February 4, 2015

NOTD // BABY BLUE


În ultima vreme m-am cam săturat de făcut unghii, de culori prea închise, oje texturate sau topcoat-uri cu sclipici, care-mi dau bătăi de cap la îndepărtare. Aleg să port culori pastelate (din nou), ușor de îndepărtat, care să arate bine și care să mă ducă cu gândul la primăvară. Mi-e dor de soare și lumină, deci mă leg de tot ce-mi dă o stare de bine.


Una din ojele preferate, cu cea mai delicată nuanță de albastru pe care am avut-o, este Wjcon Nail Lacquer #182. Nu doar că e o nuanță delicată și plăcută, dar are un shimmer argintiu fin și des care face oja să sclipească atât de frumos, încât nu mă satur să o admir.


Se aplică opac din două straturi, eu aplic și câte trei - dacă simt că e nevoie. Nu m-aș avânta să fac asta dacă nu s-ar usca repede și bine, așa că are notă mare la capitolul ăsta. Pensula e bună, suficient de lungă și lată, cantitatea e generoasă - de 10 ml și prețul - unul decent, undeva în jur de 10 lei.

Rezistența e bună, mie mi-a stat pe unghii și 7 zile, cu topcoat peste. Rar trebuie să refac vârfurile, dar asta se întâmplă pentru că tastez mult și ar fi culmea să nu sară :)


Ăsta e my perfect baby blue ♥ Al tău care e?

8 comments :

  1. Albastru e culoarea mea preferata! Arata foarte bine oja asta. ♥

    Ai o nominalizare de la mine aici: http://miss-lorrie.blogspot.ro/2015/02/arome-de-iarna-tag_6.html
    Pupics

    ReplyDelete
    Replies
    1. Loreeena,

      Mulțumesc mult pentru tag și pentru că m-ai anunțat! Încerc să mă ocup de el cât de repede :D Mai ales că nu am mai făcut niciun tag recent (și mai am unul pe hold). Te pup și te îmbrățișez! :*

      Delete
  2. So, so pretty! O sa-mi fac curaj sa ajung si eu la magazin, sigur nu plec cu mana goala! Pupici

    ReplyDelete
    Replies
    1. Răbdare și bani îți trebuie :)) Mi-e dor și mie de o sesiune de shopping fizică, nu online. Să mai ating, să miros, să pipăi produsele ♥ Poate ne sincronizăm și mergem împreună :D Te pup!

      Delete
  3. Foarte frumoasa culoarea, mi se pare ideala pentru iarna!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Și mie! Acum mi-am dat seama de ce îmi place atât de mult: îmi aduce aminte de rochia Cenușăresei Disney, era fix albastrul ăsta și sclipicea. Și când eram mică, eram înrăgostită de rochia aia :)) Pup!

      Delete