September 8, 2014

TAG // VERY INSPIRING BLOGGER AWARD


Ana-Maria de la BeautyBarometer m-a nominalizat pentru un tag frumos, Very Inspiring Blogger Award și vreau să îi mulțumesc pe această cale. Regulile sunt simple: trebuie să spun 7 lucruri despre mine, să nominalizez 15 alte bloggerițe să preia tag-ul și apoi să le anunț printr-un comentariu pe blogul lor. Am mai povestit câte una-alta despre mine în cele două tag-uri Liebster Award, aici și aici, așa că voi încerca să vin cu ceva nou.


1. Mi-e greu să vorbesc despre mine și, de cele mai multe ori, habar nu am anume să spun. Din acest motiv, atunci când am început să scriu articolul ăsta, știam că îmi va lua cât două postări la un loc, cu tot cu text, fotografiat și editat poze.

2. Zilele trecute am făcut un quiz pe Facebook...Who would direct the movie about your life? Rezultatul, deloc surprinzător, a fost Alfred Hitchcock. Am mai menționat în unul din celelalte tag-uri că sunt pasionată de filmele polițiste, cele cu detectivi, de psihologia crimei. I so missed my true calling :)

3. Apropo de asta, am reluat serialul Supernatural, care e un fel de film cu detectivi și, trecând peste feciorii carismatici din rolurile principale (mai mult Jensen/Dean decât Jared/Sam), e o introducere în mitologie și simbolistică - I like that. În fiecare zi, după ce se lasă seara, mă uit la două episoade și doar așa simt că s-a încheiat ziua (da, îmi place mult serialul ăsta). Acum câțiva ani m-am oprit la sezonul 5 parcă, acum l-am reluat și am 10 de văzut.

4. Mă plictisesc repede de aranjamentele pe care le fac prin casă și o dată la câteva luni mă apuc de împins, mutat, sucit și reorganizat mobila, cărțile, hainele și ce-mi mai pică la mână. Și de fiecare dată ajung la aceeași concluzie: „Așa arată CEL mai bine!” Până peste câteva luni, da.

5. Sunt puțin (puțin am spus!) obsesiv-compulsivă. Lucrurile sunt așezate după o logică a mea și fiecare mutare e sesizată și corectată indiferent de numărul de sprâncene ridicate din jur. O fac involuntar și, dacă ceva a fost mutat prin casă (până și o cutiuță sau un pix), observ cu coada ochiului, mă opresc din ce fac, îndrept „problema” și apoi îmi văd de ale mele.

6. Fact: ploaia începe atunci când cobor din tramvai, în drumul spre casă, drum care nu-mi oferă prea multe variante de a mă adăposti. Ultima oară a fost săptămâna trecută, când am ajuns acasă cu greu, pentru că blugii erau fleașcă și nu-i mai puteam căra cum trebuie. Penultima oară mi-am legat fusta în lateral, ca să fiu cât de cât decentă și să nu mi-o ia vântul pe sus.

7. Încă din liceu mi-am dorit să învâț să cânt la tobe. Percuția face totul, dă ritmul și îmi transmite cele mai faine stări. Poate la un moment dat o s-o fac și pe asta :)


P.S. În total, postarea mi-a luat o oră și 15 minute. Not bad, huh? :))

14 comments :

  1. Mersi de nominalizare :)...am sa il fac cat de curand! Te pup

    ReplyDelete
  2. Heeei, mersi de tag :D
    Si mie-mi place mult ca se folosesc de elemente din mitologie si simbolistica in Supernatural. Eu as fi vrut sa invat sa cant la bass, tot din cauza ritmului :) ne facem formatie imaginara? :))
    Acum trebuie sa ma gandesc ce sa scriu despre mine :D te pup!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, mă bucur că nu sunt singura :) Clar ne facem formație :)) Aștept să citesc, te pup! :*

      Delete
  3. Iti multumesc mult scumpa! Ma voi apuca de el in curand. Anumite lucruri scrise de tine mai sus chiar m-au amuzat pe cinste. Pupici :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cu drag, Andreea! P.S. La mulți ani :) Te pup :*

      Delete
  4. Si eu care credeam ca numai eu asez casa cu susul in jos periodic si sistematic :)))))
    Foarte fain blog.
    kisses
    FASHION-SPIKE.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, bine că nu sunt singura :)) Mulţumesc, so it's yours :D Te pup, Adina!

      Delete
  5. Ce mult ma regasesc in descrierea ta! :)


    http://voxofvanity.wordpress.com/

    ReplyDelete
  6. Hihi, uitasem de tag-ul ăsta, îl fac și eu imediat :D

    ReplyDelete
  7. Ptiiii multam fain pentru nominalizare! O sa vad ce mai dibuiesc sa scriu, desi eram convinsa ca s-a saturat lumea sa tot vorbesc despre mine ;))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nuuu, never, ia și zi acolo despre tine :D Pup! :*

      Delete