April 6, 2015

NEW IN - CRABTREE & EVELYN


Am avut parte de o sâmbătă din aia...bună, relaxantă, mai mult cum îmi imaginez eu duminicile. O sâmbătă începută cu o vizită în magazinul Crabtree&Evelyn. Povestea e așa: pe unul din site-urile pe care le stalk-uiesc cel mai des, adicătelea cadouripentruea.ro, au apărut produse de la Crabtree&Evelyn. Și, deși am auzit de ei, nu i-am studiat properly. Pornind de la hârtia aia parfumată pentru sertare, pe care am pus-o și pe Facebook, am zis să vizitez magazinul și să testez, miros, pipăi, văd & all that jazz.



Long story short: au atât de multe game, cu ambalaje atât de frumoase și mirosuri pentru toate gusturile, încât am ieșit de acolo fascinată :) Fiecare gamă are povestea ei și mi-a plăcut până și cea cu trandafir, care miroase extraordinar (iar eu nu sunt fană a mirosului de trandafir în cosmetice). Parcă nu m-aș apuca acum să le inșir pe toate, dar le poți studia în liniște aici.


Cred că am stat în total vreo 2 ore jumate, timp în care m-am dat cu toate (TOATE) cremele de mâini, m-am scrăbuit de vreo 5 ori, m-am spălat pe mâini de două ori, am mirosit și cafea ca să-mi dreg simțurile și să pot sniff-ui în continuare parfumurile, m-am minunat de ambalaje și am plecat cu cele trei produse din poze. O singură dezamăgire am avut: gama Nantucket Briar, pentru că ambalajul mi-a plăcut cel mai mult, dar mirosul cel mai puțin. Dacă ai ocazia să-l miroși, let me know ce părere ai.

În rest, mi-au plăcut mai toate și am luat acasă un unt de corp din gama English Honey & Peach Blossom (miroase delicios a miere), o cremă de mâini Somerset Meadow, care miroase a flori și a iarbă proaspăt tunsă și, din secțiunea Home, un deodorant de cameră din colecția de Crăciun - Gilded Chestnut, care miroase dulce, cald și...moale - foarte plăcut. 


Din ce am mai testat, mi-a rămas în minte gelul de spălat pe mâini din gama Jojoba Oil. Are o textură groasă, aproape uleioasă, e foarte plăcut de masat și nu lasă pielea uscată. Din câte am înțeles, toate gelurile au aceeași textură, lucru care mă bucură, pentru că nu le suport pe cele care usucă. 

Unturile de corp sunt superbe, foarte hidratante și intră repede în piele, cremele de corp la fel, scrub-urile au texturi diferite (unele au particule mici, ca de zahăr, altele biluțe), iar cremele de mâini mi-au plăcut cel mai mult. Imediat ce le aplici, simți cum pielea se destinde, se simte bine, e hidratată. În plus, vin ambalate la tub și arată genial. Am înțeles că acum schimbă tuburile de metal cu cele de plastic, dar aspectul e aproape la fel de frumos și poate mai practic - pentru că nu se mai îndoaie aiurea prin geantă.


Am zis de mai multe ori că sunt a big sucker for pretty packaging (două exemple: Scottish Fine Soaps și Soap&Glory- cred că dezvolt o pasiune pentru produsele englezești) și am observat, de-a lungul timpului, că un ambalaj frumos mă îndeamnă să folosesc regulat și conștiincios un produs anume (uneori sar peste crema de corp sau cea de mâini/picioare). Mai vreau să menționez și că parfumul din produse se menține foarte bine pe piele, așa că, dacă alegi ceva, choose wisely, pentru că nu dispare la 10 minute de la aplicare. Eu simt crema de mâini și după 2 ore.

Bottom line: magazinul ăla e un rai cosmetic. Mai am pe lista de dorințe încă o cremă de mâini (din gama Gardeners), un scrub de corp (din gama Citron), un gel de duș (Jojoba Oil - e foarte hidratant) și hârtia pentru sertare (oricare din ele, mai puțin Nantucket). Produsele sunt relativ scumpe, de exemplu crema de mâini în variantă mică de 25 ml e 28 lei, untul de corp de 250 ml a fost 123 lei, iar deodorantul, care are 100 ml, a costat 67 lei. Dar au meritat toți banii și le includ bucuroasă la capitolul „mici aroganțe pe care abia aștept să le repet”.


Pentru mine a fost o experință vizita asta :) Iar produsele vin ambalate foarte frumos, au cutii deosebite și, din acest motiv, îmi par ideale și pentru a fi oferite cadou. Mi-au mai sărit în ochi o pudră de corp, într-un ambalaj metalic cu capac asemănător celor pentru solnițe, un parfumel pentru geantă sub formă de gel (awesome, I know!) și apele florale din colecția Heritage, în sticluțe cu pulverizator din ăsta (frezia trebuie mirosită obligatoriu).

Așa că dacă ai chef de răsfăț, magazinul e în Sun Plaza, la parter - dacă ești din București. Dacă nu, le poți comanda online de pe GiftExpert. Să știi că în magazin au testere la fiecare produs din fiecare gamă ♥ Voi reveni cu detalii după ce mă mai joc cu ele, inclusiv cu lista de ingrediente & co.

Meanwhile, eu mă bucur că am fost cucerită de încă un brand :)) Dacă le-ai trecut pragul sau ai avut produse Crabtree&Evelyn, nu te sfii să-mi spui care e gama ta preferată. Chiar sunt curioasă. Am zis că mi-a plăcut că au atât de multe, pentru că e fain să ai de unde alege?

2 comments :

  1. si mie imi plac unele arome. data trecuta am mirosit magnolia cu para ca tot e sezonul si tot am al doilea gel dus magnolie de la Yves rocher. La ei gama asta nu m-a dat pe spate desi se apropie mirosurile de magnolie. In schimb eu mi-am luat de la ei o crema de maini de lacramioare, visul meu de a mirosi mereu a lacramioare si as sta mereu cu nasu acolo. Da produsele sunt scumpe dar putem arunca foarte rar putin pe un rasfat. Next time un gel de dus....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mie mi-a plăcut și gama cu magnolie, deși mi se părea că e cam girly așa. Și cea cu lăcrămioare miroase foarte fain. Și mi-a mai plăcut cea cu verbenă și lavandă, deși nu credeam că miroase bine. Și eu abia aștept să iau gelul de duș, tare mult mi-a plăcut (plus ce-am mai trecut pe listă, hihi). Te pup, Denisa!

      Delete