September 4, 2012

Favoritele lunii August

A mai trecut o lună și e timpul pentru favorite. Cred că o să îmi placă foarte mult să fac seria de favorite ale lunii. O parte din produse sunt cumpărate recent și m-am îndrăgostit de ele la prima utilizare, altele sunt mai vechi, dar nu am găsit cu ce să le înlocuiesc.

Așadar, iată favoritele lunii august:



thebeautytag

Unguentul cu extract de Gălbenele rămâne my go to product. Îl folosesc în special pentru picioare, pentru că mi se usucă pielea foarte tare și e singurul care face fața la capitolul uscăciune ieșită din comun. Îl folosesc și pe coate, genunchi și mâini. Miroase delicios și își face treaba, mai ales dacă îl aplic seara și îl las să acționeze peste noapte.

Despre crema anticelulitică Supliform am vorbit aici. O folosesc cu plăcere în continuare.


Crema de corp Hautcreme cu ulei de măsline de la Herbamedicus e o cremă ușoară, care miroase bestial, intră repede în piele și chiar hidratează. Singurul lucru care nu îmi place este că e la borcănel și îmi intră sub unghii când bag mâna după doza de hidratare.


BB Cream-ul de la Garnier e folosit cu sfințenie în fiecare dimineață. I-am făcut un review detaliat aici.


Masca de față Yes to Tomatoes are, de asemenea, un review detaliat aici.


Crema de față Avene Hydrance Optimale SPF 20- review aici.


Loțiunea micelară Bioderma Sensibio H2O- voi face o postare specială pentru acest produs, pentru că îmi place prea mult. Folosesc loțiunea asta pentru demachierea ochilor  și după gelul de curățare, ca să mă asigur că am cules tot machiajul de pe față.


Balsamul leave-in Heat Protection de la Oriflame- îmi place că nu încarcă părul, îl lasă fin și hidratat și are mai mult luciu decât înainte. Nu mă așteptam, dar chiar e un produs OK. Și miroase foarte bine.


Crema de mâini Herbagen cu vitamine- am luat-o pe fugă din Mega Image, cu vreo 8 lei. O folosesc seara înainte de culcare. De fapt, o țin la îndemână în cameră și apelez la ea de câte ori am ocazia și nevoia. E ușoară și îmi place cum miroase.


Balsamul de buze Carmex SPF 15- e singurul balsam- din cele folosite de mine- care chiar emoliază buzele și rămâne acolo mult timp.


Două oje: Instyle Coral de la Rimmel(un roz neon) și Look at Me de la Collection 2000(un verde muștar).


Și gata lista pe luna asta. Ce părere aveți de produsele astea? Și mai ales, care sunt favoritele voastre? Abia aștept să-mi spuneți, ca să încep noi wishlist-uri :)


2 comments :

  1. Lotiunea Bioderma este si favorita mea si am incercat destule.
    Despre crema Herbagen am auzit si eu numai de bine, dar nu am apucat s-o cumpar inca, pt ca mai am inca suficiente.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Loțiunea de la Bioderma e minunată. Acum am înlocuit-o cu cea de la Garnier, varianta cu capac roz - pe asta ai încercat-o?

      Delete