August 7, 2014

Quick Wishlist: Colour B4


Zilele trecute căscam gura pe net, "răsfoind" blogurile de beauty şi am citit pe BeautyBarometer un review pentru Colour B4 Hair Colour Remover. Îmi doresc acum să fi aflat mai din timp de produsul ăsta. Aş fi putut scoate vopseaua închisă fără să apelez la decolorant şi apoi să-l deschid gradual, frumos - fără să-l stric (atât de mult).



Photo via

Acum mi-l doresc pentru a îndepărta blondul care a prins doar pe anumite porţiuni (în rest, am părul prea poros pentru a fixa ceva pe el). Aş putea ajunge să-l nuanţez uniform cu violetul de genţiană (pentru că, se pare, ăsta prinde cel mai bine pe un păr direct decolorat şi mai puţin pe un păr vopsit - cel puţin la mine). M-am bucurat şi să citesc că nu are miros (căci eu îmi imaginam că sigur miroase îngrozitor) şi să văd că funcţionează.

Iar planul cel mare e să aştept cuminte să crească, după care să fac trecerea la un ombre. Aşa că îl trec pe wishlist şi sper s-o scot la capăt cu podoaba capilară :)

Dacă nu ai văzut trecerea mea de la brunet la blond şi păţaniile aferente, te invit să citeşti seria de articole dedicate decolorării şi vopsirii părului:



2 comments :

  1. Buna. Eu am folosit aceasta solutie pe parul brunet dupa ce am vazut niste colege care mi-au recomandat-o.una dintre ele fiind roscata si dupa folosire, parul ei era caramel. Insa pentru mine nu stiu cat a prins pe lungime(am avut parul lung cam pana pe la buric) dar ce sa deschis a fost de la radacina pana la urechi intr o nuanta caramel portocalie . Uramtoarea zi m-am decolorat (cu speranta de a ajunge blonda😣) si mi-a iesit portocaliu roscat cu pete groaznica culoare ... astazi o sa incep o noua decolorare sper sa ajung la blond pui ca sa pot baga nuantatorul mov si recomand cel de la loncolor e o varianta noua si costa in jur de 16 lei dar din ce am vazut la prietena mea care este blonda deschis a ajuns blond platinat cu reflexe de grii,deci chiar isi face treaba mai bine decat cel de la kalos sau gerocosen .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bună! Dacă ai fost vopsită brunet, atunci B4 te ajută, dar având părul lung, ar trebui să folosești mai mult de o cutie la aplicare. Cu decoloratul există riscul să nu ajungi la blondul pui pe care îl dorești, nu brusc cel puțin. Și există riscul de a-ți distruge părul în procesul ăsta. Ideal ar fi să decolorezi, apoi să lași părul să se regenereze înainte de a decolora din nou ( să aplici măști și tratamente) și să folosești, așa cum spuneai, un șampon nuanțator. Îți urez succes :)

      Delete