January 26, 2015

O TONA DE NIMICURI DRAGUTE


Abia așteptam să fac postarea asta și să-ți arăt tona de nimicuri mega-cute pe care le-am comandat de pe bazarul chinezesc aliexpress.com. Am tot zis că am răbdare să vină toate înainte să postez, dar nu mai am. Încă mai aștept un set de stickers, care sper să ajungă săptămâna asta. Am cont la ei, iar toate plățile sunt făcute cu cardul.



Produsele sunt luate de la vânzători diferiți și au plecat care cum au putut, în maxim o săptămână de la comandă. Iar în alte 3 săptămâni erau ajunse în România. Cel puțin asta îmi arăta pagina de tracking. Pentru că ai parte de tracking number și de purchase protection. Din România și până la mine, care stau tot aici, a mai durat aproape 2 săptămâni (în unele cazuri, chiar peste). Dar mă bucur că au ajuns. Fiind colete mici (scrisori), le-am primit direct de la poștaș. Adică nu a mai trebuit să merg eu să stau la cozi kilometrice și să mă agit doar văzând oameni care dau ochii peste cap, nerăbdători, deși la ghișeu e o singură femeie care face și ea ce poate și cum poate.

Așa. Acum că am lămurit partea asta, să trec la produsele comandate. Ține minte: o tonă de nimicuri. Warning: Dacă ești fată serioasă, îți recomand să treci cu vederea postarea asta :) Încep cu acest set de stickere, 4 cutiuțe mici și drăgălașe, care au aceleași modele și pe care intenționez să le lipesc peste tot: de la agendă la frigider. Sunt luate de aici.


Urmează două chestiuțe de păstrat carduri sau cărți de vizită la grămadă. Am ales modele diferite, dar abia când a ajuns cel mov, am văzut că scrie „Dream Come Ture”, în loc de ceea ce trebuia :)) Oricum, nu mă deranjează. Desenele mi se par adorabile. Pe cel roșu îl port în geantă și ține la un loc toate cardurile de fidelitate de la toate farmaciile posibile și imposibile, plus altele de la Yves Rocher, Marionnaud, șamd.


Cutiuțele astea le-am luat pentru că arată minunat. Setul e format din 4 cutii cu modele diferite, iar înăuntru se află o rolă cu hârtie lipicioasă și pattern frumos, pe care o folosesc pentru a lipi diverse hârțiuțe sau bonuri prin agendă, dar și la decorat. Când zic decorat, mă refer la a lipi hârtia pe unde apuc sau mi se pare mie că merge.


Am folosit-o ca să țin sheet-urile cu stickere la locul lor, să nu-mi zboare din agendă, la lipit bonuri sau la acoperit chestii pe care le-am scris și nu vreau să le mai văd. 


Și deși am mai arătat agenda asta pe blog, am zis să-i mai fac niște poze în detaliu, ca să vezi ce simpatică e. Plină de desene drăgălașe, mititică și ușurică, încape în orice geantă, iar layout-ul e fix ce-mi trebuie. Fiecare idee are alocată o casetuță, iar după îndeplinire, va fi tăiată cu un X sau acoperită de un sticker. Pe lângă paginile cu tabel, mai are și pagini liniate, în caz că am idei mai lungi. Iar coperta transparentă ajută mult, pentru că în geanta mea, orice agendă se deteriorează  - am atât de multe lucruri acolo, încât nu are cum să nu se îndoaie/uzeze pe la colțuri.


Next: un set de stickere simple, din hârtie, care pot fi colorate - dacă dorești. Iar eu doresc, normal! Setul are 6 foi și sunt absolut îndrăgostită de cute-oșeniile astea.


Un alt set, tot cu 6 foi de stickere, doar că acestea sunt lucioase, cu background transparent. Setul ăsta a fost singurul cu probleme. Adică atunci când l-am desfăcut, am văzut că de pe una din foi lipsea un sticker. Deși erau ambalate în punguță de plastic & all. Dar am trecut cu vederea, pentru că eram prea încântată de restul.


Am luat și cărticelele astea două cu post-it-uri de diferite forme și mărimi, mai mult pentru că mi-a plăcut varianta de prezentare. Din păcate, nu se lipesc foarte bine, dar stau totuși acolo unde le pui.


