March 24, 2014

NOTD - APPLELICIOUS ♥

Nu am mai avut răbdare și a trebuit să mă laud cu minunăția asta, achiziționată de curând de la standurile Rimmel: Sweetie Crush. Este o ojă texturată, cu finish zaharat și aspect dulce. Da, chiar îmi vine s-o mănânc!


Aveau numai nuanțe pastelate, iar eu am ales ceva crud, o nuanță de verde: #010 Fizzy Applelicious. Și uitându-mă la ea, mă întreb de ce nu au și parfumat-o a măr? ♥


Am aplicat-o peste Pistachio Drage de la L'Oreal, despre care am scris aici - mi s-a părut că se asortează/ completează perfect. Are mici particule argintii, foarte fine și sclipicioase, care o fac să lucească discret.



Aplicarea a fost puțin messy: fiind o ojă texturată, groasă, nu mai am aceeași precizie ca în cazul unei oje simple, fluide. Am mai dat pe-alături, însă am reușit să corectez în mare. Cu greu, pentru că nu mă pot obișnui să las unghiile mari la urmă, ca să le pot folosi atunci când e cazul. 


Abia după ce am făcut pozele am observat că la vârfuri aveam mici bucăți de "zahăr", însă am scăpat ușor de ele: printr-o simplă șlefuire cu buricele degetelor (nici măcar nu a fost nevoie de pilă). Am ținut-o 2 sau 3 zile pe unghii, pentru că aveam multe oje de testat (și foarte puțină răbdare), însă îmi imaginez că e rezistentă, la fel ca orice altă ojă texturată. Avantajul ei este că nu se îndepărtează chiar atât de greu pe cât ai crede.


Oja are 8 ml și a costat în jur de 16 lei. Am mai văzut o nuanță de roz, #Candyfloss Cutie, pe care, evident, mi-o doresc.

Tu ai încercat vreo ojă Sweetie Crush? Sau nu ești fană oje texturate?

6 comments :

  1. Le-am vazut si eu prin magazine, dar inca n-am cedat tentatiei. Aceasta, verde, mi-a placut cel mai mult. Arata tare dragut pe unghii :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Poți să cedezi liniștită, e superbă :)) :*

      Delete
  2. Cat de draguta poate fi, parca e vata de zahar cu sparkles! Copila de 12 ani din mine o vrea :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dap, vată de zahăr cu sparkles - descrierea perfectă ♥

      Delete
  3. Chiar azi mi-am oja sweetie crus in nuanta 011 violet swizzle dar eu am aplicat oja singura pe unghir(adica fara alta nuanta pe dedesubt) si isi face trrana si asa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am trecut de atât de multe ori prin DM de atunci și am văzut ojele astea de atât de multe ori, încât au început să-mi placă toate la fel de mult și să mi le doresc în colecție. E bine dacă se aplică dintr-un singur strat, asta înseamnă că e și mai ușor de îndepărtat :) Pup!

      Delete