February 17, 2015

GIFT GUIDE - 1 & 8 MARTIE

Nu e frumos să întrerup tradiția, așa că și anul ăsta vin cu un mic gift guide pentru 1 și 8 Martie, pus la punct cu ajutorul expertului de la GiftExpert. Da, a fost nevoie de ajutor, pentru că se pricepe mai bine și, în plus, toate pachetele propuse beneficiază de o reducere (îți zic spre final ce și cum). Ca să spice things up, am pus și câte o melodie cu dedicație pentru fiecare din ideile propuse. Play them all, enjoy & be inspired!



Pentru mame am ales un serum cu peptide și trandafiri, creat pentru uniformizarea texturii tenului și pentru a oferi luminozitate. Perfect pentru un ten matur, nu? Nu știu care sunt gusturile tale muzicale și, cu toate că-mi place melodia, m-am gândit că Mama Leone s-ar putea să fie puțin cam old, așa că am ales Hey Mama de la veșnic proaspătul Kanye West (ăla de l-a făcut om pe Paul McCartney).


În cazul în care mama are prea multe serumuri, poate o cremă de mâini bio ar fi o alegere mai inspirată. Toată lumea are nevoie de o cremă de mâini, iar cea pe care o propun este perfectă pentru pielea uscată, pentru că are unt de shea în compoziție. The perfect fan de la Backstreet Boys ar trebui să trezească amintiri frumoase, nu? :)

Hey, Soul Sister de la Train a fost prima piesă care mi-a venit în cap pentru pachetul destinat surorii, cu mențiunea că versurile nu trebuie luate neapărat literalmente, dar e foarte veselă și catchy. Pentru ea m-am gândit la un set format din gel de duș și unt de corp din gama Relax de la nourish.

Oare există piesă mai potrivită de ascultat în serile liniștite, când faci baie și te răsfeți cu un ulei de corp decât Feeling Good de la Nina Simone? O alegere bună ar fi uleiul de la Ambre, cu ylang-ylang, mandarine și rosewood. Asta în caz că sora ta e fană băi și uleiuri și răsfățuri, pe care le preferă în locul dușurilor pe fugă.
Nu știu cum te alinți tu cu prietena ta cea mai bună, dar mie îmi place să-i spun că „suntem de haur”. Nu din ăsta mioritic, ci din ăsta englezesc, de la Mika. Souffle-ul nourish Golden Glow nu conține haur, dar are particule strălucitoare care strălucesc în soare :) (I really made that up). Are textură ușoară și hidratantă și arată minunat pe piele! For real!

În cazul în care ai printre cunoștințe o viitoare mămică, ar fi inspirat să-i oferi un ulei de masaj (pentru burtică) și un lapte de baie (pentru răsfăț) din gama beginning..., gamă special creată pentru graviduțe. Piesa aleasă e Only One, tot de la Kanye, împreună cu nou viralizatul Paul McCartney. 

Nu am uitat de șefă și ce altă piesă mai bună decât Bossy a lui Kelis? Serios, e perfectă piesa asta :) Pentru ea, o variantă bună ar fi crema de ochi de la nourish Revital-Eyes, cremă premiată cu distincția „Highly Commended” în cadrul Natural Health Awards 2014. 

Și nu poți lăsa colegele fără mici atenții, așa-i? Le poți oferi balsamuri de buze de la Figs&Rouge: au ambalaje minunate, colorate și atrăgătoare și o grămadă de variante din care poți alege. Lor le-am dedicat Carry On My Wayward Son de la Kansas, pentru că e una din piesele mele preferate și una pe care o ascult destul de des la birou, mai ales când am zile aglomerate. Mă binedispune și-mi dă avântul de care am nevoie.

Ah, n-am vrut s-o las nemenționată pe prietena aia cu care nu te vezi atât de des și cu care nici nu vorbești zilnic, dar cu care, atunci când te întâlnești, te simți de parc-ai fi pe-o insulă însorită. Prietena cu care reiei discuțiile de parcă timpul nu s-a așternut deloc între întâlnirile voastre rare, cu care râzi cu lacrimi și care te binedispune instant. Pentru ea, Island In the Sun îmi pare cea mai bună alegere, iar cadoul ar putea fi un set nourish cu demachiant și loțiune tonică.


Acum urmează partea fun: toate pachețelele astea beneficiază de o reducere de 10% dacă la sfârșitul comenzii de pe site-ul GiftExpert introduci codul thebeautytag. Codul este valabil în perioada 17 februarie - 6 martie.

Mi-ar plăcea să-mi spui care produs/melodie/pachet ți-a plăcut mai mult și, eventual, la ce cadouri te-ai gândit pentru Mărțișor & Ziua Mamei/Femeii. Have a great Wednesday!

2 comments :

  1. trebuie sa trimit mai departe linkul acesta, foarte inspirate alegerile!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aww, mulțumim mult, Claudia! Glad you like it! Pupici :*

      Delete