December 17, 2014

PRIMELE PRODUSE WYCON


În urma întâlnirii December Beauty Bloggers Meeting 3, am primit un gift card Wjcon, pe care l-am dat gata a doua zi și m-am gândit să împărtășesc noile achiziții. Până acum nu am încercat nimic de la ei și am fost plăcut surprinsă de prețurile decente (o mare parte din produse era și la reducere), iar apoi de calitatea lor.


Evident, am dat iama în oje și am ales 4 la număr, din care trei sunt nuanțe de albastru. Deja le-am purtat pe cele albastre și rezistă impecabil pe unghiile mele. După 4 zile încep să se tocească ușor la vârfuri, dar asta se întâmplă de la tastat. Mi-e ușor să remediez problema, fie prin aplicarea unui strat suplimentar doar de la jumătate în sus, fie prin aplicarea unui topcoat (nu aplic mereu topcoat, tocmai pentru a testa rezistența ojelor fără niciun ajutor).


Nuanțele alese sunt mai jos:

Wjcon Nail Lacquer No 182

Wjcon Burlesque Limited Edition No 10

Wjcon Sugar Effect No 804

Wjcon Burlesque Limited Edition No 06

Am mai ales un blush-cremă, de care sunt foarte mulțumită și pe care l-am purtat zi de zi de când l-am luat. E în nuanța 02 - un corai discret, pe care-l aplic cu pensula de stippling. Se fixează repede și rămâne acolo întreaga zi. Am fost avertizată încă din magazin că așa va fi și m-am convins.


Iar ultimul produs este un eyeliner-cremă, într-o nuanță de gri-albăstrui, pe nume Grigio Ardesia. Îmi place că are o pensulă mică în continuarea capacului, însă tot mai bine m-am descurcat cu Accent Brush-ul de la RT, probabil pentru că m-am obișnuit să lucrez cu ea. Despre rezistență nu mă pot pronunța, l-am swatch-uit doar, însă revin cu detalii când e cazul.


Sper ca pâna la finalul anului să-ți arăt și ojele mai pe-ndelete (sau măcar una din ele). Tu ai încercat ceva de la Wjcon? Dacă da, ce recomandări ai?

4 comments :

  1. Oh, ce frumoase sunt! Cea mov m-a cucerit de-a binelea, abia astept sa merg si eu la magazin sa vad ce au :D Sa te bucuri de noutati! Pup

    ReplyDelete
    Replies
    1. Geo, să știi că pare mov în sticluță, dar pe unghii e un maro-murdar-spre-gri cu reflexii mov în funcție de lumină. Dar mostly e maronie. Însă o iubesc! În seara asta i-am adăugat și un glitter auriu și sunt cum nu se poate mai festivă! Te pup!

      Delete
  2. Am trecut zilele trecute, am incercat eyelinerul waterproof si m-am indragostit. :D Cand am ajuns acasa am sters linia de tus de pe mana de vreo 10-15 ori, era cat pe ce sa-mi iau pielea. :)) Abia s-a luat, ceea ce e nice, rezista. :D A 2-a zi m-am intors sa-l cumpar. :)) Inca nu l-am deschis. Pt cumparaturi de minim 24.90 am primit cadou si-o oja [cea sidefata, aurie]. Am primit si card de fidelitate, preturile-s pt toate buzunarele. Imi place. :D Is pe gustul meu.
    Produsele pe care le am de la ei: http://imgur.com/epFU2Kt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alexandra, nu pot decât să mă bucur că ai descoperit un produs bun! Am zis deja de prețuri, sunt super accesibile și abia aștept să mai trec prin magazin, să văd ce mai iau acasă :) Card de fidelitate nu am făcut, dar ar trebui! Cel puțin la capitolul oje...sunt îndrăgostită! M-am hotărât greu la cele 4 pe care le-am luat atunci și am încercat să mă îndrept spre nuanțe care-mi lipsesc din colecție, dar mi-a rămas gândul la alte câteva verzi, cea aurie. Cele din colecția Burlesque îmi plac mult, arată bine în orice lumină! Te pup & enjoy the goodies!

      Delete