January 14, 2015

CELE MAI NOI RUJURI DIN COLECTIE (& SWATCH-URI)


Am început, tot mai serios, să strâng rujuri. Le schimb în funcție de chef, stare, vreme, hainele cu care sunt îmbrăcată și le rotesc în așa fel încât să le scot în lume pe toate. În ultima vreme s-au mai adunat câteva, iar astăzi ți le arăt - poate te ajută, poate căutai ceva și nu știai exact ce și pe ce să dai banii. Te las cu poze și câteva cuvinte despre fiecare, cu promisiunea că mă voi perfecționa la selfie-uri macro cu timpul.




L'Oreal-ul este cadou de Crăciun de la mătușa mea: a luat unul pentru ea și unul pentru mine. E o nuanță de cafea cu lapte, care bate puțin spre roz. Oricum, ceva discret, perfect pentru zi. E cremos, cu finish semi-lucios și rezistență scăzută la transfer. Totuși, pigmentul rămâne pe buze câteva ore.


Estée Lauder-ul e primit în goodie bag-ul din urmă întâlnirii organizate de BeautyBarometer anul trecut. E un maroniu-cărămiziu, care-mi place și pe care-l port destul de des. De cele mai multe ori prefer să-l asortez cu obrajii îmbrăcați în bronzer.


Rujul de la Bourjois este atât de cremos și de moale, încât îl aplic des numai pentru senzația pe care-o lasă. Nuanța e una foarte apropiată de culoarea naturală a buzelor mele, așa că merge cel mai bine cu ochi puternic conturați și gene cât mai voluminoase.



Una din iubirile neașteptate: un gloss. Primit de la mama, e cel mai rezistent gloss pe care l-am folosit vreodată. Își păstrează luciul ore în șir, chiar și dacă beau apă sau mănânc. Culoarea e una destul de pigmentată pentru un astfel de produs și-mi pare că dă mai mult spre ruj lichid. Îl recomand!


Pentru că mi-a plăcut mult Avon Luxe Designer Red, m-am hotărât să încerc o nuanță nouă din gamă. Am ales un portocaliu, High Style Coral, crezând că e mat. Surpriza a fost să văd că are shimmer auriu, însă nu mă deranjează absolut deloc. E una dintre cele mai frumoase nuanțe pe care le am în colecție, cu finish semi-lucios și textură cremoasă, ușor de aplicat.


Un alt cadou, tot de la mama, e acest ruj de la Lady's, Double Rich. La un capăt are ruj, iar la celălalt - un gloss cu particule sclipicioase. Rujul este extrem de cremos, aproape că se topește pe buze și e și foarte hidratant. Nuanța e delicioasă! Mai jos, am aplicat și gloss-ul peste - mă cam speriase sclipiciul ăla, însă combinația arată foarte bine.



Ultimul de pe listă e rujul de la Melkior, primit la #DBBM3. E un roșu clasic, destul de mat (adică pe gustul meu), foarte pigmentat. Împreună cu acesta, număr 5 rujuri roșii în colecție. Și nu mă mai satur :)

Mai am 3 rujuri care nu apar în postarea de astăzi. Sunt luate la schimb în urma Beauty Swap-ului organizat de BeautyBarometer și le voi dedica o postare separată, alături de celelalte bunătăți cu care am plecat acasă.

6 comments :

  1. Replies
    1. Ăsta e primul ruj pe care-l am de la Melkior și sunt foarte încântată de el! ♥

      Delete
  2. Sunt cu un ochi la articolul tau si cu unul la cutiuta mea neincapatoare cu rujuri - in 2014 am strans o mica comoara.
    Cel mai mult imi plac rujul EL si gloss-ul Avon. Si rujurile din gama Extralasting sunt foarte faine.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Și eu am reușit să strâng foarte multe anul trecut. Nu știu cum s-a întâmplat, jur! Înainte aveam maxim 3 și alea diferite ca nuanță. Acum am 5 roșii și sigur voi mai adăuga câteva. Le țin într-o cutie cu sertărel și știu că dacă e să mai cumpăr unul, nu mai are loc. Măcar le rotesc pe săptămâni, ca să le folosesc pe toate. Pup!

      Delete
  3. OMG! Cum arata rosul de la Melkior! ♥♥♥ I want it... in my bedroom. :)) :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Îl am acum pe buze, îmi place că dă înspre mat și e foarte puternic și e zi. Dar nu-mi pasă :) I love it! Și-mi place și ambalajul negru, simplu, elegant. Pupix!

      Delete