April 7, 2016

MINI-COLECȚIA DE CREME DE MÂINI


Povestea de astăzi este despre colecția de creme de mâini cu care am împânzit casa. La tot pasul e câte una, pentru că asta e singura metodă de a fi sigură că-mi hidratez constant mâinile. Și am zis să povestesc câte puțin despre fiecare în articolul ăsta. 



L'OCCITANE DRY SKIN HAND CREAM


Am să încep cu cea de la L'Occitane, celebra cremă cu shea și karite, destinată pielii foarte uscate. O țin pe birou și o folosesc atunci când toate eforturile mele de a hidrata mâinile au fost uitate. Cea mai bună variantă este masajul: lung și lin, pentru că doar așa îmi pare că intră în piele și senzația de hidratare durează mai mult. După ce o masez bine-bine de tot, mai stau câteva minute ca o prințesă, cu mâinile în aer, pentru că nu vreau să încep să o șterg atingând lucruri. E o cremă grasă și face treabă bună, plus că are un miros clean, care nu cred că ar deranja pe nimeni. E bună și pentru coate, genunchi și călcâie, așa că o folosesc și pe zonele astea uneori. 

SCOTTISH FINE SOAPS WILLOW & BLUEBELL HAND CREAM


Willow & Bluebell e nou intrată în colecție și m-a cucerit ambalajul ăsta aerisit, atât de simplu și de frumos făcut, perfect pentru poze de Instagram (hihi). Miroase a zambile sălbatice - iar mirosul este unul autentic, așa că dacă ești fană, trebuie să o încerci. Textura e una light, intră repede în piele și nu lasă peliculă lucioasă/grasă după masaj. Hidratează binișor, dar dacă te știi cu piele mereu uscată, nu te va salva. În schimb te va parfuma frumos. Pe asta am pus-o la baie, o folosesc după ce mă spăl pe mâini.

SABON DEAD SEA MINERAL HAND CREAM


Crema asta a fost primită la lansarea gamei Dead Sea de la Sabon și are o textură foarte OK, echilibrată, este emolientă, însă singurul lucru cu semnul întrebării e mirosul. Încă nu m-am hotărât dacă-mi place sau nu. E un miros foarte puternic, care aduce a ceva elemente marine și care se domolește în timp. Cred că e genul de miros love it or hate it. Dacă ai încercat-o, spune-mi cum ți s-a părut. 

YVES ROCHER CANDIED ORANGE & ALMOND HAND CREAM


Crema asta face parte din colecția de Crăciun Yves Rocher și are un miros absolut delicios, acesta fiind și principalul motiv pentru care am desfăcut-o și o folosesc. E un miros discret, combinație de portocală confiată cu migdale. Textura este foarte lejeră, spre apoasă, trebuie masată ceva mai mult. Hidratează ușor, deci simt nevoia să tot reaplic. În schimb, mirosul este mniam!

L'OCCITANE FOLIE FLORALE HAND CREAM


Miniatura asta e o altă delicioșenie care miroase absolut minunat. În ziua în care am desfăcut-o m-am dat de nenumărate ori cu ea, doar ca să mă pot mirosi și să mă pot minuna de parfum. Hidratează bine, dar nu se compară cu cea cu shea. O țin în geantă, pentru că e mică și nu ocupă spațiu.

CRABTREE & EVELYN GARDENERS HAND THERAPY


Gardeners este una din cremele mele preferate, în primul rând pentru miros. E terminată, am păstrat ambalajul doar pentru poză și am mai scris despre ea aici.

Dacă ai recomandări de creme-minune, lasă-le în căsuța de comentarii. Și sper că mini-review-urile astea ți-au fost de folos.

Until next time,

1 comment :

  1. Eu care ma stiu mereu cu mainile uscate (L'Occitane cu shea e doar meh in cazul meu), iti prezint my absolute fav in materie de crema de maini: http://www.royalbee.ro/ingrijire-corporala/crema-de-maini-bio-miere-musetel-ceara-de-albine.html
    E capabila sa repare orice crapatura, dar mirosul e unul de plante, de tip love it or hate it, dispare la un moment dat.

    ReplyDelete