October 11, 2013

[Review] PC Clear Skin Hydrator

Resist Anti Aging Clear Skin Hydrator este cea mai bună cremă de față pe care am încercat-o până acum! There, I said it.  Nu am găsit o modalitate mai bună de a începe review-ul ăsta decât așa. Țin minte că am cumpărat-o acum aproape un an, când m-am hotărât să încep o rutină de îngrijire nu foarte bogată în iritanți și după îndelungi research-uri, am ales crema asta pentru pasul de hidratare.


Mi-a plăcut încă de la început și nu m-a dezamăgit niciodată. Am să încep cu ambalajul, pentru că prima și prima oară el mi-a atras atenția într-un mod plăcut. Tubul mi se pare pe lângă elegant, foarte ușor de ținut și folosit. Sistemul cu pompiță permite să dozezi cantitatea dorită, fără să faci risipă sau să începi să întinzi pe unde mai poți excesul. Ah, mi-a mai plăcut mult faptul că scrisul de pe tub nu a început să se descompună. Mi s-a întâmplat de multe ori să mă trezesc cu bucățele argintii sau negre pe degete, rămășițe ale textului de pe ambalaj.

Produsul are 50 de ml și costă aproape 30 € pe site. Îmi făceam griji că e o cantitate destul de mică pentru suma plătită și că va trebui să fac gaură în buget pentru hidratare. De la sfârșitul lui noiembrie până în martie, când am achiziționat onouă cremă de față, am folosit Skin Hydrator-ul zi de zi, dimineața și seara. Apoi l-am alternat cu Zia Skin Basics și m-a ținut până acum o lună, adică până în august. Mi se pare mai mult decât OK ca la banii plătiți să mă folosesc de 50 ml aproape 9 luni.


La fiecare aplicare foloseam o singură pompiță și, dacă la prima am luat mai mult decât aveam nevoie și am început să întind până pe decolteu, la următoarele folosiri luam cam cât un bob de mazăre, poate mai puțin. Crema se întinde foarte bine, are o textură siliconată, fină and a little goes a long way. Consistența este undeva între cremă și gel, culoare gălbuie, fără parfum, însă cu un miros plăcut, discret. Se absoarbe repede, cu un finish mat. Senzația de hidratare de după aplicare dă dependență. Dacă pielea mea ar avea voce, după fiecare folosire a Skin Hydrator-ului s-ar auzi urale pe fundal.

Mi-a făcut plăcere să o folosesc atât pe timp de iarnă, cât și pe timp de primăvară-vară și a făcut față cu brio tuturor provocărilor.


Ca efecte, crema se laudă să combată ridurile și acneea, ajută la uniformizarea pielii, stimulează producția de colagen, hidratează și protejează, toate astea pentru un ten mai luminos și mai curat. Am simțit pe pielea mea efectele cremei: coșurile au fost mai rare, se vindecau mult mai repede, semnele nu persistau luni de zile (cum se întâmpla în trecut), tenul era mai curat, mai luminos, mai neted, mai fericit.

Spre final, am deșurubat capacul pentru a scoate ultimele picături de cremă cu un bețișor de urechi (mai aveam produs cam pentru 3-4 utilizări). Acum că am rămas fără ea, se simte diferența și abia aștept să o recumpăr. O recomand cu căldură, în special pentru tenurile  normale spre grase.

Ştiu că, în general, crema asta a primit numai laude. Tu te-ai înţeles la fel de bine cu ea?

4 comments :

  1. Mie mi-a placut mult de tot (am consumat 2 tuburi), apoi curiozitatea a invins si am luat alte 2 produse hidratante PC, insa zilele acestea revin la ea si n-o mai schimb :D
    te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. E atât de faină încât te face să te întorci la ea şi să-ţi pară rău că ai abandonat-o :) Nu am folosit foarte multe produse PC, însă crema asta şi exfoliantul BHA chiar şi-au făcut treaba. Pup şi eu!

      Delete
  2. Mie nu prea mi-a placut, nu in sensul ca nu a fost buna, am vazut efecte foarte bune pe ten, dar n-am mai cumparat-o din cauza ca nu m-am putut obisnui cu textura siliconata, prea siliconata pentru gustul meu. In rest, nimic de reprosat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mie îmi place şi textura! Ca să fac o paralelă, e ca şi cum te-ai cufunda în aşternuturi moi şi călduroase într-o seară geroasă de iarnă :))

      Delete