April 11, 2016

NOTD - LAVENDER NAILS. AGAIN.

Astăzi vreau să împărtășesc câteva imagini cu manichiura de săptămâna asta. Am fost din nou la salon, pentru că nu mai reușesc să-mi îngrijesc cuticulele cu atenție și le fac să arate prea rău. Așa că merg la Alina, despre care am mai scris aici. În continuare rămâne Regina Cuticulelor (hihi) pentru mine. 




De fiecare dată când merg casc gura la toate ojele și toate culorile trezesc sentimente faine în mine, așa că e greu să mă hotărăsc. Am petrecut mult timp în Era Mov, în care purtam doar oje în nuanțe de mov și numai asta cumpăram. Și mi-am zis că e cazul să încerc și alte culori. Mi-a ieșit o perioadă. Până vineri, când am descoperit minunea asta - un mov-lavandă, care bate puțin spre gri. Mi se pare o culoare foarte plăcută și simt că mi se potrivește. Nuanța se numește Mystery Me de la Melkior și este asemănătoare cu Sea Fog (care e puțin mai închisă), tot de la Melkior.


Data trecută când am fost am ales un roșu-curat, un lac UV cu cel mai frumos luciu pe care l-am avut vreodată pe unghii. A fost aplicat pe 15 martie și m-a ținut până joi, 7 aprilie, când l-am dat jos singură (cu gheruțele îmbibate în acetonă și înfofolite cu bucăți de staniol). S-a îndepărtat foarte ușor, mi-a plăcut.


Data viitoare nu știu ce voi alege. Am văzut un albastru-cerneală superb, poate ăla. Dar cu siguramță voi face poze și le voi posta aici, pe blog. Și voi face update și la cât m-a ținut oja asta. Programul mi-e destul de aglomerat în ultima perioadă și vreau să mă răsfăț măcar la capitolul manichiură :) 

Update: Data la care scriu acest update este 15 aprilie, adică a trecut exact o săptămână de când mi-am făcut unghiile și, cu excepția a 2 bucăți care au suferit ciobiri, restul unghiilor sunt intacte. I love Melkior, au oje compatibile cu mine și sunt foarte rezistente :)

Until next time, 

No comments :

Post a Comment