February 14, 2014

Produse in teste

După cum mă lăudam pe pagina de Facebook, GiftExpert m-a cadorisit cu câteva produse pentru testare. M-am gândit ca până în momentul în care îmi fac o idee clară despre ele, să povestesc puţin despre fiecare în parte.

Dacă încă te întrebi ce înseamnă „GiftExpert”... este o afacere începută în urmă cu vreo 5 ani de Amalia, afacere născută din pasiunea pentru frumos şi din setea de a vedea feţe zâmbitoare şi mega-încântate (cam ca ale copiilor în magazinele de jucării). M-am văzut cu Amalia la un ceai de seară şi, cu toate că eu sunt un fel de socially awkward penguin, m-am relaxat imediat în prezenţa ei. E naturală şi caldă. Nu m-am putut abţine şi am întrebat-o cum s-a născut conceptul, cum a ajuns aici şi aşa mai departe.

Deşi pare ideal când porneşti de la o pasiune, să-ţi pui o afacere pe picioare e greu, mai ales dacă nu ai know-how-ul necesar. Partea faină e că înveţi din mers şi apoi încep să vină şi satisfacţiile. Mai mult, cadouripentruea.ro înseamnă şi o relaţie specială cu partenerii şi furnizorii, având ca principal scop selectarea unor produse care să rezoneze cu ideea de „cadou inspirat”.

Şi asta pentru că - hai să fim serioase - nu orice produs are potenţial de cadou. Un cadou trebuie să inspire şi să creeze emoţie. Aruncă un ochi pe site şi ai să vezi numai produse minunate, în ambalaje încântătoare: de la creme de mâini şi corp, la ceaiuri, sweets, bijuterii şi chiar hamacuri. Dar nu-mi asum răspunderea dacă îți vei dubla wishlist-ul. Zic.

Şi acum să trec la partea şi mai fun: produsele primite spre testare sunt de la Scottish Fine Soaps, afacere de familie fondată nu foarte demult, în 1974, cu linia de producţie în Scoţia (ţară care apare pe bucket list-ul meu de călătorii). Mai toate produsele lor duc la ideea de pampering, de răsfăţ, eleganţă şi simplitate.

În cazul în care nu ştiai, cei de la Scottish Fine Soaps şi-au început activitatea prin producţie de săpunuri pentru brand-uri cunoscute ca Boots (♥), Old Spice şi The Body Shop, iar apoi au hotărât să iasă pe piaţă cu propria linie de săpunuri, prima fiind Ballet Shoe.

A-do-ra-bili!

Mai târziu au început început să curgă gamele spa Poetica, Boheme şi Arboria, game cu care urmează să mă delectez zilele astea. Nu, nu vreau să-ți fac în ciudă, însă nici nu pot să nu mă laud un pic.


Din gama Poetica am primit o cremă de mâini, într-un ambalaj very chic, o sticlută cu pompiţă - se potriveşte cromatic cu baia şi îmi place să o văd pe marginea chiuvetei, mai ales că încerc să mă obişnuiesc să folosesc cremă de mâini imediat după spălare, ca să previn uscarea. Are un miros strong&spicy.


Toată superbitatea asta de set tronează pe beauty desk şi e preferata mea, by far. Setul conţine cremă de mâini, gel de duş, cremă de corp şi un săpun. Boheme are un parfum delicat, cu note de mosc şi ambră (combinaţie foarte reuşită). Mirosul ţine în jur de două ore şi dacă nu-l mai simt, mai aplic un strop de cremă. Da, știu, știu... îmi fac de cap.


Din gama Arboria mă delectez cu untul de corp, pe care l-am şi arucat în geantă şi îl port cu mine zi-de-zi. Are o consistentă echilibrată, între loţiune şi body butter, puţin aerată, uşoară, dar lasă pielea foarte moale. Iar mirosul e aerisit, mă duce cu gândul la primăvară şi livezi, vânt uşor şi ploaie caldă.


Cele două mostre sunt din colecţiile Lavender&Lilac şi Rose&Geranium. Ambele au mirosuri puternice, ameţitoare, dar veritabile. Rose&Geranium îmi aduce aminte de produsele Rose of Bulgaria, dacă le ştii.

Până una-alta, eu mă mai joc cu cremele şi revin cu un review complet despre fiecare, inclusiv despre lista de ingrediente. Între timp îţi sugerez să tragi cu ochiul pe site, ca să-ţi încânţi simţurile (în special cel estetic).

 Şi nu uita să-mi spui ce te ademeneşte de acolo!

2 comments :

  1. Sapunurile alea sunt superbe! Abia astept sa iti citesc parerea:).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chiar sunt! ♥ Lucrez acum la postare :) Te pup :*

      Delete