Piesa de rezistență (pentru orice femeie care se respectă) este acest...ținător de chestii, în formă de cap de urs panda (cu obrăjori roz). În el țin rujurile, oglinda, încărcătorul pentru telefon și cheile (ca să nu mai zornăie prin geantă). Are și un spațiu alocat pentru carduri, pe spate. 


Ultimul produs și cel pe care l-am așteptat cu nerăbdare este portofelul fuchsia. Sunt foarte încântată de formă și mărime, compartimentare, dar și de calitatea materialului. A costat în jur de 7 $ și e foarte bine lucrat. 




După fiecare comandă care ajunge e indicat să intri în cont și să confirmi primirea produsului, eventual să lași și un feedback. Dacă nu ești mulțumit de produs, ai opțiunea Open Dispute (îmi place cum sună, îmi imaginez ceva ceartă ca la ușa cortului). Însă chinezii chiar te roagă să faci asta, cu promisiunea că rezolvă problema. Cred și eu, e mai bine decât să lași un feedback negativ!

Cam atât deocamdată. În concluzie, experiența aliexpress.com a fost una plăcută și deja am un wishlist consistent cu alte nimicuri. Am găsit stickere pentru perete, diverse cutiuțe pentru organizare, zeci de stickere pentru agendă, agende și caiete, etc. Dacă ai întrebări, le poți lăsa în căsuța de comentarii. O săptămână cât mai frumoasă să ai!

16 comments :

  1. Vai! Vai! Cat sunt de dragute! M-am indragostit de post-it-urile cu pisici si toate sunt atat de dragute! Am starnit un entuziasm maxim in camera de camin uitandu-ma la postarea ta si excalamand pe aici "aaa ce draguut" hihi.
    Foarte draguta postarea, sa le folosesti cu drag pe toate!
    Kisses
    www.andreeaserban.ro

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, ce sweet ești! Mulțumesc, Andreea, le folosesc cu spor, să știi. În curând trebuie să dau o comandă nouă :)) More stickers, more stickers ;P Te pup!

      Delete
  2. Doamneee :)) de ce ai facut postarea asta?! Ma pui la cheltuieli, hmm cred ca-mi comand si eu cateva stickere ca prea sunt dragute + tinatorul de chestii :)) suna bine!

    ReplyDelete
  3. foarte funny chestiutele pe care ti le-ai luat! Eu pe aliexpress am vzt o copie Lorac mega pro cu f multe recenzii bune. Cred ca asta as comanda...

    ReplyDelete
  4. Gata, am comandat :)) setul de stickere, card holder (cel cu smile) si un washi tape auriu :D abia astept!

    ReplyDelete
  5. Ioanaa, ce-mi faci cu articolul ăsta.:)) De când tot zic că o să-mi comand ceva de pe aliexpress.com. Acum clar nu mai am cum să dau înapoi, plus că s-au și adunat ceva produse pe listă.
    Ce-mi place că văd și cardul de la ArCuB, sper că ți-a plăcut locul și vei mai adăuga ștampile pe card. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Theodora,

      Cu siguranță voi adăuga ștampile, e super frumoasă ceainăria aia! Și data viitoare când merg, îmi iau și clepsidre pentru măsurarea timpului de infuzare ♥ Te pup!

      Delete
  6. Sunt tare dragute toate!! Apropo, in Jumbo, din Bucuresti, gasesti f multe stickere si cutiute de depozitare si alte chestioare cute la preturi f mici. Ioana I.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ioana, mulțumesc mult pentru pont! Când am drum încolo, sigur fac ravagii :) Te pup!

      Delete
  7. Omg, omg, cate chestiute dragute ti-ai luat! Cu siguranta o sa ma uit si eu ceva la urmatoarea comanda! :*

    ReplyDelete
  8. Deci gata, sold! Of, si tocmai cand spuneam ca ma abtin de la comenzi online...anyway, foarte cute tot ce ti-ai luat, please sa ne mai shareuiesti de astea :D :*

    ReplyDelete
  9. zilele astea chiar ma gandeam sa dau o comanda la ei :)

    ReplyDelete
  10. wow ce kawaii!! am sa mai comand si eu! te pup merci mult de link-uri:*

    ReplyDelete
  11. Oh, sunt aşa minunate şi drăgălaşe!! <3

    ReplyDelete