February 11, 2015

♥ NOURISH GOLDEN GLOW ILLUMINATING SHIMMER


Zilele de iarnă se tratează cu bunătăți/surprize/colete. Frumusețea asta a venit prin curier, într-o zi rece de ianuarie și mi-a înseninat ziua. Parte a unui set frumos, mi-a atras atenția prin cuvântul Golden. Și apoi prin Glow. Ahhh, summery golden glow, ca atunci când te prinde puțin soarele după ce te-ai plimbat pe plajă? Și ai părul sărat și încâlcit, cu alge împletite-n șuvițe? Și te frig tălpile când le cufunzi în nisip? Yes, please!

L-am postat acum puțină vreme pe Facebook și Instagram și abia așteptam să-i fac poze la lumină, pentru că a urcat rapid în topul produselor preferate - cele pe care le folosesc zilnic. Până acum nu am avut niciun iluminator, așa că nu am cu ce să-l compar, dar cert e un singur lucru: sunt mega încântată!


Apoi a mai fost și ambalajul. Și fontul. Am zis-o și nu mi-e rușine: I'm a sucker for pretty packaging, îmi fug ochii după toate chestiile, fie că sunt colorate și vesele, fie că sunt aerisire și delicate, ca-n cazul de față. Uite ce frumos e scris nourish. Uite! Ca să nu mai spun că-mi place cuvântul (to nourish = a hrăni, a nutri) - ceva frumos.


În fine, trecând peste micile mele obsesii, nourish Golden Glow este un iluminator cu tente aurii (duuh!), ambalat într-un recipient de sticlă și dotat cu o pompiță care merge exact cum trebuie. Îl folosesc pe pomeți, pe arcadă - imediat sub sprânceană, câteodată și deasupra buzei superioare - pentru că îmi place mult efectul. Ador să-l combin cu bronzer-ul de la Miss Sporty și să creez un look ceva mai cald. 

I-am făcut și poze aplicat în palmă, mi s-a părut că am reușit să-i surprind mai bine frumusețea așa. E ideal și amestecat în fondul de ten, pentru un plus de luminozitate. Captează lumina foarte frumos, iar dacă reușești să-l plasezi acolo unde trebuie, dă un alt aer machiajului no makeup. Să nu uit: tocmai pentru că atrage lumina, îmi place să aplic puțin și sub ochi, amestecat în corector, mai ales în diminețile în care se vede clar că am dormit doar 4-5 ore. 

Are o textură cremoasă, fluidă și e ușor de așezat pe piele (eu folosesc mișcări de tapotare, uneori cu degetele, alteori cu pensula Expert Face Brush de la RT). La scurt timp după aplicare, se usucă și rămâne acolo unde l-am pus până în momentul în care mă demachiez.


Iluminatorul vine în setul de aici, alături de alte două produse - un ulei și o cremă. Are 15 ml, care, în ciuda așteptărilor, mă vor ține o veșnicie. Nu e nevoie de mult produs, o pompiță e mai mult decât suficientă pentru ambii pomeți, arcade și alte zone (buză, bărbie, frunte sau pe unde consideri că mai e nevoie de puțină strălucire). Termenul de valabilitate este de 12 luni de la deschidere, așa că nici nu mă grăbesc să-l termin.

Despre uleiul din set vreau să povestesc într-o postare separată. Am început să prefer  uleiurile în locul cremelor. Le folosesc pentru păr, zona ochilor, cuticule, coate, călcâie și genunchi în funcție de nevoie, pe pielea umedă după duș sau ca înlocuitor pentru crema de ras. Dap, pot spune că e un nou trend în rutina mea de îngrijire.

Lista de ingrediente: Aqua (water), Glycerin**(good), Mica(good), Argania spinosa kernel oil*(best), Lactobacillus/dipteryx odorata seed ferment filtrate(good), Leuconostoc/radish root ferment filtrate(good?), Vitellaria paradoxa*(best), Palmitoyl tripeptide-5(best), Cetearyl olivate(good), Sorbitan olivate(good), Algin(good), Sodium levulinate(average), Levulinic acid(poor), Xanthan gum(good), Sodium hyaluronate(best), Kaolin(good), Aloe barbadensis leaf juice powder*(good), Potassium sorbate(good), Boswellia neglecta oil(average)*, Commiphora myrrha oil(poor), Citrus aurantium flower oil*(poor), Citral(poor), Farnesol(average), Geraniol(poor), Limonene(poor), Linalool(poor), CI77891 (titanium dioxide)(best), CI77491 (iron oxide)(good). *Organic. **De origine organica. 86% ingrediente organice and 6.5% minerale naturale.


*după cum observi, are ulei de argan și shea în compoziție. *Tenul meu mixt și mofturos nu a avut parte de nicio consecință nefericită :)

Aștept să-mi spui ce părere ai de acest face shimmer și, de asemenea, ce iluminator/e folosești în general și recomanzi. Le preferi pe cele lichide sau pe cele sub formă de pudră?


1 comment :