November 9, 2014

JUST A LITTLE UPDATE



Nope, n-am pățit nimic :) Am fost puțin mai ocupată decât de obicei, puțin depășită de prea multele idei și proiecte, însă se așterne liniștea din nou și apuc să scriu aici. Și realizez cât de dor mi-a fost, chiar dacă nu a trecut decât o săptămână. 

Acum pun pe foaie câteva idei și vreau să pregătesc și o serie de postări Christmas related, pentru că deja mi-e gândul la Sărbători. Până una-alta, mă poți urmări pe Instagram - sunt ceva mai activă acolo la capitolul snapshots & little things și cred că-mi place chiar mai mult decât Facebook-ul. E grav?

Have a great weekend, ladies!


8 comments :

  1. Astept sa revii! Chiar cautam postari noi pe blogul tau zilele trecute. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uh, ce scumpă eşti :* Şi eu abia aşteptam, mi-era dor :D

      Delete
  2. Nu e grav sa-ti placa intagram-ul mai mult decat Facebook-ul... si mie imi place mai mult.. si descopar zilnic tot maimulte persoana care prefera instagram-ul... chiar am urmarit un video unde zicea ca tot mai mult useri ai facebook-ului renunta la el in avantajul instagramului :-) asa ca, poate suntem printre primele in cercul nostru de prieteni.. dar in lume.. nu chiar :-)
    "ne vedem pe instagra" ;-)
    http://instagram.com/debora_cheregi
    www.farmacistonline.ro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Debora, mă bucur să văd că nu sunt singura :) E mai fain şi mai uşor de urmărit, ca să nu mai zic că mi-a creat o mică dependenţă. Una-două deschid Instagram-ul, măcar un minuţel, să văd ce se mai întâmplă :)) Pup!

      Delete
  3. Si eu iubesc instagramul! Pup!

    ReplyDelete
  4. Am vrut sa iti scriu pe facebook zilele trecute sa te intreb de ce nu mai postezi, daaar acum m-am lamurit :D
    Spor la treaba :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Loredana, am mai primit întrebarea asta săptămâna trecută şi de asta am făcut update-ul :D Mulţumesc, la fel! Ti pup!

      Delete