January 30, 2015

GLISS OIL ELIXIR - THE HAIR TAMER


Am avut o săptpmână cam prea aglomerată pentru gustul meu, genul ăla care nu-ți dă timp să asimilezi nimic, în care ai post-it-uri lipite și pe frunte și habar nu ai ce faci și cum, dar faci! Daaar...azi e vineri, weekend-ul e foarte aproape și abia aștept să mă întind în pat, să iau la răsfoit cartea de pe noptieră și să zac așa, în speranța că Babadook va veni și mă va ruga să-l las să se cocoloșească sub pătură :) 



Weekend-ul mai înseamnă și perioadă de răsfăț, de măști și tratamente, iar azi scriu câteva cuvinte despre masca pentru păr uscat de la Gliss: Ultimate Oil Elixir. Am primit-o în decembrie, la #dbbm3 și mi-a atras atenția ambalajul auriu (lately, I'm all about golden stuff). Acasă am desfăcut-o pentru adulmecare și are un miros discret, de cacao parcă, oricum ceva frumos. Mi-a plăcut și faptul că are particule aurii, mi se pare very luxurious.


Textura e untoasă, se aplică ușor și înmoaie părul imediat. Are același efect pe care-l apreciez la balsamurile de păr preferate: faptul că imediat ce sunt aplicate, înmoaie și descâlcesc părul. Nu folosesc mult produs și nici nu am nevoie. Se întinde foarte bine, aplic puțin pe vârfuri și urc pe lungime. Fac asta la începutul dușului, iar la final, o clătesc. 

Ce-am observat: părul e mai lucios, se așază mult mai bine (chiar și fără să-l ajut cu ulei după sau să-l fac din perie), e moale și stă cuminte. Nu încarcă părul, îl lasă foarte suplu. Din acest motiv i-am zis în titlu „The Hair Tamer” - pentru că mi-l cumințește. 


Lista de ingrediente: Aqua, Cetearyl Alcohol(good), Isopropyl Mystrate (good), Behentrimonium Chloride (good), Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate (good), Argania Spinosa Kernel Oil (best), Hydrolyzed Keratin, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Panthenol(good), Stearamidopropyl Dimethylamine(good), Cetyl Palmitate(good), Dimethicone(good), Citric Acid(good), Phenoxyethanol(good), Isopropyl Alcohol(poor), Methylparaben(good), Mica(good), Cetrimonium Chloride(good), Parfum(poor), Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride(good), Silica(good), Hexyl Cinnamal(poor), Linalool(poor), Limonene(poor), CI 15985, CI 47005, CI 77491, CI 77891.

Masca are 200 ml, e spornică și costă în jur de 25 lei. O recomand, mai ales dacă ai părul uscat, chinuit cu placă sau decolorant/vopsea și alte instrumente/produse de înfrumusețare.

Happy weekend, ladies!

6 comments :

  1. inca nu l-am vazut prin magazine, dar cu siguranta il voi lua in vizor :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bună, Claudia!

      Mai găsești aici masca: http://www.1001cosmetice.ro/produs/gliss-ultimate-oil-elixir-masca-de-par-fortifianta. Te pup!

      Delete
  2. Gliss era unul din preferatele mele, nu stiu ce este, s-a schimbat formula sau parul meu, nu-mi mai face asa bine! (samponul cu 7 uleiuri)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Știu ce spui, am pățit la fel cu un șampon Elseve. Până când am început să-mi apară mătreața și am renunțat la el. Îmi pare rău, lăsa părul tare moale și lucios, dar cred că în timp a devenit prea mult pentru nevoile părului meu :)

      Delete
  3. M-am tot uitat la ea in supermarket, o sa imi iau si eu masca asta. Mie marca Gliss imi place cel mai mult pe zona de sampoane de mass market. Tx de review :)

    ReplyDelete