February 13, 2014

MAC POP UP Store, English Cottage si amenda

Ieri seară am primit o propunere indecentă de la prietena mea Andreea și anume să mergem în Centrul Vechi să căscăm gura prin magazine. Cum de una singură nu prea iau genul ăsta de decizii, am acceptat: după program ne-am urcat în mașină și am pornit spre locul cu pricina.

Am parcat fix acolo unde am găsit primul spațiu gol și întâmplarea face ca acela să fie exact la intrarea în pasajul Unirii. Puțin pe diagonală, puțin în drum, dar am ieșit repede și am coborât spre tărâmul pub-urilor și magazinelor cu tot felul de minunății.


Și cum mergeam noi așa, la un moment dat, vedem un gang de unde se auzea ceva muzică. Curioase, întoarcem privirea și vedem a huge sign saying "MAC". Spre rușinea mea, habar nu aveam de Pop-Up store-ul ăsta și nici nu am intrat în vreun magazin MAC până acum (m-am rezumat doar la a-mi face wishlist-uri folosind site-ul, cu promisiunea că într-o zi îmi voi face de cap).



Magazinul arată foarte fain, e suficient de spațios, modern, iar tipele de acolo sunt niște drăguțe. Ne-au întâmpinat cu zâmbetul pe buze, ne-au întrebat dacă ne pot ajuta, le-am zis că deocamdată ne uităm și surpriză! Ne-au lăsat să ne vedem de ale noastre. Nu mi-a suflat nimeni în ceafă, nu m-a stalk-uit nimeni prin magazin, încercând să-mi bage chestii în fața ochilor. Minunat, zic!

Heaven

♥Beauty Marked- m-a cucerit fardul ăsta, este o bază neagră cu shimmer purpuriu. Preț: 86 lei






Pop-Up store-ul ăsta e exact acolo unde trebuie să fie și mi se pare foarte la îndemână. Un alt lucru care mi-a plăcut mult a fost lumina bună, chiar ai șanse să nimerești nuanța potrivită pentru fondul de ten (asta dacă nu știi deja care e). Noile colecții vor apărea în primă fază în acest magazin și apoi în celelalte 4. 

Date tehnice, dar foarte utile: magazinul este pe Șelari nr. 4, iar programul este de la 11:00-22:00. Iar partea cea mai tare: în schimbul achiziționării de produse din magazin, primești lecții particulare de makeup (pentru achiziționarea de produse în valoare de 250 lei/60 minute/the basics, iar pentru 360 lei/90 minute/machiaj evenimente speciale). How cool is that?

Imediat cum am ieșit, am dat peste un alt magazin adorabil: English Cottage. Era închis, însă semnul din geam ne spunea altceva, așa că am așteptat până când a venit cineva. Meanwhile, am făcut poze, evident.






Într-un final am intrat și m-am pus pe pozat aproape tot ce-am prins. Îmi fugeau ochii în toate părțile, au multe decorațiuni very girly, much vintage la prețuri budget-friendly (cu câteva excepții, dar sunt admisibile). Te las cu alte câteva poze, ca să înțelegi exact ce vreau să spun.



Dream vanity



După plimbat și răsplimbat, ne-am hotărât că e cazul să ajungem pe la casele noastre. În drumul spre mașină, Andreea începe să o ia deodată la fugă și mă lasă în urmă. O aud spunând ceva de genul "Îmi ridică ăștia mașina". OK, soluția este: panică, panică, panică! Încep să fug și eu. Doar ce mă urnisem, că Andreea se oprește: "Nope, e doar poliția". Pentru super staționarea autovehiculului, s-a semnat un proces verbal și o amendă urmează a fi plătită.

Măcar Andreea a plecat cu un ulei demachiant de la MAC, despre care aștept păreri cât de curând, iar eu cu o inimioară și trei tarte Yankee.



Tu știai de magazinele astea?

4 comments :

  1. Au tarte YK la English Cottage? Need to go soon :D In MAC ma chinui sa nu intru de ceva vreme, imi striga numele vreo doua rujuri :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yap, au muuuulte tarte şi lumânărele şi accesorii pentru "copt" tartele :)) Go as soon as possible, o să-ţi placă, mai ales că eşti în febra decorării cuibului :* Însă dacă ajungi acolo, nu ştiu cine o să te poată opri de la a intra in MAC..

      Delete
  2. Bine ai revenit!
    Ti-am simtit lipsa :)

    ReplyDelete