March 2, 2015

3 MOTIVE PENTRU CARE SA MERGI LA COSMOBEAUTY


Luna Martie e luna noastră, right? Așa că nu avea cum să treacă fără un târg pe gustul nostru, adicătelea unul cu cosmetice. Anul ăsta Cosmobeauty a ajuns la cea de-a 6 ediție, care se va desfășura între 13-15 Martie la Sala Polivalentă din București



Târgul promite produse noi, oferte greu de refuzat, reduceri greu de trecut cu vederea, prezentări la scenă, demonstrații de machiaj și coafură, concursuri și...întâlniri cu câteva din cele mai importante prezențe de pe scena de beauty din România și Europa.


O inițiativă care merită menționată este campania pentru nevăzători „Creativitatea vine din interior” lansată de Cosmobeauty și Label.m, având ca scop ajutorarea persoanelor cu această dizabilitate. La eveniment, mai mulți hairstiliști participanți își vor demonstra talentul legați la ochi (sâmbătă, 14 martie, între orele 15.30-17.00). Participanții sunt invitați să și doneze o sumă minimă, fondurile obținute urmând a fi direcționate către o organizație pentru nevăzători. În plus, 10% din vânzările label.m din 14 Martie merg tot acolo. Așa că, dacă vrei să sprijini această cauză, știi ce ai de făcut. În cazul în care vrei mai multe detalii despre campanie, poți apela cu încredere la 0726.244.453.


Programul Cosmobeauty este plin de activități, care mai de care mai interesante și toate gratuite. Mie mi-au atras atenția mini-workshop-ul gratuit PRONAIL, o prezentare susținută de echipa Tiger Nails - care va împărtăși tehnici profesionale de nail art (vineri, 13 martie, orele 13.30-15.30) și Bodypainting Show-ul de duminică, 15 martie (orele 14.00). Poți verifica tot programul Cosmobeauty aici.  


Beauty Bloggers Corner - anul acesta, la Cosmobeauty va fi amenajat un Beauty Bloggers Corner, cu discuții și prezentări la scenă, pe teme date. În fiecare din cele trei zile de târg, între orele 14.00-17.00. Be there!

Bonus: Sailor Moon pose :)

Te invit să inspectezi tot programul Cosmobeauty de anul ăsta, să arunci un ochi pe lista cu expozanți și să te pregătești sufletește pentru cumpărături (pe tine și pe cine altcineva va mai fi afectat de gaura în buget, hihi).

2 comments :

  1. eu as veni cu drag, pacat ca e departe tare!

    ReplyDelete
  2. Ce-mi place de tine, Ioana! :))) :D
    Sunt tare amuzante pozele! Am auzit si eu de Cosmobeauty, pacat ca stau prea departe. :p
    Pupici

    ReplyDelete