June 9, 2014

NOTD - BLUE SKY OF SUMMER

Zilele trecute mă lăudam pe pagina de Facebook cu ultimele mele achiziții în materie de oje, de data asta două ieftineli (au fost luate dintr-un magazin no name cu haine și au costat 12 lei împreună).


Nu știu dacă numele contează neapărat, însă cea albastră e de la Ados Cosmetics, în nuanța 673 - un albastru deschis și viu, cu shimmer auriu foarte fin și plăcut, dar care, din păcate, nu se prea observă pe unghii.


Cea de-a doua ojă e de la Trendy Colors, în nuanța 02, are 6 ml și e o superbitate de lac incolor cu particule  hexagonale colorate în bleu, alb și piersică. Ca să nu mai încerc eu să-mi găsesc cuvintele potrivite pentru a descrie culorile, am făcut câteva poze în a 4-a zi de purtare:


Combinația dintre cele două mi se pare perfectă - particulele colorate se pupă la fix cu baza bleu. În plus, e o manichiură veselă, asortată cu cerul senin, cu marea și cu buna dispoziție care mă cuprinde de fiecare dată când dă vara peste mine.



Oja albastră e destul de rezistentă, s-a tocit la vârfuri puțin, însă sunt convinsă că ar fi rezistat în același stadiu încă vreo 2-3 zile. Astăzi am dat-o jos și s-a îndepărtat destul de greu - dar nu mai greu decât cea cu particule, care mi-a dat mari bătăi de cap :)

Cu prima ocazie, voi poposi din nou în magazinul cu pricina, căci am ochit încă 3 oje cu shimmer și nu am reușit să-mi iau gândul de la ele până acum (semn că trebuie să fie ale mele). Tu ai vreo recomandare de magazin no name cu oje ieftine, bune și faine?

6 comments :

  1. Sunt absolut superbe si chiar se completeaza perfect! :) Te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, sunt foarte frumoase amândouă, în special cea cu bulinuțe :) Acum sunt iar în perioada fără oje, că au început să se exfolieze :) Cred că e timpul să trec la niște suplimente pentru unghii și păr :) Te pup!

      Delete
  2. Arata excelent combinatia! Albastrul e perfect pentru vara, iar lacul cu particule cred ca ar putea fi combinat cu multe alte culori de baza! Sper ca iti achizitionezi si celelalte 3 oje fiindca abia astept sa vad poze!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Georgia, să știi că cea cu particule a fost imaginată în alte câteva combinații. Pe celelalte nu am apucat încă să le iau, dar știu că mă așteaptă cuminți la stand :) Te pup!

      Delete
  3. Awesome! Si eu am lacul acela cu particule si il ador!!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Și mie mi-au plăcut mult particulele alea, de la forme la culorile alese. În ultima vreme mă cam feresc de orice topcoat cu particule, a început să-mi fie tot mai lene să le șterg de pe unghii :) Ori lene, ori mi-am pierdut răbdarea. Dar știu că e doar o fază prin care trec :)) Te pup!

      Delete