si sa arate asa frumos! Eu mi.as depozita ojele in borcan, le cam am imprastiate peste tot:)

    ReplyDelete
  31. Waw mi-ai dat o idee grozava, voi folosi genul acela de borcan pentru accesorii de par sau sarea de baie.

    ReplyDelete
  32. Da, imi place enorm ideea si mai ales borcanul - l-as colora sclipicios insa, sunt in handmade mood :D

    ReplyDelete
  33. E super draguta ideea! Probabil as pune in borcan diverse lucrurui pe care nu le mai folosesc dar nu vreau sa le arunc.

    ReplyDelete
  34. Imi place ideea, chiar te rog sa revi pe blog cu acest tip de postare. Cred ca as pune in acel borcanas bomboanele mele preferate:raffaello si ferrero rocher.
    :*

    ReplyDelete
  35. Ioana, nu stiu de unde iti vin ideile, dar in majoritatea cazurilor sunt geniale. La fel si aceasta!

    ReplyDelete
  36. Wow ce idee simpatica! Si eu ador borcanele de tipul acesta. L-as refolosi pentru a pastra prajiturele in el sau as putea sa il colorez cu vopsea spray si sa il folosesc ca suport pentru lumanari parfumate!

    ReplyDelete
  37. Salut Ioana ! Este tare frumos sa daruiesti si mai frumos cand gasesti un mod inedit de a pune in practica ideea.Recipientul de la tine ar putea avea multiple intrebuintari dar acum as pune conuri de brad in el pentru un plus de parfum specific acestei perioade. Multumesc. Cristina Crivoi.

    ReplyDelete
  38. Buna!!Te felicit pentru blog, inspiratie si nu in ultimul rand consecventa <3 Iti citesc intotdeauna articolele alaturi de o cana de cafea si un pix in mana (in cazul in care vreau sa notez vreun produs sau o idee care imi place in mod special). Vis-a-vis de borcanel, ma pregatesc craciunul acesta sa daruiesc sotului meu 365 de biletele cu amintiri, citate si versuri si motive pentru care il iubesc. Borcanelul tau este recipientul ideal pentru a le aseza pe toate si cred ca i-ar placea sa il deschida in fiecare dimineata si sa citeasca "biletelul zilei" in anul care urmeaza <3 Aici sunt detalii despre acest DIY http://news.distractify.com/pinar/best-boyfriend-ever/ , poate te va inspira si pe tine. Iti doresc Craciun Fericit! Doamna Scuipafoc (fb)

    ReplyDelete
  39. Buna !
    E geniala ideea, mi-ar placea sa vad pe viitor mai multe giveaway-uri de genul acesta !
    Daca as castiga, as folosi borcanul ca sa imi depozitez ovazul :))

    Multumim si sarbatori fericite !

    bianca.rogoveanu@yahoo.com

    ReplyDelete
  40. Super ideea cu X-mas in a jar. Foarte originala si deosebita, nimeni nu ar putea sa nu fie incantat de o asemenea surpriza!! Mi-ar placea sa fac acest borcan la mine pe masuta!!! L-as folosi pentru a depozita bomboane <3!! larysabyanka@yahoo.com

    ReplyDelete
  41. Hei, Ioana! Ideea ta este G-E-N-I-A-L-Ă! Ai putea ca pe viitor să mai faci giveaway-uri de genu'. Sincer n-am mai văzut ceva asemănător. Aaa, eu una aș folosi borcanul pentru a pune în el ojele mele preferate/de sezon. Mi se pare cute. Multumim pentru simpaticul giveaway! Pupici:*

    andreea.mariaa@gmail.com

    ReplyDelete
  42. Chiar e o initiativa frumoasa! <3
    Am si eu un borcanas mai mic, cu capac asemanator si am bratarile in el! :D Pe acesta cred ca l-as folosi sa pun ojele! Ar fi un loc bun pentru ele! :D

    ReplyDelete
  43. Chiar este foarte faina ideea ta. Este de apreciat. :D Iar borcanul l-as folosi pt depozitarea mostrelor pe care le am. :D Macar sa le am la vedere, sa nu le uit prin vreun sertar, sa le si folosesc.

    P.S.: Hehe, mi-ai dat ideea aceasta cu depozitarea mostrelor, sa-mi cumpar si eu un borcan la fel, in caz ca norocul nu-i de partea mea. :P

    E-mail: yiddish_88@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, am revenit. :D Merci de idee. ^_^
      http://i.imgur.com/SOx5FNo.jpg

      Delete
  44. E minunata ideea, chiar o voi folosi pentru Secret Santa anul asta si sper sa o pastrezi si sa devina traditie, asa cum ai zis :).
    As folosi borcanul pentru prajiturele pana trece Craciunul si apoi as depozita pensulele de machiaj in el.

    Multumim pentru giveaway si Craciun fericit!

    Ilinca B.

    ReplyDelete
  45. Wow, felicitari! :)

    Imi place foarte mult ideea, si sincer, cred ca as folosi borcanul exact in acelasi scop. Sa tin mostre, sapunele, oje. Niciodata nu am gasit recipientul perfect pentru asta dar borcanasele chiar imi surad.

    Thx :)

    ReplyDelete